amžina tema, kaip ir kombinezonų - paspirtukai. Kokius galit rekomenduot 4 metų vaikui? Turėjom Globber 3in1, bet perleisim sesei, reikia berniukui didesnio. Minimicro, Hudora, mačiau dar kažkokie Smoby Mytoys labai nedidele kaina...
Laba, Dėl Mytoys -->siuntos atkeliavo tik viena dalis-tik vienas žaidimas Kita dalis (didžioji dalis) turi atkeliauti dar šią savaitę Susisieksiu su jumis kai tik viskas bus atkeliavę kaip ir žadėjau Atsiprašau jei teko panerimauti, nes buvau išvykusi
dar klausimas, man netycia buvo uzsakytas amazon prime. jis turi baigtis gruodzio 9 d. kaip man dabar pirkti primes nenaudojant? perku uz 40 svaru tai ir siaip priklauso nemokamas vietinis siuntimas. kuri siuntima rinktis tokiu atveju? gal kas atsakys... skubu. aciu
koki kursa jums skaiciuoja angliskas amazonas? Papildyta:
dar klausimas, man netycia buvo uzsakytas amazon prime. jis turi baigtis gruodzio 9 d. kaip man dabar pirkti primes nenaudojant? perku uz 40 svaru tai ir siaip priklauso nemokamas vietinis siuntimas. kuri siuntima rinktis tokiu atveju? gal kas atsakys... skubu. aciu
mano swed bankas. Praeitą sav nuskaitinėjo 0,83. As tą jų valiutos keitimo mokestį irgi i kursą įskaičiuoju. nes man esme galinė suma, ne kaip jie ten išskirsto. Parašo kursą neva mažesnį, nei kitų bankų, bet prideda keitimo mokestį.