Gera kaina kupriniu. Saviskiui jau reik pradet ieskot rugsejui. Bet lyg skaiciau kad kokybe situ suprastejusi. Ar klystu?
Herlitz nelabai noriu tos išpūstos kvadratinės.
Aš kaip tik pastebėjau,kad Landsend kuprinės pagerėjo.Pradėjo siūti vienus brangiausių kokybiškiausių užtrauktukų YKK į kuprines. Mani vaikams laiko 3-4 metus.
Aš cocoone perku visada mažesnę pakuotę. Kaina ir be nuolaidų gera gaunasi ir pakuotė uždara man labiau patinka. Jei dar nuolaida kokia būna tada išvis super. https://www.cocoonce...30ml/31296.html
P.s. Vilniaus Akropoly sudėta prie įėjimo stove. Vakar mažai ten ko buvo, kainų nelyginau.
Aš kaip tik pastebėjau,kad Landsend kuprinės pagerėjo.Pradėjo siūti vienus brangiausių kokybiškiausių užtrauktukų YKK į kuprines. Mani vaikams laiko 3-4 metus.
as niekaip neissirenku penktokui kuprines. pirmokui pirksiu tik poterybarn. pirmasis irgi ejo su potery. jau ketvirti metai ir viskas liuks. gal yra kokiu panasios kokybes i poterybarn vyresniems vaikams
as niekaip neissirenku penktokui kuprines. pirmokui pirksiu tik poterybarn. pirmasis irgi ejo su potery. jau ketvirti metai ir viskas liuks. gal yra kokiu panasios kokybes i poterybarn vyresniems vaikams