columbia kombiai atskiri nuo 49sv XXS, S dydis po 49 irgi, kiti dydziai po 51 ir pan
https://amzn.to/2PZXjQN
QUOTE(saldu @ 2019 11 10, 15:36)
Nežinau kelintokui ieškote Mes turėjom Herlitz tą kvadratinę, o šiais metais trečiokui pirkau iš smiggle.co.uk. Tikrai labai faina. Tvirta medžiaga, daug visokių kišenėlių, skyrelių.
Ieškau pirmokeliui
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 09, 21:59)
Visose? Nes pamenu, kaip kažkas sakė, kad nerado maximoje.
Aš neradau prieš porą savaičių!
Ir šį ketvirtadienį kaip tik apėjau Akropolio maximos stendus, taip pat nemačiau...
QUOTE(roka @ 2019 11 10, 22:32)
Ir šį ketvirtadienį kaip tik apėjau Akropolio maximos stendus, taip pat nemačiau...
Vat aš ir atsimenu, kad kažkas labai ieškojo ir nerado.
Įdomu, kur 100 proc galima rast?
QUOTE(roka @ 2019 11 10, 21:32)
Pradžioj šios savaitės dar buvo Vilniaus akropolio maxėj. Su tokia nuolaida greit išperka
QUOTE(Kirisama @ 2019 11 10, 21:38)
Pradžioj šios savaitės dar buvo Vilniaus akropolio maxėj. Su tokia nuolaida greit išperka
Blyn blyn blyn, reklaminio leidinio nemačiau, o ketvirtadienį jau nebėr.
Gal žinote, kokia kaina pvz: hydra-filler buvo?
QUOTE(roka @ 2019 11 10, 21:39)
Blyn blyn blyn, reklaminio leidinio nemačiau, o ketvirtadienį jau nebėr.
Time filler ir time filler mat tai 40 su -40%
Jie ir Eurovaistineje 62 kainuoja. Prausikli uz 15 nusipirkau.
Buvau ozo maximoj. Mačiau tas filorgas. Prieš tai kaina padaryta 66, su nuolaida 41. Apgaulė. Ten kainos nustatytos jų pačių. Kerastase tas pats. Padaryta kaina pradinė virš 40 . Kai jos realiai max apie 35 ir dabar su jų nuolaida 31 Klinyko pilna pristatyta buvo.
Buvau šiandien vakare.
Buvau šiandien vakare.
Eurovaistinėje su 25% nuolaida ir papildomu koduku Filorga Hydra-filler man gavosi 33 Tai maxe ženklų antkainį užsidėjo...
Och tas lietuviškas biznis