Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ovilija @ 2017 02 09, 13:28)
4u.gif
Laba. Per pirkde.lt pirkite. Eswd nesiuncia

Aciu labai. Zinosiu
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 09, 12:41)
nesutinku su jumis, vis del to jei zmogus nori apsidrausti 100 proc, tokiu atveju jis turetu ta deze pasilikti neispakuota kol neissispres jo situacija . Ir jokiu technologiju neuzteks , nufilmuoti tai , kad tai butu irodymas smile.gif)) nebent kartu su notaru filmuosite , ar kitu atsakingu asmeniu.  Tuo labiau kam ta deze , jau isardyta laikyti balkone ? smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ne notaro reikia, o antstolio, kad užfiksuotų faktines aplinkybes biggrin.gif

bet aš ne apie tai biggrin.gif

va todėl ir sakau, kokie vartotojų klausimai, tokie ir ESDW komentarai jų DUK'uose biggrin.gif

disclaimer'is: su ESDW neturiu nieko bendro, tik pastarąsias savaites forume vykstanti isterija šiuo klausimu nebeleidžia man patylėti biggrin.gif
Atsakyti
Merginos pries sventes kazkuri buvot imetus selfie lazda is ali. Ar pirkot? Idomu kaip veikia.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 09, 12:48)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
ne notaro reikia, o antstolio, kad užfiksuotų faktines aplinkybes biggrin.gif

bet aš ne apie tai  biggrin.gif

va todėl ir sakau, kokie vartotojų klausimai, tokie ir ESDW komentarai jų DUK'uose  biggrin.gif

disclaimer'is: su ESDW neturiu nieko bendro, tik pastarąsias savaites forume vykstanti isterija šiuo klausimu nebeleidžia man patylėti  biggrin.gif

na va smile.gif kaip gerai , kad susimoviau su notaru smile.gif))))) pavyko jums issisukti , ir neatsakyneti apie klausima kam laikyti deze balkone smile.gif)))))))))))))))))))))
Atsakyti
O jeigu as atsiimant nusivesiu maistines svarstykles?
Pasiziurejau ventej 2,3 kg mano siuntinys.
Eshop 2,8 aisku apvalinta I didesne puse ir gavosi pristatymas kaip uz 3 kg 6,50.

Na jeigu man tiek deze nesvers tai tikrai pikta labai kad jie taip elgiasi. Nebent kaip.ir sakete. Vente sveria be Ipakavimo. O eshopas su tai gaunasi deze dar 0,5 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 09 vasario 2017 - 13:01
Renku SD uzsakyma,uzsakinesiu sivakar.
Kaunas,kitur galiu persiusti :4u:
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 09, 12:53)
na va smile.gif kaip gerai , kad susimoviau su notaru smile.gif))))) pavyko jums issisukti , ir neatsakyneti apie klausima kam laikyti deze balkone smile.gif)))))))))))))))))))))

Nu gi tam, kad jei ESWD nesutiks su Jūsų atsiųsta nuotrauka ir sakys, kad jie su svoriais neklysta, galėtumėte viską sukrovę į tą dėžę jiems nuvežt ir parodyt.
Aišku dabar sakysite, kad iš dėžės galima išimti kai kurias prekes ir nuvežti ne visas, aš tada pasakysiu, kad viską galima užfiksuoti nufilmuojant, t. y. dėžės atidarymą ir esančius daiktus. Tada vėl pasakysit, kad tai netiks, nes reik saugoti pilną neatidarytą dėžę arba kviest antstolį biggrin.gif

Ai dėl svarstyklių atsiėmimo taške - o PA juk irgi jų neturėjo ar ESWD juos nupirkę jas išmetė?
Na taip, PA svorių nereikėjo tikrinti, o vat ESWD tai būtinai reikia, nes jie blogi nuo A iki Z ir pas juos viskas labai blogai biggrin.gif

Viskas - baigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 09, 13:10)
Nu gi tam, kad jei ESWD nesutiks su Jūsų atsiųsta nuotrauka ir sakys, kad jie su svoriais neklysta, galėtumėte viską sukrovę į tą dėžę jiems nuvežt ir parodyt.
Aišku dabar sakysite, kad iš dėžės galima išimti kai kurias prekes ir nuvežti ne visas, aš tada pasakysiu, kad viską galima užfiksuoti nufilmuojant, t. y. dėžės atidarymą ir esančius daiktus. Tada vėl pasakysit, kad tai netiks, nes reik saugoti pilną neatidarytą dėžę arba kviest antstolį biggrin.gif

Ai dėl svarstyklių atsiėmimo taške - o PA juk irgi jų neturėjo ar ESWD juos nupirkę jas išmetė?
Na taip, PA svorių nereikėjo tikrinti, o vat ESWD tai būtinai reikia, nes jie blogi nuo A iki Z ir pas juos viskas labai blogai biggrin.gif

ne , nerasiau , kad jie blogi. Matyt del didelio kruvio su tais svoriais taip, gal darbuotojai atmestinais dirba. O del svarstykliu tai geras mano pasiulymas, manau , butu visu pirma jiems patiems geriau. Nebutu situ baisiaku pries miega smile.gif)))) forume per 10 psl. as asmeniskai kiek turejau is ju nei vieno neseriau. Dabar kai gausiu aisku leksiu sverti smile.gif manau , kad vskas ten bus gerai su tais svoriaii, bet ... jei bus blogai , rasykiu jiems , ir tikrai pasiulysiu tas svarstykles tureti . Uz pasiulymus per galva niekas neduoda smile.gif as ir baigiau smile.gif O viska ka jus isvardijote virsuje , apie mano minciu seka , taip ji tokia ir yra smile.gif bet nesigincijame, nes nera net del ko . matyt siuo laikotarpiu ir jus ir as turite daug laisvo laiko smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 02 09, 13:55)
O jeigu as atsiimant nusivesiu maistines svarstykles?
Pasiziurejau ventej 2,3 kg mano siuntinys.
Eshop 2,8 aisku apvalinta I didesne puse ir gavosi pristatymas kaip uz 3 kg 6,50.

Na jeigu man tiek deze nesvers tai tikrai pikta labai kad jie taip elgiasi. Nebent kaip.ir sakete. Vente sveria be Ipakavimo. O eshopas su tai gaunasi deze dar 0,5 kg.

ar būtų 2,3, ar 2,8 - vis tiek apvalintų į didesnę pusę ir mokėtumėte kaip už 3kg
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 09, 14:10)

turėjo PA svarstykles. vieną kart prašiau, kad persvertų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2017 02 09, 12:28)
4u.gif
Laba. Per pirkde.lt pirkite. Eswd nesiuncia

Kas nesiunčia? Vokietijos parduotuvė siunčia į pirkde, o į Eshopwedrop Vokietijos sandėlį bike-discount.de nesiunčia?
Kas čia per naujienos? Dar nė karto nebuvo, kad kažkurio Vokietijos adreso parduotuvė nepripažintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 09 vasario 2017 - 13:48
QUOTE(MuseZuze @ 2017 02 09, 14:21)
ar būtų 2,3, ar 2,8 - vis tiek apvalintų į didesnę pusę ir mokėtumėte kaip už 3kg

Tai bent apvalinimas. O tai kam ikainiai prasideda nuo 0.5 kg .. smulkmena aisku. Bet matematika pas.juos keista
Atsakyti