QUOTE(-Braskeele @ 2019 11 04, 15:40)
Labos. Ar esate tureje atveji, kai
lp express pragano i pastomata ideta siunta?
Ar kompensuoja ta verte? kaip ja pagristi, jei buvo siustas devetas drabuzis, nors ir nepigus. Situacija tokia, kad sukuriau siuntos lipduka, pastomate ja idejau, dezute uzsidare, viskas ok, bet pastomatas kazko sugrybavo ir mete uzrasa- uzdarykite dezutes, aisku pirmiausia patikrinau ar mano dezute uzdaryta, tada akim permeciau visa pastomata, nesimate, kad kokia butu atidaryta, bet juk ir ne esme, jei maniske uzsidare. Paskambint jiem iskart negalejau, nes klientu aptranavimo skyrius jau nedirbo, nebudesiu gi per nakti prie pastomato, isejau. Reziume- mano siuntos jie pastomate neranda. Gavejas sako pastomatai tie filmuojami, tad jie perziureje irasa turetu matyt, kad as ta siunta idejau...parasiau pretenzija. Ar kompensuos man jie ta siuntos verte?
Man irgi buvo dinge, paeme is pastomato kurjeris ir dingo kazkur siunta. Tai skambino klause kaip atrodo, kaip supokuota, po poros dienu rado. Del lenteles uzdaryti dezutes, man daznai meta, kartais tikrai buna kokia neuzdaryta, visada uzdarau jeigu matau, jeigu ne spaudziu testi ir viskas