Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(slitka @ 2019 11 04, 16:47)
mano vyras kavalieriui tokias baltas parsiunte is wish'o

Gal turit nuoroda? Ten kaip alli ilgai siuncia? Kaip kokybe, yra nuo 2eur iki... Kad petkelniu ant keliu nenupirkciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Uzsisakiau, tikiuosi spes ateiti iki Kaledu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 04 lapkričio 2019 - 15:41
Sveikos, o kur vaikų mobiliakuose sekimo programos - ar yra nemokamų?
Dėkui
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 11 04, 15:40)
Labos. Ar esate tureje atveji, kai lp express pragano i pastomata ideta siunta? unsure.gif  Ar kompensuoja ta verte? kaip ja pagristi, jei buvo siustas devetas drabuzis, nors ir nepigus. Situacija tokia, kad sukuriau siuntos lipduka, pastomate ja idejau, dezute uzsidare, viskas ok, bet pastomatas kazko sugrybavo ir mete uzrasa- uzdarykite dezutes, aisku pirmiausia patikrinau ar mano dezute uzdaryta, tada akim permeciau visa pastomata, nesimate, kad kokia butu atidaryta, bet juk ir ne esme, jei maniske uzsidare. Paskambint jiem iskart negalejau, nes klientu aptranavimo skyrius jau nedirbo, nebudesiu gi per nakti prie pastomato, isejau.  Reziume- mano siuntos jie pastomate neranda. Gavejas sako pastomatai tie filmuojami, tad jie perziureje irasa turetu matyt, kad as ta siunta idejau...parasiau pretenzija. Ar kompensuos man jie ta siuntos verte? unsure.gif

Man irgi buvo dinge, paeme is pastomato kurjeris ir dingo kazkur siunta. Tai skambino klause kaip atrodo, kaip supokuota, po poros dienu rado. Del lenteles uzdaryti dezutes, man daznai meta, kartais tikrai buna kokia neuzdaryta, visada uzdarau jeigu matau, jeigu ne spaudziu testi ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 11 04, 17:50)
Man irgi buvo dinge, paeme is pastomato kurjeris ir dingo kazkur siunta. Tai skambino klause kaip atrodo, kaip supokuota, po poros dienu rado. Del lenteles uzdaryti dezutes, man daznai meta, kartais tikrai buna kokia neuzdaryta, visada uzdarau jeigu matau, jeigu ne spaudziu testi ir viskas 4u.gif

Zinau, bet tai buvo ne tas atvejis...mete, kad neuzdaryta dezute ir neleido testi, rase kad siunta neideta ar kazkas pan, nors ji buvo ideta ir isimt as jos irgi negalejau, nes juk uzsidare. Tai ar nebus taip, kad sugliucinus tam pastomatui ta mano dezute rode kaip tuscia ir kazkas galejo ja atsidaryt ir rast ten ta siunta mano...ne kurjeris turiu omeny
Atsakyti

Bet kokie žmonės nesąžiningi. Aš vieną kartą ėjau siųsti siuntinuką, tai atidarė man dureles, o ten kita siunta, aš ją išėmiau ir įdėjau savo, nes man tas dureles paskyrė. Tada skambinau jiems, kabėjau ant telefono kokia 40 min, tada jie nuotoliniu būdu atidarė kitas dureles ir įdėjau tą paklydėlę siuntą, beje buvo sekmadienio vakaras, visgi yra kas atsiliepia ir tokių laiku. 

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 11 04, 13:41)
suma didesne lyginant su kuo? bet kokiu atveju, konvertavimas visad kainuoja

Tai taip ir pagalvojom, kad turbūt konvertavimas kainavo, nes pora kartų konvertuoti. Net keista. ax.gif
Galvojau klystu, tai pasitikslinsiu, gal uniqlo kažką pridėjo.
Atsakyti
man kartą buvo - tiesiog ejau i parduotuve ir pamaciau, kad atidaryta xl dydzio dezute ir siunta joje - tiesiog uzdaryti neuzsidare dureles, tai paskambinau - prakabejau ant telefono 20min, nieko jiems ten nepavyko nuotoliniu budu, tai pasake, kad atvaziuoja kurjeris ir sutvarkys. Bet po poros val vis dar buvo atidarytos dureles...
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 11 04, 16:02)
Gal turit nuoroda? Ten kaip alli ilgai siuncia? Kaip kokybe, yra nuo 2eur iki... Kad petkelniu ant keliu nenupirkciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Uzsisakiau, tikiuosi spes ateiti iki Kaledu  biggrin.gif

Ai jau uzsisaket , speti tai turetu speti smile.gif
Atsakyti
Gal žinot, per kiek maždaug laiko iš GAP sugrįžta pinigai už grąžinamą prekę?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2019 11 04, 14:58)
<p>Labuka, </p><p>reikia storo vilnonio pledo, nužiūrėjau flokati, gal kur geresnių kainų galima rasti? hmm.gif </p><p>Taip pat kūdikiui ieškau čiužinuko, gal kas nesenai pirkot, ar verta pirkti traumeland? Nepigus daiktas unsure.gif​ </p>

Antras vaikas miega ant to paties traumeland, nieko blogo negaliu pasakyti apie jį, viskas puiku, aišku negaliu su niekuo kitu palyginti, nes nebandžiau. Patinka, kad užvalkalas pasidalina per pus ir galima išskalbti vieną pusę, o ant kitos galima miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 11 04, 19:18)
Zinau, bet tai buvo ne tas atvejis...mete, kad neuzdaryta dezute ir neleido testi, rase kad siunta neideta ar kazkas pan, nors ji buvo ideta ir isimt as jos irgi negalejau, nes juk uzsidare. Tai ar nebus taip, kad sugliucinus tam pastomatui ta mano dezute rode kaip tuscia ir kazkas galejo ja atsidaryt  ir rast ten ta siunta mano...ne kurjeris turiu omeny

Jeigu jūs uždarėt dureles, tai turėtų rasti siuntą.
Man irgi taip buvo, rado. Užtruko kelias dienas.
Atsakyti
https://www.facebook...57738099369362/ gal kam aktualu
Papildyta:
https://www.facebook...57738099369362/ gal kam aktualu
Atsakyti