Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(juratela @ 2019 11 04, 09:36)
Kas pirkote iš uniqlo.eu? Kokia kortele apmokate?
Mokėjo vyras per paypal, tai suma didesnė gavosi virš 6eur g.gif Ar čia visur konvertavimą daro ir nėra svarbu iš kokio banko mokėti, vistiek kainuos daugiau dėl konvertavimo g.gif

suma didesne lyginant su kuo? bet kokiu atveju, konvertavimas visad kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 11 04, 13:18)
Ačiū labai, pirksiu, kokių pageidavo  4u.gif . Tik jau jei prikibau, išsiaiškinsiu iki galo  biggrin.gif . Amazone ju nebera S dydzio, bet tokias pat radot decathlone ar tokius, kaip as idejau nuoroda?

Decathlone tokios kaip jus idejot, bet jos uzdengia praktiskai tiek pat kiek senos, tik medziaga atrodo tvirtesne, kokybiskesnes atrodo, gal nesuplis taip greit smile.gif ten zinokit jos po viena parsiduoda, mums vaikinukas atidare krepseli ir mes matavomes , pats maziausias dydis jo buvo smile.gif dabar nepasakysiu , dydzio nes krepseli ismetem smile.gif bet tikrai zinau , kad pats maziausias koks ten buvo 😃 Bet mano vaikas tikrai kudas jis 148 ir 30kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sebra: 04 lapkričio 2019 - 12:53
QUOTE(sebra @ 2019 11 04, 14:48)
Decathlone tokios kaip jus idejot, bet jos uzdengia praktiskai tiek pat kiek senos, tik medziaga atrodo tvirtesne, kokybiskesnes atrodo, gal nesuplis taip greit smile.gif ten zinokit jos po viena parsiduoda, mums vaikinukas atidare krepseli ir mes matavomes , pats maziausias dydis jo  buvo smile.gif  dabar nepasakysiu , dydzio nes krepseli ismetem smile.gif bet tikrai zinau , kad pats maziausias koks ten buvo 😃

Koks ugis, svoris jusu viakinuko? Turesiu pirkti nematavus, is akies - padetu orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 11 04, 13:53)
Koks ugis, svoris jusu viakinuko? Turesiu pirkti nematavus, is akies - padetu orientuotis.

148 ir 30kg
Atsakyti
Sveikos. Dairausi lagamino registruojamam bagažui. Keliauju retai ir daug investuoti į šį pirkinį nenoriu. Rekomenduokit patikimo gamintojo kokybišką lagaminą už kuo pigiau bigsmile.gif
Dabar į American Tourister dairausi. Jie ženkliai pigesni už pvz.: Samsonite, bet kokybė, kiek suprantu, yra gera. Gal kažką dar pigesnio, bet patikimo esat aptikusios?
Atsakyti
Sakykit, o kur pigiausiai galėčiau rasti Lego Duplo? 4u.gif
Atsakyti

Gal kam reik kokios smulkmenos is vokisko amazono? Truksta keliu euru iki free shipo. Siusiu i vokiska eshopo adresa smile.gif

Man reikia :) ar jau pirkot?

Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2019 11 04, 09:36)
Kas pirkote iš uniqlo.eu? Kokia kortele apmokate?
Mokėjo vyras per paypal, tai suma didesnė gavosi virš 6eur g.gif Ar čia visur konvertavimą daro ir nėra svarbu iš kokio banko mokėti, vistiek kainuos daugiau dėl konvertavimo g.gif

O ne € kainas renkatės?
Atsakyti
Labos. Ar esate tureje atveji, kai lp express pragano i pastomata ideta siunta? unsure.gif Ar kompensuoja ta verte? kaip ja pagristi, jei buvo siustas devetas drabuzis, nors ir nepigus. Situacija tokia, kad sukuriau siuntos lipduka, pastomate ja idejau, dezute uzsidare, viskas ok, bet pastomatas kazko sugrybavo ir mete uzrasa- uzdarykite dezutes, aisku pirmiausia patikrinau ar mano dezute uzdaryta, tada akim permeciau visa pastomata, nesimate, kad kokia butu atidaryta, bet juk ir ne esme, jei maniske uzsidare. Paskambint jiem iskart negalejau, nes klientu aptranavimo skyrius jau nedirbo, nebudesiu gi per nakti prie pastomato, isejau. Reziume- mano siuntos jie pastomate neranda. Gavejas sako pastomatai tie filmuojami, tad jie perziureje irasa turetu matyt, kad as ta siunta idejau...parasiau pretenzija. Ar kompensuos man jie ta siuntos verte? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 04 lapkričio 2019 - 14:42
QUOTE(-Braskeele @ 2019 11 04, 15:40)
Labos. Ar esate tureje atveji, kai lp express pragano i pastomata ideta siunta? unsure.gif  Ar kompensuoja ta verte? kaip ja pagristi, jei buvo siustas devetas drabuzis, nors ir nepigus. Situacija tokia, kad sukuriau siuntos lipduka, pastomate ja idejau, dezute uzsidare, viskas ok, bet pastomatas kazko sugrybavo ir mete uzrasa- uzdarykite dezutes, aisku pirmiausia patikrinau ar mano dezute uzdaryta, tada akim permeciau visa pastomata, nesimate, kad kokia butu atidaryta, bet juk ir ne esme, jei maniske uzsidare. Paskambint jiem, negalejau, nes klientu aptranavimo skyrius jau nedirbo, nebudesiu gi per nakti prie pastomato, isejau.  Reziume- mano siuntos jie pastomate neranda. Gavejas sako pastomatai tie filmuojami, tad jie perziureje irasa turetu matyt, kad as ta siunta idejau...parasiau pretenzija. Ar kompensuos man jie ta siuntos verte? unsure.gif

Siunciau LP pastomatu irgi nepigu daikta ir dingo. Rasiau pretenzija, tiksliai prase apibudinti kas ten buvo ir po savaites mazdaug paiesku rado ta siuntini jie. Gal ir jums dar ras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 11 04, 10:26)
Labas rytas, kur ieškoti tokių apsaugų futbolininkui  ax.gif , gal kas turit futbolistą namie ir patarsit smile.gif. nes pas mane krepšininkas, nieko apie futbolo "aprangos subtilybes" neišmanau  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

mano vyras kavalieriui tokias baltas parsiunte is wish'o
Atsakyti

Labuka, 

reikia storo vilnonio pledo, nužiūrėjau flokati, gal kur geresnių kainų galima rasti? :hmm: 

Taip pat kūdikiui ieškau čiužinuko, gal kas nesenai pirkot, ar verta pirkti traumeland? Nepigus daiktas :unsure:​ 

Atsakyti