Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 02 09, 12:14)
o kam ją uždarytą laikyt? ar atidarytos dėžės svoris skiriasi nuo uždarytos?
atsiveži namo, pasisveri, pamatai svorio neatitikimus, nusifotkini svarstykles ir siunti jiems laišką. Dėžė pasidedi balkone/garaže/į sandėliuką/po lova ir pan. Jei paprašys atvežt persvert - nuveši.

bet jei atidarysiu, išimsiu prekes, gali sakyti kad kažka išėmiau ir mažiau sveria?!
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2017 02 09, 08:32)
Kad man atrodo BD dviračių (didelių ir vaikiškų) į LT nesiunčia ;) Ankščiau siųsdavo, dabar nebe...
Pasirinkus LT rašo: Delivery method not available. Unfortunately, bulk goods and bicycles cannot be dispatched to these countries.

Ir paspirtuku.nesiuncia ane?
Atsakyti
kam paltuko? https://www.amazon.d...3...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 02 09, 12:18)
bet jei atidarysiu, išimsiu prekes, gali sakyti kad kažka išėmiau ir mažiau sveria?!

nu bet šiuolaikinių technologijų amžiuje galima nusifotografuoti ir nusifilmuoti dėžę taip, kad matytųsi ir jos svoris ir tai, kad ji neišpakuota.

aš labai abejoju, kad įmonė teikianti paslaugas klientams, nusileis iki tokio lygio, kad pamačius gautus įrodymus prašys visų triusikų ir pan. pasvėrimui dėl kelių šimtų gramo skirtumo. Nu o jei jau taip atsitiks, visi pasidarys atitinkamas išvadas.

man tai klausimas - ar kas nors, kam realus siuntos svoris (ne ventėje nurodytas) skyrėsi nuo ESDW nurodyto svorio kreipėsi į juos? ir koks buvo jų atsakymas?

visada pasitaiko klaidų - buvo man pas tarpininkę, kai triusikai pusę kilogramo svėrė. Parašiau laišką, nusiunčiau svarstyklių foto ir perskaičiavo. Ir net ne sykį... ir tikrai žinau, kad tai buvo ne iš piktos valios padaryta.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 09, 13:14)

Papildyta:
Gal kas esat su HM grąžinimu susidūrę? Per kiek laiko grąžina pinigus?
sausio pradžioje padariau grąžinimą, kažin dar laukt ar jau rašyt jiems  unsure.gif

Aš susidūriau. Negavau patvirtinimo, kad jie gavo mano gražintas prekes apie 3 sav., nors pagal sekimo nuorodą matėsi, kad gavo per kelias dienas. Parašiau jiems, po paros paskambino, prašė patvirtint laiške surašytą info, netrukus po to gavau el. laišką, kad mano grąžinimas įskaitytas ir bus pervesti pinigėliai, po dviejų dienų jie įkrito į sąskaitą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 02 09, 12:25)

ir kur su tokiu eit? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 02 09, 12:17)
Maniau I.lietuva nesiuncia.

4u.gif
Laba. Per pirkde.lt pirkite. Eswd nesiuncia
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 09, 13:27)
ir kur su tokiu eit?  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 09, 13:27)
ir kur su tokiu eit?  biggrin.gif

kalneriuka atsegus gal ir nieko, o dar butu koks juotas/melynas/ ar pilkas....
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2017 02 09, 12:26)
Aš susidūriau. Negavau patvirtinimo, kad jie gavo mano gražintas prekes apie 3 sav., nors pagal sekimo nuorodą matėsi, kad gavo per kelias dienas. Parašiau jiems, po paros paskambino, prašė patvirtint laiške surašytą info, netrukus po to gavau el. laišką, kad mano grąžinimas įskaitytas ir bus pervesti pinigėliai, po dviejų dienų jie įkrito į sąskaitą  smile.gif

ačiū, matau, kad DPD jiems 13 d. pristatė. Parašiau laišką, nes irgi jokio patvirtinimo nevagau.
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2017 02 09, 12:35)
kalneriuka atsegus gal ir nieko, o dar butu koks juotas/melynas/ ar pilkas....

ai tiek to gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 02 09, 12:14)
o kam ją uždarytą laikyt? ar atidarytos dėžės svoris skiriasi nuo uždarytos?
atsiveži namo, pasisveri, pamatai svorio neatitikimus, nusifotkini svarstykles ir siunti jiems laišką. Dėžė pasidedi balkone/garaže/į sandėliuką/po lova ir pan. Jei paprašys atvežt persvert - nuveši.

jų DUK atsakymai Jums juokingi atrodo, bet gavus tokius klausimus kaip Jūsų, jų vietoj dar ne tokius atsakymus parašyčiau  biggrin.gif

Papildyta:
Gal kas esat su HM grąžinimu susidūrę? Per kiek laiko grąžina pinigus?
sausio pradžioje padariau grąžinimą, kažin dar laukt ar jau rašyt jiems  unsure.gif

nesutinku su jumis, vis del to jei zmogus nori apsidrausti 100 proc, tokiu atveju jis turetu ta deze pasilikti neispakuota kol neissispres jo situacija . Ir jokiu technologiju neuzteks , nufilmuoti tai , kad tai butu irodymas smile.gif)) nebent kartu su notaru filmuosite , ar kitu atsakingu asmeniu. Tuo labiau kam ta deze , jau isardyta laikyti balkone ? smile.gif

kalba eina kas butu , jei butu . Bet manau visi supranta , kad eshopas nesuinteresuotas konfliktuoti, tuo labiau jei jie gauna tuos skundus daznai , tai jie matyt ir patys supranta , kad yra beda. Del to ir sakau , geriausia butu , kad jie atsiemimo punkte irengtu svarstykles , jos nekainuoja kosminiu pinigu, o galimybe vietoje pasinaudoti , parodyti , taip pat vietoje - supakuota deze - kad neatitinka, ir , kad darbuotojas ju galetu koreguoti jusu saskaita butu optimaliausiais sprendimas.
Atsakyti