Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Tau viskam gaila tongue.gif
Papildyta:
Easycosmetic kainq būna už tą kiekį 275€

Aciu, reikes padabot.

Atsakyti
Gal jau reik praded kaledom vynus kaupt. Ten labai ilgas pristatymas is portugalvineyards niekas nerenka kartais?
Atsakyti

Gal jau reik praded kaledom vynus kaupt. Ten labai ilgas pristatymas is portugalvineyards niekas nerenka kartais?

Tai kad neilgas 

87.jpg
DHL PARCEL
Road (5 to 6 working days)
13,00 €
Atsakyti

Tai kad neilgas 

87.jpg
DHL PARCEL
Road (5 to 6 working days)
13,00 €

Kol surenka visus vynus ir išsiunčia, būna praeina ir mėnesis :D

Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2019 10 25, 18:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="irmante" data-cid="72528893" data-time="1572009525"><div><p></p><p></p><p>Tai kad neilgas </p><p></p>vartotojo įkelta nuotrauka<div style="margin:0px;font-weight:bold;">DHL PARCEL</div><div style="margin:0px;">Road (5 to 6 working days)</div><div style="margin:0px;">13,00 €</div><p></p></div></blockquote><p>Kol surenka visus vynus ir išsiunčia, būna praeina ir mėnesis biggrin.gif</p>

Aš tai vis dar tikiuosi, kad kokį koduką duos, lauksiu dar kokį mėnesį ax.gif . Bet pirksiu daug dabar jei koduką duos, nes su viena dėže nėra kas veikt, labai greit išsenka atsargos ax.gif . Verygai na zlo dabar negeriu biggrin.gif, rankos nekyla LT pirkti. Balto dar turiu, bet dabar raudono norisi ax.gif
Atsakyti

labas vakaras. Kiek pamenu, nemažai iš jūsų per booking.com  užsisakinėjat apartamentus, viešbučius. Aš ne išimtis. Bet vat iškilo klausimas, ar gali jie parašyti sms žinutę iš vakaro ir parašyti joje: "sorry, negalime jūsų apgyvendinti jūsų užsisakytuose apartamentuose, galim pasiūlyt kitus už tokią kainą, tam pačiam ar šalia esančiam pastate. Praneškite, ar sutinkat ar ne". Kaina už vietą jau senai sumokėta ir negrąžinama. Per booking'ą nieko nerašo, nežymi ir pan..tik sms rašinėja. Kaip man elgtis? gal kas paprotins :(

Atsakyti
QUOTE(susula @ 2019 10 25, 21:45)
<p>labas vakaras. Kiek pamenu, nemažai iš jūsų per booking.com  užsisakinėjat apartamentus, viešbučius. Aš ne išimtis. Bet vat iškilo klausimas, ar gali jie parašyti sms žinutę iš vakaro ir parašyti joje: "sorry, negalime jūsų apgyvendinti jūsų užsisakytuose apartamentuose, galim pasiūlyt kitus už tokią kainą, tam pačiam ar šalia esančiam pastate. Praneškite, ar sutinkat ar ne". Kaina už vietą jau senai sumokėta ir negrąžinama. Per booking'ą nieko nerašo, nežymi ir pan..tik sms rašinėja. Kaip man elgtis? gal kas paprotins verysad.gif</p>

Jei jums tinka kiti apartamentai už tą kainą, galit sutikti. Bet aišku pirma foto turėtų atsiųsti. Man panašiai buvo, tai aš bookingui parašiau, kad atšaukia (tiesiog parašė, kad nėra buto ). Tai po to iš bookingo skambino, siūlė alternatyvas už panašią kainą. Radau pati truputį net pigiau, tai gražino skirtumą. Kaip suprantu savininkui iš bookingo gal bauda būna, dėl to nenori per bookingą rašyti.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 25, 15:43)
Tau viskam gaila  tongue.gif
Papildyta:

Easycosmetic kainq būna už tą kiekį 275€

Nifiga biggrin.gif batam negaila...rankinukui negaila biggrin.gif na kremui kokiam geram...gaila, bet nusiperku tongue.gif nu bet sveitiklis uz 60 euru, wtf?? Man patikima kosmetologe rekomendavus sveitikli uz kokius 6-7 eurus, nu puikiai, kuom jis gali but ypatingas tas sveitiklis uz 60 euru?? Ne nu jei isvis neturiu kur det pinigu... as tai turiu biggrin.gif
Atsakyti

ačiū, pažiūrėjau kad mums siūlomi net brangesni apartamentai, tai apsiraminau..sutikom. Ačiū užinformaciją :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 10 25, 18:02)
Aš tai vis dar tikiuosi, kad kokį koduką duos, lauksiu dar kokį mėnesį ax.gif . Bet pirksiu daug dabar jei koduką duos, nes su viena dėže nėra kas veikt, labai greit išsenka atsargos ax.gif . Verygai na zlo dabar negeriu biggrin.gif, rankos nekyla LT pirkti. Balto dar turiu, bet dabar raudono norisi ax.gif

as irgi laukiu kokio koduko, vis tikiu kad alia black friday proga kazka ismes... net ir puse krepsio susidejus, anksciau kai atsijungi ir neperki, tada alia duodavo koduka, bet dabar nebeveikia sis metodas, todel jei kas uzmatysit kokia nuolaida garsiai saukit 4u.gif
Atsakyti
Ar noretumet kas nors prie uniqlo jungtis siuntimui pasidalint? Tik vilnius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 26, 16:24)
Ar noretumet kas nors prie uniqlo jungtis siuntimui pasidalint? Tik vilnius  smile.gif

Sveiki, o sakykite, kokia valiuta ziurineti, prisijugciau su keletos prekyciu... 4u.gif
Atsakyti