Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 09, 11:13)
na vietoj tų nereikšmingų paklodžių, kur pacitavote, galėjote taisyklių 34 punkto sąlygas pacituot, kur rašoma apie siuntinių būsenas: Pirminis sandėlis, sandėlyje Lietuvoje ir. pan.
Iš temos matyti, kad klausimų begalės ten, kur neturėtų kilti, įmonė apsidraudė, smulkiai aprašė...  biggrin.gif

bent jau nuotaika kai kampakeliau smile.gif o cituociau 34 punkta niekas neskaitytu smile.gif nieko , priprasime mes prie to eshopo :)suo ir kariamas pripranta smile.gif)))) ir uz poros men bus visos patenkintos ir laimingos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 09, 11:13)
na vietoj tų nereikšmingų paklodžių, kur pacitavote, galėjote taisyklių 34 punkto sąlygas pacituot, kur rašoma apie siuntinių būsenas: Pirminis sandėlis, sandėlyje Lietuvoje ir. pan.
Iš temos matyti, kad klausimų begalės ten, kur neturėtų kilti, įmonė apsidraudė, smulkiai aprašė...  biggrin.gif
ir dar reikėtų pretenzijų skiltį permest akimis, nes įtariu taip pat prireiks

pretenziju skyriaus del svorio neatitikimomanote gali prireikti ? man kitas dalykus idomus. PVZ . atvaziuoji namo , pasveri , neatinka . ir kas toliau , parasai jiems su nuotraukomis ir tt , bet .... ka daryti su deze ? laikyti ja neispakuota , nes o vdrug jie parasys mes nesutinkama, norime pasverti dar karta smile.gif) nes gali ir taip atsitikti smile.gif geriau tada paprasyti ju , kad irengtu svarstykles , ir vietoje ta galima butu daryti.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 09, 11:19)
pretenziju skyriaus del svorio neatitikimomanote gali prireikti ? man kitas dalykus idomus. PVZ . atvaziuoji namo , pasveri , neatinka . ir kas toliau , parasai jiems su nuotraukomis ir tt , bet .... ka daryti su deze ? laikyti ja neispakuota , nes o vdrug jie parasys mes nesutinkama, norime pasverti dar karta smile.gif) nes gali ir taip atsitikti smile.gif geriau tada paprasyti ju , kad irengtu svarstykles , ir vietoje ta galima butu daryti.

Na man keista, kad kažkam tokių klausimų iš viso kyla .
Na aišku, kad jei nustatot faktą, kad svoris yra kitas, susiekiate su įmone ir pateikiate savo pretenziją (raštu, žodžiu). Jeigu įmonė paprašys pateikti įrodymus, atsiųsite/atvešite savo įrodymus ar/ir visą dėžę (jei norėsite savo tiesą įrodyti), pasversite prie jų (jei bus toks reikalas).
Jeigu tokių nesutapimų bus daugiau, galite skųsti vartotojų teisėms.
Tačiau abejoju, kad tokie Vartotų teisių sprendimai įmonei labai reikalingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 09 vasario 2017 - 11:43
Ar teko kam grazinti Benetton prekes? Siandien nunesiau i pasta grazinimui, dariau viska pgl ju instrukcijas, turetu buti nemokamas grazinimas. O man paste sako, jog ne, su tokiais kodais nera nemokamas. Sumokejau 4,5 Eur, ar cia musu pastininkes grybauja, ar kas buvot susidure su tokia prblema? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 09, 10:33)

Tai gal ne Lietuvoje sandėly prekės? Jeigu pradiniame sandėlyje, sąskaitos formuoti neleidžia.

o man leido suformuot ir pamokėt , kol Uk dar buvo
Atsakyti
Gal reik ESWD atskiros temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2017 02 09, 12:45)
Ar teko kam grazinti Benetton prekes? Siandien nunesiau i pasta grazinimui, dariau viska pgl ju instrukcijas, turetu buti nemokamas grazinimas. O man paste sako, jog ne, su tokiais kodais nera nemokamas. Sumokejau 4,5 Eur, ar cia musu pastininkes grybauja, ar kas buvot susidure su tokia prblema? Aciu

lyg per ups kurjerius reiketu grazinti...
Atsakyti
Siaip, delamodai yra gabendami apgadine ne viena krovini. Visos siuntos yra draudziamos tik CMR'u. 1 kilas 8,33 SDR.

Ir dar neradau, arba pražiūrėjau, kaip jie elgiasi, jei gauna siuntą pažeistoje pakuotėje. Gal kas radot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 09 vasario 2017 - 11:57
QUOTE(simpa @ 2017 02 09, 12:48)
Gal reik ESWD atskiros temos  biggrin.gif

Šiaip tai tikrai, nes kelias dienas vien apie tą patį.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 09, 11:41)
Na man keista, kad kažkam tokių klausimų iš viso kyla .
Na aišku, kad jei nustatot faktą, kad svoris yra kitas, susiekiate su įmone ir pateikiate savo pretenziją (raštu, žodžiu). Jeigu įmonė paprašys pateikti įrodymus, atsiųsite/atvešite savo įrodymus ar/ir visą dėžę (jei norėsite savo tiesą įrodyti), pasversite prie jų (jei bus toks reikalas).
Jeigu tokių nesutapimų bus daugiau, galite skųsti vartotojų teisėms.
Tačiau abejoju, kad tokie Vartotų teisių sprendimai įmonei labai reikalingi.

as apie kita smile.gif kaip istverti tas dienas neatidarius dezes smile.gif man tai misija neimanoma. Matai , kazkasblogai , rasai jiems pretenzija, ir lauki pora dienu su supakuota deze viename kambaryje smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 09, 12:02)
as apie kita smile.gif kaip istverti tas dienas neatidarius dezes smile.gif man tai misija neimanoma. Matai , kazkasblogai , rasai jiems pretenzija, ir lauki pora dienu su supakuota deze viename kambaryje smile.gif))

o kam ją uždarytą laikyt? ar atidarytos dėžės svoris skiriasi nuo uždarytos?
atsiveži namo, pasisveri, pamatai svorio neatitikimus, nusifotkini svarstykles ir siunti jiems laišką. Dėžė pasidedi balkone/garaže/į sandėliuką/po lova ir pan. Jei paprašys atvežt persvert - nuveši.

jų DUK atsakymai Jums juokingi atrodo, bet gavus tokius klausimus kaip Jūsų, jų vietoj dar ne tokius atsakymus parašyčiau biggrin.gif

Papildyta:
Gal kas esat su HM grąžinimu susidūrę? Per kiek laiko grąžina pinigus?
sausio pradžioje padariau grąžinimą, kažin dar laukt ar jau rašyt jiems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 09, 07:13)
Tai kad vietinis siuntimas Vokietijoje virš 50 eur nemokamas, o į LT 9,95 eur. Kodėl per ESWD siunčiant?

Maniau I.lietuva nesiuncia.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 09, 12:51)
Siaip, delamodai yra gabendami apgadine ne viena krovini. Visos siuntos yra draudziamos tik CMR'u. 1 kilas 8,33 SDR.

Ir dar neradau, arba pražiūrėjau, kaip jie elgiasi, jei gauna siuntą pažeistoje pakuotėje. Gal kas radot?

Pa patiko kad fotografuoja visą dėžę. Tai matai kokios būklės jau pas juos atėjo
Keista tas kad eshop tik lipduką fotografuoja.
Atsakyti