QUOTE(Audry @ 2019 10 21, 21:33)
<p>Chm... jus cia peikiat pirkeu. O man viskai patiko. Kelis kartus pabandziau, man ok pasirode:) </p><p>Tpu tpu tpu, kad neprisikalbeciau. Nes kaip tik reikia atsiimti viena deze...</p>
Pirkau tik per EU. Bet paskutinį kartą pirkau mamai maudėlį. Maudėlis 50. Tipo pavogė siuntinius. Kompensavo 13. Pirkau maudėkį iš naujo. Vėl 50. Tai reziume maudėlis gavosi 87 . Velniop. Tik kad išeities nebuvo, nes kitą dieną atostogaut išvažiavom. Nuo to laiko kažkaip meilė praėjo
jei nesugebi susitvarkyt su draudimais, kad normaliai kompensuotų, tai neužsiimk. Nes jei nusipirksiu paltą už 1000 ir sakys pavogė, tai gausiu 10 ir turėsiu būt laiminga? Daugiau nerizikuosiu. Šiaip nei protokolų negavau, nei jokio įrodymo. Tai galima parašyt bet kada, sorry apvogė, įmest į sąskaitą 10 ir, atsiskaitę
kažkoks absurdas. Dar norėjau aš ten juos klibint, bet galvoju mano laikas ir nervai kainuoja daugiau.
Papildyta:
Aš norėčiau, kad pasidalintumėt info apie el.paspirtus. kas kokį turit ir ne šūdai? Man vaikui reikia, kad iš trešos grįžtų namo. Su autikais iš centro važiuoj valandą, spirias pusę valandos, bet grįžt jau nebegyvs visai
sakau jei nereiktų spirtis, gal grįžtų gyvesnis