Kiek girdejau Urme naktiniai turgus buna, ten pigu, bet niekada nevaziavau ir nevaziuosiu nakti ir jau ten reikia pirkti ne 500 gramu o siaip ,darzoves tikrai pigios yra 25 -cio turgelyje, netoli Savo . Prie progos visada ten uzsitavorinu darzoviu. Jis tikrai yra pigiausias is visu Kauno turgu
Kada perskaičiavo pinigus? Man yra buvę, kad palikau 400 litų, t.y. pinigus išsigryninau, bet iš bankomato jų nepsiėmiau ir juos atgals sutraukė. Nuo kortelės aišku iškart nurašė, bet parašiau pretenziją ir po savaitės grąžino, nes perskaičiavus bankomate nustatė perviršį.
Papildyta:
Man GAP labiausiai patinka.
cia kalba ne apie turgu o Apie Baltic fesh fruit sandeli. Jis turi dvi prekybso vietas klp, viena ju buvo turguje, dabar laikinai nera
vilniuje Litbana gal kazkas panasaus, nes musu imone is ten zinau pirko vaisius renginiui Vilniuje ir kaino lyg panasios buvo
Kokio dydžio reikia? Turiu net neišpakuotus.
Kiek girdejau Urme naktiniai turgus buna, ten pigu, bet niekada nevaziavau ir nevaziuosiu nakti ir jau ten reikia pirkti ne 500 gramu o siaip ,darzoves tikrai pigios yra 25 -cio turgelyje, netoli Savo . Prie progos visada ten uzsitavorinu darzoviu. Jis tikrai yra pigiausias is visu Kauno turgu
as irgi esu girdejusi apie naktini, bet ne apie tokias nerealias kainas. Na bet vienaip ar kitaip irgi nenaktineciau
o 25-mecio, aciu, gera proga bus apsilankyti
cia kalba ne apie turgu o Apie Baltic fesh fruit sandeli. Jis turi dvi prekybso vietas klp, viena ju buvo turguje, dabar laikinai nera
vilniuje Litbana gal kazkas panasaus, nes musu imone is ten zinau pirko vaisius renginiui Vilniuje ir kaino lyg panasios buvo
taip taip, apie si. Kaip tik ieskojau adreso, radau info, kad lapkriti tilzes turguje atsidarys
usžsisakiau 10 prekių iš Amazon.co.uk - 1 didesnę ir dar įvarių smulkmenų, kad jau prie to pačio. Pasitikrinau kad visur siuntėjas būtų amazon, vieną dar pasirinkau už brangesnę kainą (kitas pardavėjas siūlė pigiau) , bet kad jau vienas siuntimas būtų.
Siunčiu per eshop.
Amazon išsiuntė 7 siuntom!!!!!!!
Dar tikiuosi kad bent į maišiukus supakavo o ne į kokias dėžes...
Gal kažkas Vilniuj apie Baltupius, Jeruzalę, Fabus, Santariškes ir pan. H&M plaunuoja užsakinėti ar norėtų jungtis? Man reikia tik 1 prekės. O siuntimas nemokamas nuo 30 Eur.
O gap kudenom tinka? Man atrodo kad ten platūs labai.