Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kam reikia išgirtųjų GAP kelnių, turiu vienas atliekamas. Siunčiausi tris su mokamu siuntimu, tad kaina 11,31 EUR. Uižsakinėjau 13 YRS, ant kelnių užrašyta 14 Regular. Spalva "Indigo" Veiksmas Kaune.
https://www.gap.eu/g.../000805395.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa1: 03 spalio 2019 - 08:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 02, 22:43)
Gera kokybė?

tik ka grizau is pardos, man jie pasirode kieti, spalvos murzinos, viskas ruzava arba violetines spalvos. bernai tradiciskai juodi arba melyni. nupirkau mociutei pedkelnes 100 denu ir vaikui pabandziau termo rubus. ziuresim ar patiks jam.

beje, vel yra krem briule wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tik nesu tikra, ar reikės tu slidinėjimo rūbų su mūsų dabartinėm žiemom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 10 03, 11:04)
tik ka grizau is pardos, man jie pasirode kieti, spalvos murzinos, viskas ruzava arba violetines spalvos. bernai tradiciskai juodi arba melyni. nupirkau mociutei pedkelnes 100 denu ir vaikui pabandziau termo rubus. ziuresim ar patiks jam.

beje, vel yra krem briule  wub.gif  wub.gif

Kas kieti? Kelnes slidinejimo?? kaip tik minkstos...3 spalvu buvo- juodos, melynos ir gan sviesiai pilkos, tai as tas melynas paemiau.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 03, 11:08)
Aš tik nesu tikra, ar reikės tu slidinėjimo rūbų su mūsų dabartinėm žiemom unsure.gif

Na, maniskiai slidineja, tai mum reik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 03 spalio 2019 - 09:37
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 02, 22:43)
Gera kokybė?

vaikas nesiojo termo rubus lidl, tai mums pasirode gera kokybe. Nenusiskalbia, nenusiburbuluoja, vaikui patiko. Pirkom pernai siek tiek didesnius tai ir siemet uzteks 4u.gif
Atsakyti
Lidlo termo rūbai didesnių vaikų ar atitinka nurodytą dydį? Nesusitraukia išplovus?
Atsakyti
As irgi apziurejau lidlo asortimentą, siais metais kombiai neblogi, nepalygint su uzpernai. O termo rubai tai man pasirode lb mazinti, bet jau mazu vaiku.
P.s. kir būna crembrule padeta?
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2019 09 30, 16:36)
Sveikos 4u.gif
pirksiu iš https://www.shoes-world.de

kviečiu jungtis tik kaunietes 4u.gif

Gal kas Vilniuj pirktų? Prisijungčiau.
Pati neperku, nes gyvenu labai nepatogioj vietoj 4u.gif
Atsakyti
gal kas Kaune ruosiasi rinkti cocoon?
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2019 10 03, 10:59)
Lidlo termo rūbai didesnių vaikų ar atitinka nurodytą dydį? Nesusitraukia išplovus?

mums nesusitrauke 4u.gif
dydzio jau nebepamenu koki pirkom
Atsakyti
ar nepastebėjot kad eshopwedrop ėmė lėčiau suktis?
anksčiau iš kitų šalių nesitikėdavau greitai, bet UK 2x per savaitę pareidavo

O dabar amazon rašo kad rugsėjo 25d pristatyta UK adresu - iš eshop jokių žinių, net į sistemą kaip gautas siuntinys neįvestas... ?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2019 10 03, 14:37)
ar nepastebėjot kad eshopwedrop ėmė lėčiau suktis?
anksčiau iš kitų šalių nesitikėdavau greitai, bet UK 2x per savaitę pareidavo

O dabar amazon rašo kad rugsėjo 25d pristatyta UK adresu - iš eshop jokių žinių, net į sistemą kaip gautas siuntinys neįvestas... ?

Leciau...ir brangiau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti