QUOTE(Eglius_Mat @ 2019 09 26, 10:23)
<p>Sveiki. As noreciau irgi jungtis mytoys.de Kaunas/Vilnius tinka. Is kur jus?</p>
Man Kaunas tinka , jei kas rinks užsakymą. Pinigus iškart pervesčiau, kad ir šiandien.
Gal žinote, kas pristato Hermes siuntas Lietuvoje? Vis dar laukiu savo GAP užsakymo. GAP atrašė, kad išsiųstą per Hermes, tracking numeris rodo, kad bandyta pristatyta, bet aišku nė velnio nieks nei skambino, nei bandė pristatyt kur man dabar to siuntinio ieškoti
QUOTE(iloiva26 @ 2019 09 25, 16:30)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>Planuoju daryt foto paveikslus ant drobes. Kas darėtės, ką patartumėte, kur geriausia daryt? </p><p>L. daug pasiūlos , neišsirenkam.</p><p></p><p></p>
mes kelintus metus daromės https://edrobes.lt/ niekad nenuvylė, kokybė puiki, pataria, dydžių pasirinkimas platus, kalbant apie operatyvumą ,dar tokio nemačiusi, jei esat vilnietė per 30 min pagamina. Kaina irgi
Bandykit skambint i DHL, man DHL pries kelias dienas pristate... Gap buvo nenurodes mano numerio ant siuntos (nors ju www pildziau prie uzsakymo), tai radau ant tvoros DHL rasteli, kad bande pristatyt, bet nepavyko... Paskambinau DHL numeriu, nurodziau savo tel nr ir sekancia diena atveze
Gal žinote, kas pristato Hermes siuntas Lietuvoje? Vis dar laukiu savo GAP užsakymo. GAP atrašė, kad išsiųstą per Hermes, tracking numeris rodo, kad bandyta pristatyta, bet aišku nė velnio nieks nei skambino, nei bandė pristatyt kur man dabar to siuntinio ieškoti
QUOTE(ZoZoo @ 2019 09 26, 16:03)
<p>Bandykit skambint i DHL, man DHL pries kelias dienas pristate... Gap buvo nenurodes mano numerio ant siuntos (nors ju www pildziau prie uzsakymo), tai radau ant tvoros DHL rasteli, kad bande pristatyt, bet nepavyko... Paskambinau DHL numeriu, nurodziau savo tel nr ir sekancia diena atveze </p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72508050" data-time="1569500868"><div><p>Gal žinote, kas pristato Hermes siuntas Lietuvoje? Vis dar laukiu savo GAP užsakymo. GAP atrašė, kad išsiųstą per Hermes, tracking numeris rodo, kad bandyta pristatyta, bet aišku nė velnio nieks nei skambino, nei bandė pristatyt kur man dabar to siuntinio ieškoti </p></div></blockquote><p></p>
DHL nieko nežino, pagal Hermes numerį siuntos neranda. Sako gal Lietuvos paštas turėjo pristatyti. Kažkoks kosmosas, kur man dabar to siuntinio ieškoti pirmą kartą taip.
QUOTE(Carlin @ 2019 09 26, 16:17)
DHL nieko nežino, pagal Hermes numerį siuntos neranda. Sako gal Lietuvos paštas turėjo pristatyti. Kažkoks kosmosas, kur man dabar to siuntinio ieškoti pirmą kartą taip.
Bandykite rašyti jiems per chat'ą. Aš nebuvau gavus laiško su siuntimo duomenimis, tai man jie per chat'ą parašė DHL siuntos duomenis ir net DHL tel.Nr. kur skambinti.
Man irgi ilgai neatėjo siuntinys, siuntimo nuorodos neatsiuntė. Rašiau jiems per chatą. Davė siuntos numerį, jis kitoks nei Hermes. Pagal siuntos numerį pamačiau, kad tipo bandė pristatyti du kartus, kuo aš abejoju. Telefono numeris nebuvo nurodytas, tai manau net nesivargino vežti. Vežė DPD.
QUOTE(Kirisama @ 2019 09 26, 09:05)
Reikia silikoninės kepimo formos, didelės. Didesnės nei randu senukuose ar maximoj. Ali irgi ieškojau. Kur dar būtų galima paieškoti? Reikia, kad būtų didesnė nei 26-27 cm.
Aš visai neseniai pirkau iš https://www.imperija...w;filter17:MzQ3. Patiko, kad įvairių formų yra. Ir nemokamai parduotuvėj galima atsiimti.
Man Gap siuntą pristatė DPD, irgi prieš atvežant nepaskambino
QUOTE(Asstule @ 2019 09 26, 16:28)
Bandykite rašyti jiems per chat'ą. Aš nebuvau gavus laiško su siuntimo duomenimis, tai man jie per chat'ą parašė DHL siuntos duomenis ir net DHL tel.Nr. kur skambinti.
QUOTE(Trolėmolė @ 2019 09 26, 16:55)
Man irgi ilgai neatėjo siuntinys, siuntimo nuorodos neatsiuntė. Rašiau jiems per chatą. Davė siuntos numerį, jis kitoks nei Hermes. Pagal siuntos numerį pamačiau, kad tipo bandė pristatyti du kartus, kuo aš abejoju. Telefono numeris nebuvo nurodytas, tai manau net nesivargino vežti. Vežė DPD.
Rašiau į chatą, davė hermes siuntos numerį, pagal jį ir matau, kad bandyta pristatyt, kas visiška nesąmonė, nes adresas ofiso, kur visada pilna žmonių. O vat kas Lietuvoje pristatinėje, neaišku. DHL atkritos. Gal irgi DPD ieškoti
QUOTE(Carlin @ 2019 09 26, 17:20)
Rašiau į chatą, davė hermes siuntos numerį, pagal jį ir matau, kad bandyta pristatyt, kas visiška nesąmonė, nes adresas ofiso, kur visada pilna žmonių. O vat kas Lietuvoje pristatinėje, neaišku. DHL atkritos. Gal irgi DPD ieškoti
tai kad nelabai daug LT tu firmu - dhl, dpd, itellla, lpexpress, post ir kas dar? visur patikrinkit ir rasit