Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(iloiva26 @ 2019 09 25, 15:30)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>Planuoju daryt foto paveikslus ant drobes. Kas darėtės, ką patartumėte, kur geriausia daryt? </p><p>L. daug pasiūlos , neišsirenkam.smile.gif</p><p></p><p></p>

esu dariusi kelis kart https://www.drobes.lt/ tikrai patenkinta, jei nelb skubu, tai ggalite luktert iki helovyno pernai ismete nuolaidos koda su 70proc ant helovyno...
Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2019 09 25, 16:34)
<p>Sveikos, pirksiu is aroma-zone.com smile.gif Gal noretumet jungtis?</p><p></p><p>Galiu persiusti, Gargzdai/Klaipeda</p>

Kada zadat pirkt? Kaip tik vakar bandžiau rinktis, bet supratau kad reik daugiau laiko skirti
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2019 09 24, 08:55)
Kviečiu prisijungti,renku COCOONCENTER iki nemokamo siuntimo.Vilnius.Rašykit į a.ž.
Nuolaidos Filorga,Elmex ir t.t.

Sveiki. Ar uzsaket jau cocon?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 09 25, 12:15)
noriu pirkti is amazon, bet pamirsau slaptazodi. paspaudziu, kad atsiustu man laikina, bet su juo man neatsidaro. slaptazodi atsiuncia 6skaiciai ir taskelis. viso 7 simboliai o vietos irasyt yra tik 6 simboliams. niekaip negaliu prisijugti. gal kazkas patars kaip tuos 7 simbolius irasyt i 6 ? gal yra kam teke pamirsti slaptazodi rolleyes.gif

Panaši istorija ir man. Tik man atrodo, kad aš slaptažodžio net nepamiršau, bet rašo, kad neteisingas. Ir su laikinu negaliu prisijungti. Gal pas juos sistemoje kažkas negerai? Bet man čia praeitą savaitę jau taip buvo.
Įdomumo dėlei dabar pabandžiau prisijungti taip, kaip visada, ir pavyko! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 25 rugsėjo 2019 - 20:36
Sveikos . Kas turi daugiau patirties su next.lt
Siunciau us lt psl . Prisijungus nera jikios skilties my orders. Negaliu paziureti net statuso. Sekimo nuorodos nera e paste taip pat. :/ ka daryt
Atsakyti
Reikia silikoninės kepimo formos, didelės. Didesnės nei randu senukuose ar maximoj. Ali irgi ieškojau. Kur dar būtų galima paieškoti? Reikia, kad būtų didesnė nei 26-27 cm.
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2019 09 25, 21:29)
Sveiki. Ar uzsaket jau cocon?

Dar ne,dar renku.Junkitės!
Papildyta:
QUOTE(Eura @ 2019 09 24, 08:55)
Kviečiu prisijungti,renku COCOONCENTER iki nemokamo siuntimo.Vilnius.Rašykit į a.ž.
Nuolaidos Filorga,Elmex ir t.t.

Kviečiu jungtis!Dar truksta iki freeshipo.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2019 09 26, 08:05)
Reikia silikoninės kepimo formos, didelės. Didesnės nei randu senukuose ar maximoj. Ali irgi ieškojau. Kur dar būtų galima paieškoti? Reikia, kad būtų didesnė nei 26-27 cm.

Sangaidoj 28 yra http://sangaida.lt/p...ormos-formeles/
Atsakyti
gal kas turit Trespass kuprines?
vizualiai man primena Ecco, galvoju ar mokyklai vyresniokams tiktu?! nes kaina kaip ir labai gera, tik idomu kokybe
https://amzn.to/2mSBWUI
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2019 09 25, 20:33)
Panaši istorija ir man. Tik man atrodo, kad aš slaptažodžio net nepamiršau, bet rašo, kad neteisingas. Ir su laikinu negaliu prisijungti. Gal pas juos sistemoje kažkas negerai? Bet man čia praeitą savaitę jau taip buvo.
Įdomumo dėlei dabar pabandžiau prisijungti taip, kaip visada, ir pavyko! bigsmile.gif

Tai gal ir as nepamirsau tada unsure.gif slaptazodi esu uzsirasius, bet jis netinka. Galvoju gal kada pasikeiciau ir nebeuzsirasiau unsure.gif man niekaip nepavyksta prisijungti o jau ir pabrango mano batai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ZoZoo @ 2019 09 25, 15:34)
<p>Sveikos, pirksiu is aroma-zone.com smile.gif Gal noretumet jungtis?</p><p></p><p>Galiu persiusti, Gargzdai/Klaipeda</p>

Kada pirksit? Gal prisijunciau

Kur rasti tukio nuomos adresa? Pirkau pries metus, tai niekur neberandu. Prisijungiau prie savo paskyros ju psl, bet vistiek nerandu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 26 rugsėjo 2019 - 08:59

Šiandien renku iki 12h https://www.everythi.../c/new-arrivals

Atsakyti

Sveiki. As noreciau irgi jungtis mytoys.de  :) Kaunas/Vilnius tinka. Is kur jus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglius_Mat: 26 rugsėjo 2019 - 09:27