kazkas kazkada skaitykles norejo, tai db gera kaina Kindle Paperwhite
QUOTE(ZoZoo @ 2019 09 24, 12:32)
<p>Sulaukiau siutos iš Gap.eu, ir ką - iš dviejų kelnių - abi ne to dydžio Įdomu kaip jie ten dirba taip ir kaip galai jiems sueina paskui... Ar čia reiškia, kad tų dydžių nebeturėjo ir įdėjo betkokius, savo nuožiūra </p>
Oho...
Užsakinėjau šįkart 5 kelnes - gavau viską kaip reikia. Ir šiaip bent man gal tik vieną kartą pasitaikė, kad ne tą dydį atsiųstų, nors reguliariai iš jų perku (bent 3-4 užsakymus per metus tradiciškai padarau).
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 24, 19:22)
Ale kiek ten gėrių būna
Nu tai va...anksciau pirkdavau is jo be problemu
QUOTE(Eglynas9 @ 2019 09 24, 21:09)
Oho...
Užsakinėjau šįkart 5 kelnes - gavau viską kaip reikia. Ir šiaip bent man gal tik vieną kartą pasitaikė, kad ne tą dydį atsiųstų, nors reguliariai iš jų perku (bent 3-4 užsakymus per metus tradiciškai padarau).
o aš šį kart keistai ilgai siuntos negaunu
užsakinėjau tiesiai į LT 16 d., nu tai jau net pagal jų terminus turėjau gaut, bet net meilo negavau apie shippingą
QUOTE(Carlin @ 2019 09 25, 07:58)
o aš šį kart keistai ilgai siuntos negaunu
užsakinėjau tiesiai į LT 16 d., nu tai jau net pagal jų terminus turėjau gaut, bet net meilo negavau apie shippingą
Parašykit jiems Beje, šįkart laiško su shipping informacija irgi negavau, tiesa, siunčiaus UK adresu, bet atkeliavo greitai, laiku.
QUOTE(-Braskeele @ 2019 09 24, 21:03)
Nu tai va...anksciau pirkdavau is jo be problemu
tkmaxx tiesiai i lietuva nesiuncia? kiek vietinis siutimas?
noriu pirkti is amazon, bet pamirsau slaptazodi. paspaudziu, kad atsiustu man laikina, bet su juo man neatsidaro. slaptazodi atsiuncia 6skaiciai ir taskelis. viso 7 simboliai o vietos irasyt yra tik 6 simboliams. niekaip negaliu prisijugti. gal kazkas patars kaip tuos 7 simbolius irasyt i 6 ? gal yra kam teke pamirsti slaptazodi
QUOTE(padraika22 @ 2019 09 25, 12:15)
noriu pirkti is amazon, bet pamirsau slaptazodi. paspaudziu, kad atsiustu man laikina, bet su juo man neatsidaro. slaptazodi atsiuncia 6skaiciai ir taskelis. viso 7 simboliai o vietos irasyt yra tik 6 simboliams. niekaip negaliu prisijugti. gal kazkas patars kaip tuos 7 simbolius irasyt i 6 ? gal yra kam teke pamirsti slaptazodi
Tai gal to taškelio nereikia?
Prazioplinau Easycosmetic.de, gal dar kas planuoja rinkti?
Sveiki,
Planuoju daryt foto paveikslus ant drobes. Kas darėtės, ką patartumėte, kur geriausia daryt?
L. daug pasiūlos , neišsirenkam.