Sveikos Reikia pagalbos, kurios uzsakinejot is Cofferistos, ar budavo Lietuva pasirenkamu saliu sarase? Matau tik Latvija :/ Siust per nuoma labai neapsimoka del svorio...
Gal Vilniuje kažkas nori jungtis prie Yoox 10 siuntimui pasidalinti? Pirkčiau šiandien, jeigu dar nesibaigs nuolaidos
QUOTE(ZoZoo @ 2019 09 21, 11:54)
<p>Sveikos Reikia pagalbos, kurios uzsakinejot is Cofferistos, ar budavo Lietuva pasirenkamu saliu sarase? Matau tik Latvija :/ Siust per nuoma labai neapsimoka del svorio...</p>
nzn, nematau jokio saraso - pas mane adresas Lt įvestas, tai leidzia ji rinktis. O bendram aprase tai matau tiesiog Europa, be detalizavimo
QUOTE(darlia25 @ 2019 09 20, 05:35)
<p>Galvoju savaitgalį užsisakyti is cocooncenter Kaune gal kas prisijungs? </p>
QUOTE(slitka @ 2019 09 20, 06:22)
As, as as priminkit el. Pasta
Aš irgi norėčiau iš čia kelių daikčiukų
Del Cofferistos -> Idomiai, man adresa suvedant neleidzia ranka salies irasyt, duoda tik rinktis is saraso, o sarase LT nera :/
Parasiau i ju customer service, lauksiu kazka atrasys gal
nzn, nematau jokio saraso - pas mane adresas Lt įvestas, tai leidzia ji rinktis. O bendram aprase tai matau tiesiog Europa, be detalizavimo
Sveiki ar teko pirkti per lessie.fi internetine parduotuve?
QUOTE(Vi_ktorija @ 2019 09 21, 09:20)
Kviečiu jungtis prie https://www.easycosmetic.de kosmetikos parduotuvės siuntimo mokesčiui į LT pasidalinti. Tik Vilnius. Nepersiunčiu.
El. laiškus siųskite Pirkinukas69@gmail.com
El. laiškus siųskite Pirkinukas69@gmail.com
Užsakymų laukiu iki šiandien 19 valandos.
turiu 3 Eur nuolaidos kodą siuntimui.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2019 09 22, 09:57)
Pareklamuokit, ką ten perkat?
Cocooncenter šiandien Kaune užsakysiu vakare. Kam jau parašiau, kad priimta, tai ir pridėsiu. Nebesiųskite daugiau
QUOTE(Lux @ 2019 09 22, 10:15)
Pareklamuokit, ką ten perkat?
Kad vieno produkto nėra, aš kvepalus perku.
Kiti kas kremus perka, kas plaukams mėgstamus aliejukus.
Gal kas nori prisijungti prie sport direct užsakymo Vilnius Baltupiai