Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2019 09 20, 09:17)
super, ačiū!

o gal dar žinot kas dviračiu važiuot mokina? biggrin.gif didžioji kažkaip greit išmoko, mažiukės niekaip neperlaužiu  unsure.gif  ir filmukų youtube prisižiūrėjau kaip mokinti, bet kažkaip nesigauna jai, o ir aš neturiu kantrybės. Būt gerai pas kažką kelioms pamokoms.

mes mokinom su papildomais ratukais, palaipsniui juos vis kelem i virsu, kad nesiektu zemes, bet jei virsta tada atsiremia 4u.gif va tas suveike puikiai, ir kai jau niekada nenusviro atsiremt isvis nuemem papildomus ir puikiai vare ant dvieju ratu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 20 rugsėjo 2019 - 07:49
QUOTE(kriisti @ 2019 09 20, 08:46)
mes mokinom su papildomais ratukais, palaipsniui juos vis kelem i virsu, kad nesiektu zemes, bet jei virsta tada atsiremia 4u.gif  va tas suveike puikiai, ir kai jau niekada nenusviro atsiremt isvis nuemem papildomus ir puikiai vare ant dvieju ratu 4u.gif

Su tais papildomais tai man be šansų išmokint, nes ir važiuoja ištisai persikreipus. Aš iškart be ratukų mokinu, tik laikau už kupros. Didžioji labai greit išmoko, o su mažiuke suku ratus po rajoną ir nieko. Atrodo lyg ir jaučia, ką daryt, bet nesigauna normaliai.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 09 20, 07:46)
mes mokinom su papildomais ratukais, palaipsniui juos vis kelem i virsu, kad nesiektu zemes, bet jei virsta tada atsiremia 4u.gif  va tas suveike puikiai, ir kai jau niekada nenusviro atsiremt isvis nuemem papildomus ir puikiai vare ant dvieju ratu 4u.gif

Mes su balanciniu ismokinom lygsvara nulaikyt o tada jau tik pora min ir nuleke su dvyrka. Bandem su tais papildomais ratukais, tai mums visai nepatiko. Jei kokia duobe ir griuna dviratis
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 09 20, 10:08)
Su tais papildomais tai man be šansų išmokint, nes ir važiuoja ištisai persikreipus. Aš iškart be ratukų mokinu, tik laikau už kupros. Didžioji labai greit išmoko, o su mažiuke suku ratus po rajoną ir nieko. Atrodo lyg ir jaučia, ką daryt, bet nesigauna normaliai.

na taip, mum dukrai tai buvo saugumo balansas, na jeika kad ne su dviem ratais, o kai isicinkino net nepajaute, kad be ju vaziuoja. Cia jau indivudualu, mums buvo suveikes toks receptas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2019 09 20, 10:11)
Mes su balanciniu ismokinom lygsvara nulaikyt o tada jau tik pora min ir nuleke su dvyrka. Bandem su tais papildomais ratukais, tai mums visai nepatiko. Jei kokia duobe ir griuna dviratis

abu vaikai tokiu neturejo smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 09 20, 09:11)

Visuose youtube filmukuose būtent nuo balansinių ir mokina, arba net nuo normalaus dviračio nuėmus pedalus, kad išmoktų balansuot. Bet mano nei viena nepamėgo balansinio, nors turėjo.
Atsakyti
maniskė kol vaziuoja - tai vaziuoja, kai griuna - tai visu svoriu ir verciasi... niekaip neismokom, kad koją istiest ir atsiremt...ir su taip papildomais ratukais sugeba nuvirst...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 20, 07:23)
Aš iš uniqlo. Yra šiltos ir labai šiltos. Kokius 4 metus pirkau ir dabar nupirkau. Gaila, kad dydis paskutinis 160 cm. Paskui reikės vyriškus turbūt pirkt  blink.gif

gal kas Kaune perka Uniqlo ir europos.......
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 09 20, 10:53)
Visuose youtube filmukuose būtent nuo balansinių ir mokina, arba net nuo normalaus dviračio nuėmus pedalus, kad išmoktų balansuot. Bet mano nei viena nepamėgo balansinio, nors turėjo.

Reiktų išsiaiškinti priežastį. Gal bijo parkristi ir todėl labai atsargiai lėtai važiuoja ir iš to krenta, nes vis tiek reikia truputį greičio, kad važiuoti. Mano vienam vaikui padėjo per mažas dviratis nei prikausytų pagal ūgį smile.gif Tuomet pėdomis pilnai pasiekė žemę, pradėdavo važiuoti atsidėdus ant balnelio ir jei kas nesigaudavo iškart kojos ant žemės ir nevirsta. Tik dabar bėda, kad įprato pilnai pasiekti pėdomis žemę ir sunkiai įtikinam, kad balnelis turi būti aukščiau smile.gif
Atsakyti
Gal matėt gražių paaugliškų piniginių berniukams? Būtų idealu odinė spalvota.
Atsakyti

Gal dar kas noretu prie Cofferistos jungtis? :) Gargzdai/Klaipeda, galiu persiusti :)

Atsakyti

sveikos,

baikit juokus su ta vasara, net namie rankos-kojos-nosis ledine :D 

as jau nuziurejau pledus ir pagalves kaledines asdoj,

gal kuri perkat per UK ir pajungtumet prie Asdos? nes home prekiu nesiuncia i Lt ;)

taip pat dar nenusipirkau kremu is easycosmetics.de, ieskau kas gali pajungt ar nori jungtis??

vokiskai nemoku, bet bandyciau su google translate'u registruotis ir pirkt, jei jau nieko nerasiu.. :D

Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2019 09 20, 12:48)
<p>Gal dar kas noretu prie Cofferistos jungtis? smile.gif Gargzdai/Klaipeda, galiu persiusti smile.gif</p>

kur galima norus atsiusti? smile.gif
Atsakyti