Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 19, 11:00)
Na, mamos, tai ką pirksite Kalėdoms 11mečiams ar pan. amžiaus berniukams? bigsmile.gif Idėjų - nulis bigsmile.gif

Beje, būsima 6metė nori riedučių. Ar važinėja jūsiškiai? Labai įdomios visos nuomonės.

Mano vyresnėlis gavo sulaukęs 7-erių. Lygiai 3 kartus važiavo doh.gif
Nesužavėjo, mieliau renkasi kitas priemones. Bet matomai nuo vaiko priklauso. Ar važinėjosi kada?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 19, 11:00)
Beje, būsima 6metė nori riedučių. Ar važinėja jūsiškiai? Labai įdomios visos nuomonės.

Mano panelė važinėja jau nuo kokių 5metų ar net anksčiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal kuri kaunietė užsisakynėsite iš Coconocentr? Slogos prasidėjo, tai su nedideliu krepšeliu prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 09 19, 13:06)
Sveikos merginos,gal kuri kaunietė užsisakynėsite iš Coconocentr? Slogos prasidėjo, tai su nedideliu krepšeliu prisijungčiau  4u.gif

Ka nuo slogos perkate? Mano merginai visada nuo rugsejo prasideda sloga ir trunka ne maziau menesio, bet ji visai neserganti, antibu niekada negavusi (10metu) ir siaip stipraus imuniteto, bet su tuo snargliavimusi visad kencia. Sakau, gal jai kokia alergija salciui unsure.gif , nes stipriau niekada neisiserga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 19 rugsėjo 2019 - 11:25
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 19, 12:00)
Na, mamos, tai ką pirksite Kalėdoms 11mečiams ar pan. amžiaus berniukams? bigsmile.gif Idėjų - nulis bigsmile.gif

mastoma apie jbl kolonele arba ausines, cia is noru saraso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 09 19, 12:06)
Sveikos merginos,gal kuri kaunietė užsisakynėsite iš Coconocentr? Slogos prasidėjo, tai su nedideliu krepšeliu prisijungčiau  4u.gif

Kaune irgi mielai jungciausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 09 19, 11:36)
Na per Kalėdas dovanoti riedučius ar dviratį nelabai manau tinkamos dovanos. Juk žiema su jais nesivažinės. O turėti dovaną ir laukti pavasario kol vaikas galės pasivažinėti, tai čia jau kantrybės išbandymas

Ne ne, riedučiai būtų pavasariui - gimtadieniui. Kalėdoms mergaitei pilnas norų sąrašas biggrin.gif
Tik berniukui sudėtinga unsure.gif

QUOTE(geliuke @ 2019 09 19, 11:44)
Mano vyresnėlis gavo sulaukęs 7-erių. Lygiai 3 kartus važiavo  doh.gif
Nesužavėjo, mieliau renkasi kitas priemones. Bet matomai nuo vaiko priklauso. Ar važinėjosi kada?

Maniškė dviratį, paspirtuką mėgsta. Tik nelabai kur važinėtis yra čia pas mus - didžiausia bėda.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 19, 10:00)

Tegul rašo laišką Kalėdų seneliui. Taip sužinosite ko nori.
Atsakyti
Ar jusu desimtmeciai dar tiki kaledu seniu? Idomu, nes maniskis dar tiki. Man taip keista, bet labai dziaugiuosi, kad dar gyvena pasaku pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 09 19, 14:20)
Ar jusu desimtmeciai dar tiki kaledu seniu? Idomu, nes maniskis dar tiki. Man taip keista, bet labai dziaugiuosi, kad dar gyvena pasaku pasaulyje  biggrin.gif

kai nori dovanu tai tiki, o siaip ne, sako jus nuperkate ir padedat dovanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 09 19, 14:24)
kai nori dovanu tai tiki, o siaip ne, sako jus nuperkate ir padedat dovanas  biggrin.gif

Pas mane analogiskai, jau zino, kad deda dovanas tevai po egle, bet taip nesinori tiket vien del to, kad neapsimoka biggrin.gif . Rasant laiska "tevams" reik pajungt prota ir tevu galimybes, o Kaledu seneliui vaizduote islaisveja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 09 18, 20:22)
Užsakė gal 5 draugės, visos gavo viaoa atsiskaitė, bet po pitaką negavom tongue.gif

Aš pati per draugės nuorodą užsiregistravau, tai ji gavo 5 eur, iškarto po mano registracijos ir kortelės užsisakymo, o aš gavau jau tik gavusi kortelę ir pirmą kartą ją panaudojus smile.gif žodžiu suveikė smile.gif
Atsakyti