Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(yuki @ 2019 09 12, 10:20)
maniškiai dalyvavo abu, ir sūnus, ir dukra. naudos duoda, ir tėvų dalis man patiko.

kad nebūtų liūdna vienai eiti, pabandykit pasiūlyti visai klasei, mes taip darėm, vaikams daug smagiau su savais.

Pasiūliau klasės mergaitėms ir berniukams, bet kažkaip niekas nesusidomėjo. Iš kiemo vieną mergaitę atrodo prikalbino, tik kol ji užsiregistruos, vietų nebeliks
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2019 09 12, 13:58)
O dėl GAP, tai tikrai niekam nieko nereikia? Perku savo ir draugės dukroms mokyklines kelnes - jau dvejys metus tokias nešioja, o dabar kaina labai gera:
GAP siauros uniforminės kelnės

Greičiausiai pirksiu iš UK ir siųsiuos per eshopwedrop (paskaičiavau, kad visai susitaupo).

Kokios fainos!!! O berniukam yra tokio tipo? Pirkau iš george, bet sūnus sako, kad neitin patogios....

Nieks neturit Portugalijos vynų nuolaidų koduko? 4u.gif vis reklamas siuntinėja, bet kodukų neduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 09 07, 18:38)
As tik Find my iphone zinau. Pagal ja mane ir vyras prigauna, jei su draugem vakarodama kur nuo kurso nukrypstu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Location isjungciau😁😁
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2019 09 03, 15:44)
<p>Sveikos, gal kas turit ideju kaip uzsakyti is ispanijos internetinio psl? Gal yra kokia tarpininke? smile.gif</p>

Sveika. Užsakinėju. Parašykit ingra.ispanija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2019 09 12, 14:58)
Oi, padidėję ten įkainiai. Jei gerai pamenu, iki 10 kg skaučiuoja 2,15€/kg, bet jei mažiau nei 7 kg, tai vis tiek reiks mokėt 12,95€.

O dėl GAP, tai tikrai niekam nieko nereikia? Perku savo ir draugės dukroms mokyklines kelnes - jau dvejys metus tokias nešioja, o dabar kaina labai gera:

Greičiausiai pirksiu iš UK ir siųsiuos per eshopwedrop (paskaičiavau, kad visai susitaupo).

Jau pirkot GAP? Prisijungciau su kelnem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 09 13, 08:26)

O tas kelnes ne geriau pirkti iš gap.eu? Kaina 11,97EUR ir siunčia į Lietuvą, tik reikia 5 kelnes pirkti. Galėčiau Kaune nupirkti, arba prisijungčiau.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2019 09 12, 14:58)
Oi, padidėję ten įkainiai. Jei gerai pamenu, iki 10 kg skaučiuoja 2,15€/kg, bet jei mažiau nei 7 kg, tai vis tiek reiks mokėt 12,95€.

Pritariu dėl šių kelnių, kad laaabai jau fainos. Mano merginos jas dievina wub.gif bet aš palauksiu nuolaidų sale prekėms, tai galima jei neskubu ir pigiau paimt jas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 13 rugsėjo 2019 - 07:55

Gal dar kas renka iš https://my-apozone.de

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2019 09 13, 09:50)
Pritariu dėl šių kelnių, kad laaabai jau fainos. Mano merginos jas dievina  wub.gif bet aš palauksiu nuolaidų sale prekėms, tai galima jei neskubu ir pigiau paimt jas smile.gif

Jei buna dar geresne kaina ir as palauksiu biggrin.gif . Tada dar yra laiko del dydzio pasiaiskint : 10-metei 146cm 28kg imti 10/11 ar 12 dydi?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 09 13, 08:26)

Jau nupirkau 4u.gif

QUOTE(liepa1 @ 2019 09 13, 08:43)
O tas kelnes ne geriau pirkti iš gap.eu? Kaina 11,97EUR ir siunčia į Lietuvą, tik reikia 5 kelnes pirkti. Galėčiau Kaune nupirkti, arba prisijungčiau.

Dažniausiai tiesiai iš eu į LT ir perku. Bet kainos šiek tiek skiriasi - susidėjus krepšelį už 50€ specialiai šįkart patikrinau ir pamačiau, kad UK sumokėčiau maždaug 40€... aišku, dar prisidės siuntimas į LT, bet turėtų būti mažiau nei 10€ ;)
Žinoma, suprantu, kad susitaupys čia gal keli eurai, tai šiaip dėl tiek kažin ar verta vargti. Bet kadangi kaip tik pirkau dar iš M&S, tai šiaip ar taip teks su adreso nuoma pabendraut.

QUOTE(Musmiryte @ 2019 09 13, 08:50)
Pritariu dėl šių kelnių, kad laaabai jau fainos. Mano merginos jas dievina  wub.gif bet aš palauksiu nuolaidų sale prekėms, tai galima jei neskubu ir pigiau paimt jas smile.gif

Pigiausiai už 10€ esu pirkusi jas. Tik tiek, kad didžiausių dydžių greičiau nebelieka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2019 09 13, 09:50)
Jei buna dar geresne kaina ir as palauksiu  biggrin.gif . Tada dar yra laiko del dydzio pasiaiskint : 10-metei 146cm 28kg imti 10/11 ar 12 dydi?

Mano dukra kaip tik išaugo 12 dydį - kadangi po ranka, tai pamatavau: visas ilgis 84 cm, vidinė siūlė 63 cm
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 09 13, 09:50)
Jei buna dar geresne kaina ir as palauksiu  biggrin.gif . Tada dar yra laiko del dydzio pasiaiskint : 10-metei 146cm 28kg imti 10/11 ar 12 dydi?

Maniškė pernai su panašiu ūgiu nešiojo 12m. dydį. Birželį ūgis buvo 152cm, tai jau trumpokos. Pirkau už 10Eur. 4u.gif
Pavasarį buvau nupirkusi už 8Eur, bet atsiuntė brokuotas, teko grąžinti. Dabar laukiu nuolaidos, pirksiu vėl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2019 09 13, 10:55)

Mano dukra kaip tik išaugo 12 dydį - kadangi po ranka, tai pamatavau: visas ilgis 84 cm, vidinė siūlė 63 cm

QUOTE(Asstule @ 2019 09 13, 11:04)
Maniškė pernai su panašiu ūgiu nešiojo 12m. dydį. Birželį ūgis buvo 152cm, tai jau trumpokos. Pirkau už 10Eur.  4u.gif
Pavasarį buvau nupirkusi už 8Eur, bet atsiuntė brokuotas, teko grąžinti. Dabar laukiu nuolaidos, pirksiu vėl  ax.gif

Aciu 4u.gif . Kai uzmatysit nuolaida trimituokit temoj ploja.gif ploja.gif ploja.gif biggrin.gif
Atsakyti