Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kieno nors dukros yra dalyvavusios seminare "Ciklo šou"? Norėčiau atsiliepimų ar verta registruotis. Pamenu, kad apie kažkokį lytinio brendimo seminarą buvo kalbama šioje temoje. Taip pat įdomu ir apie seminarą berniukams "Agentai vykdo misiją".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 09 rugsėjo 2019 - 18:05
Gal kas boots perka?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 09 09, 20:01)
Gal kieno nors dukros yra dalyvavusios seminare "Ciklo šou"? Norėčiau atsiliepimų ar verta registruotis. Pamenu, kad apie kažkokį lytinio brendimo seminarą buvo kalbama šioje temoje. Taip pat įdomu ir apie seminarą berniukams "Agentai vykdo misiją".

Ir mane domina seminaras mergaitei, kokie atsiliepimai, ar verta?
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 09 09, 19:01)

Mano mergaitė dalyvavo, laabai plati ir issami paskaita, as buvau tevu ivadineje paskaitoje, kur smulkiai pristate kaio joms ten viska destys, tai zinokite sedejau issiziojusi 😁
Atsakyti
Gal kas turit pigu nuolaidu koda?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2019 09 10, 10:46)
Mano mergaitė dalyvavo, laabai plati ir issami paskaita, as buvau tevu ivadineje paskaitoje, kur smulkiai pristate kaio joms ten viska destys, tai zinokite sedejau issiziojusi 😁

Užregistravau saviškę, bet labai nenori viena eiti
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 09 09, 20:01)

Maniškės dalyvavo (joms buvo 10metų). Dar joms sunku suvokt visa tai, apie ką ten pasakojo. Ar paruošė? Greičiausiai jau ir pamiršo ką ten pasakojo smile.gif Šiaip eidamos ten jau iš manęs daug žinojo... Per daug nepliurpė grįžusios, kaip dažniausiai būna, kad nori papasakoti ką matė, ką veikė.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2019 09 10, 12:11)
Maniškės dalyvavo (joms buvo 10metų). Dar joms sunku suvokt visa tai, apie ką ten pasakojo. Ar paruošė? Greičiausiai jau ir pamiršo ką ten pasakojo smile.gif Šiaip eidamos ten jau iš manęs daug žinojo... Per daug nepliurpė grįžusios, kaip dažniausiai būna, kad nori papasakoti ką matė, ką veikė.

Mano merginai irgi bus 10 metu uz dvieju menesiu. Gal per daug ten jiems informacijos, jeigu visas seminaras trunka 6 valandas hmm.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Renku iki nemokamo siuntimo iš Cocooncenter Vilniuje. Atsiėmimas Naujamiestyje. Nepersiunčiu. kwaksytecocoon@gmail.com

Prieš atsiunčiant krepšelį, nusistatykit šalį "Lithuania" ir "Eur".

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sakykit, o kiek metų jūsų vaikams kur tad programėles siunčiatės?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 09 10, 14:14)

mano ir 40mečiui reiktų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 09 10, 15:14)

Maniskei 10, bet kazkodel nepavyko man savo tel susieti su vaiko telefonu, tai galvoju nebelabai ir sukontorliuosiu su savo IT ziniom doh.gif
Atsakyti