Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(egliosha @ 2017 02 08, 15:29)
iki vasario 9 d. 20% su kodu KNYGOS-DRAUGIJA 4u.gif

Aciu. Gal butu norinciu susikooperuoti nemokamam siuntimui? Atsiemimas N.Vilnia/Naujininkai/Oro uostas.
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2017 02 08, 19:35)

Agnute Prime užrašas nereiškia nariam ta kaina
Maziausia kaina buna kokiai nors spalvai ar dydziui
Tiek kad bunant Prime nariu tą prekę gali gaut kitą dieną uk ribose
Jei būtų užrašas Exclusive for prime members-tada ta kaina galiotų tik Prime nariam
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 08, 18:44)
geras seilas abercrombie, dar papildomai 30 off su koduku nuo sale, apsipirkau  biggrin.gif

va kokia fainuole uz 19 eur https://eu.abercromb...645_01?ofp=true
Papildyta:
tai siandien pazadetu ESWD siuntiniu is UK kaip suprantu nera?  unsure.gif  ar kam nors ivyko tokia laime?

nera, as jau nenustebsiu jei sia savaite ieko jie nepadarys.
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 02 08, 19:44)
tai siandien pazadetu ESWD siuntiniu is UK kaip suprantu nera?  unsure.gif  ar kam nors ivyko tokia laime?

As ta jau zodziu neturiu, tiek laiko "ruosesi" reklamas kure, deliojo, pasakojo kokie jie faini, bet kaip susijunge ir apsis...o
Man siuntiniu reikia DABAR unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 02 08, 19:32)
As ta jau zodziu neturiu, tiek laiko "ruosesi" reklamas kure, deliojo, pasakojo kokie jie faini, bet kaip susijunge ir apsis...o
Man siuntiniu reikia DABAR  unsure.gif

as tai ziauriai nepatenkinta ,faini , faini , i maila atsakymas po 3 dienu, daro nesamones . Reikejo isikisti per pacius ispardavimus, kai logiska , kad zmones siusis daug siuntiniu. Siuntinius padalino, kas finansiskai ir laiko prasme nera patogu . Tai dar ir tuos siuntinius , kuriuos as jau buciau turejusi praeita savaite , sedziu ir laukiu verysad.gif((( as tai vis ju skyreli atidarau http://eshopwedrop.l...tu-atsiliepimai matau nauju neatsiranda. matyt del to , kad tokie zmones kantrus , taip ir isidirbinejama verysad.gif((
Atsakyti
Mytoys rūbams ir batams nedalina kodų? ax.gif ko tais senokai bebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 08, 17:25)
kokios jums reikia pagalbos ? ten gan paprasta , jei jus dar nepirkote gausite pirmo apsipirkimo koda 15 proc- surinkite 75 svarus. siuntimas nemokamas iki adreso nuomos.

Nepirkus per adresus nuomos unsure.gif

Kas nori jungtis? Nepirkus aš dar, tai galiu tada parinkt iki 75€, kad dar nuolaidos būtų.
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2017 02 08, 20:06)
Nepirkus per adresus nuomos  unsure.gif

Kas nori jungtis? Nepirkus aš dar, tai galiu tada parinkt iki 75€, kad dar nuolaidos būtų.

iki svaru , ne euru smile.gif o siaip dabar tokia situacija , ar greitai jus gausite ta nuomos adresa ? , nebent galite paprasyti kitu mergaiciu , kad jums parasytu, bet ar noresite rizikuoti ? kad po to jusu siunta nepasimestu ? nebent per tuki .
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 08, 19:55)
as tai ziauriai nepatenkinta ,faini , faini , i maila atsakymas po 3 dienu, daro nesamones

Aš turbūt "pateptoji" biggrin.gif biggrin.gif Jokių sąsajų neturiu, esu eilinė klientė, su manimi Eshopwedrop bendrauja operatyviai. Sekmadienį parašiau laišką dėl dviejų paskyrų apjungimo, pirmadienį gavau laišką su patvirtinimu, kad padaryta. Šiandien atėjo truputį ne ten siuntinys. Parašiau ryte, popiet gavau atsakymą, kad sutvarkyta ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 08, 20:10)
Aš turbūt "pateptoji"  biggrin.gif  biggrin.gif Jokių sąsajų neturiu, esu eilinė klientė, su manimi Eshopwedrop bendrauja operatyviai. Sekmadienį parašiau laišką dėl dviejų paskyrų apjungimo, pirmadienį gavau laišką su patvirtinimu, kad padaryta. Šiandien atėjo truputį ne ten siuntinys. Parašiau ryte, popiet gavau atsakymą, kad sutvarkyta  ax.gif .

smile.gif))) gal jusu siuntinukai is DE ar PL ? ar apie uk einakalba ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 08, 20:13)
smile.gif))) gal jusu siuntinukai is DE ar PL ? ar apie uk einakalba ?

Nea, kaip tik dabar tik UK siuntinukai, siųsti PA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 08, 20:15)
Nea, kaip tik dabar tik UK siuntinukai, siųsti PA  mirksiukas.gif

smile.gif nezinau as perpaskutines dvi savaites labai minimaliai jiems rasiau . Bet atsakymas ateidavo po2-3dienu. zodziu ka cia kalbeti, yra kaip yra ,kitaip nebus.Bet geriau butu is krat pranese ,kad nesusitvarko ir galesime viska atsiimti pirmadieni, o ne tai, kad ateina rytas,ir leki prie kompo ziureti koks ten sandelis irasytas smile.gif)))) as kas valanda tikrinu , tikrinu ir nieko verysad.gif
Papildyta:
Na ka smile.gif))))) ka tik gavau i pasta , sveiki jusu siunta atvyko smile.gif))))) varau ziureti , ar visos 3 ar viena is 3 lkur suformuota saskaita smile.gif
Papildyta:
viskas mano reikalai pajudejo smile.gif atvyko pas mane , 3 kurios turejo , ir dar viena , kuri buvo ivesta i ju sistema vasario 6 smile.gif eikite ziurekite smile.gif gal pas jus taip pat pajudejo reikalai . Turi dabar sampana dalinti smile.gif)))) mums uz kantrybe smile.gif
Atsakyti