Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Merginos, ar susiduret su akiniais, kur nebutinai turi buti su dioptrijomis, bet pasaugo aky nuo kompiuterio??? nes turiu problema, gryzau i darba, tai kompas plius stiprus sildymas ir sakes, vos galiu ziureti, kaip akys sauseja verysad.giflasiukai nepadeda verysad.gif((( blink.gif
Yra ivairiu akiu lasu, reik kelis variantus pabandyt - neblogi ocutears, optive fusion, artelac splash. Ir reiktu daznai lasint dirbant prie kompo..kai jauciat kad blogai ir isilasint, visi mineti be konservantu..tad nekenkia. Yra tokia Blue control akiniu danga (irodytas jos efektyvumas, galima ir deti ant stiklu be dioptriju), ji apsaugo akis nuo melynosios sviesos, kuria skleidzia ekranai , bet akiu dziuvimo nemazina.

http://www.optometri...ueControl-danga

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susula: 06 sausio 2017 - 11:09
QUOTE(Carlin @ 2017 01 06, 12:04)
užsakinėjant akinius gali pasirinkti dangą, kuri specialiai yra darbui su kompiuteriu. Labai ją giria. Tai gal ir be dioptrijų galima tokius akinius užsisakyti.

galima. as tokius turiu fotochrominius ir saugancius. mano akis operuota labai jautri.
Atsakyti
Kaip aš džiaugiuosi, kad yra galimybė apsipirkinėti Vokietijos parduotuvėse.
Vakar sugebėjau sulaužyti šaldymo kameros stalčių. Lietuvoje aišku detalių beveik niekas neturi, o ir kainos...
Gal kas ieškote kokių buitinių prietaisų detalių, gal bus aktuali parduotuvė https://bremen-haushalt.de/ Čia mačiau yra ir šaldytuvų, ir kavos aparatų detalių, ir kitų prietaisų. Vietinis siuntimas 4 eur, į LT siunčia už 14,90 EUR
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 06, 11:58)
Mergaitės, čia prieš šventes pirkote Columbia kombius visos, dar bijojot, kad tik striukės bus. Skaičiau viena akim. Kokia kaina jums gavosi jie? Iš kokio puslapio? Ieškau savo panai XXS. Ačiū  4u.gif

65€ gavos is amazon.fr bet cia su prime naryste
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 01 06, 11:07)
Yra tokia Blue control akiniu danga (irodytas jos efektyvumas, galima ir deti ant stiklu be dioptriju), ji apsaugo akis nuo melynosios sviesos, kuria skleidzia ekranai , bet akiu dziuvimo nemazina.

va šitą Blue control ir turėjau omenyje. Kai gaminausi akinius labai ją siūlė, bet kadangi man reik tik vairavimui akinių, tai neėmiau.
Atsakyti
Laba diena, ar pigu.lt šiandien yra koks kodukas?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 06, 12:58)
Mergaitės, čia prieš šventes pirkote Columbia kombius visos, dar bijojot, kad tik striukės bus. Skaičiau viena akim. Kokia kaina jums gavosi jie? Iš kokio puslapio? Ieškau savo panai XXS. Ačiū  4u.gif

60€ kazkur gavosi . Pirkau xxs irgi, bet paskendo mano trimetis 100ugis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 06 sausio 2017 - 11:23
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 06, 10:58)

Pernai pavasarį iš Amazon.co.uk būtent XXS dydį pirkau už 41,25 svaro. Be jokių Prime.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 01 06, 13:22)
Pernai pavasarį iš Amazon.co.uk būtent XXS dydį pirkau už 41,25 svaro. Be jokių Prime.

Na taip jei neskubu geriausia laukt pavasario. Bet negarantija kad gausi ir siemet tokia kaina arba dydziu neliks. 60€ dar padori kaina. Daugiau tikrai neverta. Pirkom ir amazon.fr
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2017 01 06, 08:25)
Gal Gargzduose-Klaipedoje yra norinciu prisijungti prie benettono. Arba mane kas priimtu  ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Didriksons kombiai po 88,90EUR
http://www.outnorth....kids-overalls?f[brand][]=Didriksons
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 01 06, 10:22)
60€ kazkur gavosi . Pirkau xxs irgi, bet paskendo mano trimetis 100ugis

tikrai taip, nes as jau rasiau, kad saviskiui su 104 ugiu matavau 4t ir xxs, tai pastarajame tikrai paskendo 4u.gif

Aciu mergaites uz patarimus del akyciu 4u.gif
Atsakyti