Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Mokykla pati data nustato .

Ne, visoje Lietuvoje laikoma vienu metu :) Neklaidinkite kitų :)

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2019 09 04, 11:06)
Laba,

gal kas turite pardavimui polo bliuskyčių ilgomis rankovėmis 152 ūgiui.
GAP, GEORGE....

Turiu berniukui George ilgomis rankovėmis
Melsvus 11-12 dydis 146-152 cm
Baltus 12-13 dydis 152-158 cm
Baltus 13-14 dydis 158-164 cm
Trumpomis rankovėmis George tamsiai mėlynus 11-12 dydis 146-152 cm
Raudonus Izod firmos iš JAV L dydis 14/16

Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2019 09 05, 16:12)
Mokykla pati data nustato .

Nejuokaukit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 05, 17:55)
Nejuokaukit biggrin.gif

Kada? Skirtingų dalykų užduotys atliekamos skirtingomis dienomis. Rekomenduojamą testų atlikimo tvarkaraštį parengia NEC. Tačiau mokykla gali pasirinkti kitą jai tinkančią datą. Rekomenduojama užduotis atlikti per to dalyko pamoką, tačiau mokykla gali nuspręsti ir kitaip.
nec.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 05 rugsėjo 2019 - 17:24
Gal turit knyguklubas.lt nuolaidų kodą?
Atsakyti
O gal kuri netyčia turit parduoti trumpom rankovėm polo bernui 165cm ūgio bordo spalvos? ax.gif
Atsakyti

Gal kuriai Vilnietei is TKmaxx reikia ko uz 35-40 svaru. Noriu keptuve pirkti, bet kol kas nematau ko dar reiketu. O viena karta jau dingo, bijau savaite marinuot kol ka dar rasiu. 

Siunciu per esopwedrop.

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2019 09 06, 10:35)
<p>Gal kuriai Vilnietei is TKmaxx reikia ko uz 35-40 svaru. Noriu keptuve pirkti, bet kol kas nematau ko dar reiketu. O viena karta jau dingo, bijau savaite marinuot kol ka dar rasiu. </p><p></p><p>Siunciu per esopwedrop.</p>

O kokiu budu jus darote apmokejima tkmaxxe? Man neprima mano korteles...anksciau priimdavo. Tad paskutini kart is ten pirkau per tarpininke unsure.gif
Atsakyti

O kokiu budu jus darote apmokejima tkmaxxe? Man neprima mano korteles...anksciau priimdavo. Tad paskutini kart is ten pirkau per tarpininke unsure.gif

mano Sebo Mastercardas ten ivestas yra, tai tik su ja praleidzia. Nei swed, nei revolut nepraeina. 

Kursas gaunasi ne pats geriausias, bet kai kurios prekes dingsta labai greitai, tai kol ta tarpininke paziures laiska ir jei rinks free ship, tai tu prekiu nei kavpo neliks.

As taip visa patalyne nusipirkau pagal tapetus.  Tapetai Harlequin, ziuriu tos pacios kolekcijos patalyne. Liuks kai dar su 70 proc. nuolaida. Maximoj komplektas apie 20 euru, cia su siuntimu gal 26, bet gamintojai Sanderson, Harlequin. 

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 09 05, 09:50)
visiems bendrai, buna grafikas, bet testai neprivalomi smile.gif pas mus  tikrai buvo atostogaujanciu per juos ir tai ne beda smile.gif cia ne egzaminai. Jie visad panasiu laiku buna, jei pirksite lik 05 vidurio manau jau bus pasibaige smile.gif

Mes siemet praleidom,nes buvom isvyke i kelione ir liepe parasyti grizusvis keliones,nes mokytojai pranese,kad tesrai privalomi.
Atsakyti

Sveikos,

Gal kas planuojat iš kokios lenkų vaistinės daryti užsakymą, man reikia vaikams sambuca sirupo. Arba gal kas rekomenduotumet iš kur nusipirkti pigiau nei LT?

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2019 09 06, 12:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="72495050" data-time="1567754090">
<div>
<p>O kokiu budu jus darote apmokejima tkmaxxe? Man neprima mano korteles...anksciau priimdavo. Tad paskutini kart is ten pirkau per tarpininke vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>mano Sebo Mastercardas ten ivestas yra, tai tik su ja praleidzia. Nei swed, nei revolut nepraeina. </p>
<p>Kursas gaunasi ne pats geriausias, bet kai kurios prekes dingsta labai greitai, tai kol ta tarpininke paziures laiska ir jei rinks free ship, tai tu prekiu nei kavpo neliks.</p>
<p> </p>
<p>As taip visa patalyne nusipirkau pagal tapetus.  Tapetai Harlequin, ziuriu tos pacios kolekcijos patalyne. Liuks kai dar su 70 proc. nuolaida. Maximoj komplektas apie 20 euru, cia su siuntimu gal 26, bet gamintojai Sanderson, Harlequin. </p>

Kosmosas kazkoks, mano kortele irgi yra Sebo Mastercardas unsure.gif
Atsakyti