QUOTE(Loram @ 2019 09 05, 11:10)
o man vienai nenormalu, kad atostogaujama tada, kai vaikas privalo mokytis? koki poziuri i mokymasi formuoja tėvai išveždami vaiką vidury mokslo metų pailsėti, o dar ir per egzaminus/testus...
Papildyta:
Va butent ir stengiuos istaikyt palankesni laika, kad nebutu jokiu testu...Kita vertus, mano vaikas mokosi puikiai, tad mokslai per savaite nei kiek nenukencia. Ir antras kita vertus, as pvz tiek neuzdirbu, kad ziema vaziuot slidinet per vaiku atostogas, kuomet tas malonumas pabrangta kokiu 30 proc., o ir zmoniu buna 3 milijonai...Del poziurio formavimo, visuomet vaikui pabreziama, kad tokios atostogos yra didele isimtis ir mokymosi procesas per jas nenutruks, vezames pratybas, sasiuvinius ir saziningai kasdien prisedam
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 09 05, 11:34)
jei butu 10 ar 12klase gal ir nevaziuotume per mokslo metus, bet pradinese klasese jokios bedos man nera. bet kiekvienas pagal savo vaikus ir poziuri sprendzia. mano vaikai mokos labai gerai ir savaite praleisti jiems jokios bedos
Butent.
QUOTE(Loram @ 2019 09 05, 11:54)
aisku, Jūsų teisė rinktis, bet ne veltui tai laikoma vaikų nepriežiūra kai kuriose issivysciusiose salyse. Pas mus irgi jau kalbama, kad bus baudziami tėvai tokiu atveju
O dabar į temą - renbut batukus kur perkat?