Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2019 09 05, 09:29)
Buvusiu ketvirtoku mamos, ne i tema biggrin.gif  Kaip suzinot kada bent mazdaug buna tie standartizuoti testai ketvirtokamas?? Noriu kelione pirkt geguzei... unsure.gif  ar jie visiem bendrai buna ar mokykla pati tas datas nustato? Buvau isgooglinus, kad pvz pernai buvo balandzio gale- geguzes pacioj pradzioj, kazi kaip zinot kada bus 2020...

Paskambink į nacionalinį egzaminų centrą, ten pasakys tiksliai, jei žinos.
Mes pernai vieną praleidom, nes paėmė ir paankstino. Ir skambinaus, nes šokas buvo, tai nuramino, kad ramiai atostogaukite biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas turite parkerius is smiggle, kur perkate jiems kapsules, nes įprastines, parduodamos pas mus netinka 🤔
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 09 05, 10:50)
visiems bendrai, buna grafikas, bet testai neprivalomi smile.gif pas mus  tikrai buvo atostogaujanciu per juos ir tai ne beda smile.gif cia ne egzaminai. Jie visad panasiu laiku buna, jei pirksite lik 05 vidurio manau jau bus pasibaige smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 05, 10:52)
Paskambink į nacionalinį egzaminų centrą, ten pasakys tiksliai, jei žinos.
Mes pernai vieną praleidom, nes paėmė ir paankstino. Ir skambinaus, nes šokas buvo, tai nuramino, kad ramiai atostogaukite biggrin.gif

Bet sako cia rimtas reikalas tie testai...ziuri ju rezultatus, jei pvz stosi i kokia gimnazija, kur stojamieji yra unsure.gif o ju perlaikyt negali?
Atsakyti
o man vienai nenormalu, kad atostogaujama tada, kai vaikas privalo mokytis? koki poziuri i mokymasi formuoja tėvai išveždami vaiką vidury mokslo metų pailsėti, o dar ir per egzaminus/testus...
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2019 09 04, 12:45)
Hmmmmmm, radau prekę mytoys.de kurios noriu, bet parašyta kad tik Vokietijos ribose ją siunčia  unsure.gif  Gal kas siuntėt iš čia kažkaip per tarpininkus ar pan? Suku galvą kaip ją iki LT parsisiųst hmm.gif

perku per ESWD ir tada i LT. paprasta
Papildyta:
QUOTE(mazge @ 2019 09 03, 15:44)
<p>Sveikos, gal kas turit ideju kaip uzsakyti is ispanijos internetinio psl? Gal yra kokia tarpininke? smile.gif</p>

o nesiunčia pvz i FR, IT, DE, PL, UK?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 05 rugsėjo 2019 - 09:11
QUOTE(Loram @ 2019 09 05, 10:10)
o man vienai nenormalu, kad atostogaujama tada, kai vaikas privalo mokytis? koki poziuri i mokymasi formuoja tėvai išveždami vaiką vidury mokslo metų pailsėti, o dar ir per egzaminus/testus...

jei butu 10 ar 12klase gal ir nevaziuotume per mokslo metus, bet pradinese klasese jokios bedos man nera. bet kiekvienas pagal savo vaikus ir poziuri sprendzia. mano vaikai mokos labai gerai ir savaite praleisti jiems jokios bedos smile.gif
Atsakyti
[quote=Loram,2019 09 05, 09:10]
Papildyta:

Nematau nieko blogo atostogauti mokslo metu metu, juolab kad nevisi ir nevisada gali atostogauti pasibaigus mokslams. Pernai vykom mokslo metu atostogauti, pasiemem vadovelius, pratybas ir kasdien prisesdavom prie pamoku rimtai, neprabegom. Rezultatas atvykus buvo daug geresnis nei tikejausi ir pazanga akivaizdi, net pati stebejausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke91: 05 rugsėjo 2019 - 09:48
aisku, Jūsų teisė rinktis, bet ne veltui tai laikoma vaikų nepriežiūra kai kuriose issivysciusiose salyse. Pas mus irgi jau kalbama, kad bus baudziami tėvai tokiu atveju

O dabar į temą - renbut batukus kur perkat?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 09 05, 11:10)
Papildyta:

Va butent ir stengiuos istaikyt palankesni laika, kad nebutu jokiu testu...Kita vertus, mano vaikas mokosi puikiai, tad mokslai per savaite nei kiek nenukencia. Ir antras kita vertus, as pvz tiek neuzdirbu, kad ziema vaziuot slidinet per vaiku atostogas, kuomet tas malonumas pabrangta kokiu 30 proc., o ir zmoniu buna 3 milijonai...Del poziurio formavimo, visuomet vaikui pabreziama, kad tokios atostogos yra didele isimtis ir mokymosi procesas per jas nenutruks, vezames pratybas, sasiuvinius ir saziningai kasdien prisedam

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 09 05, 11:34)
jei butu 10 ar  12klase gal ir nevaziuotume per mokslo metus, bet pradinese klasese jokios bedos man nera. bet kiekvienas pagal savo vaikus ir poziuri sprendzia. mano vaikai mokos labai gerai ir savaite praleisti jiems jokios bedos smile.gif

Butent.

QUOTE(Loram @ 2019 09 05, 11:54)
aisku, Jūsų teisė rinktis, bet ne veltui tai laikoma vaikų nepriežiūra kai kuriose issivysciusiose salyse. Pas mus irgi jau kalbama, kad bus baudziami tėvai tokiu atveju
O dabar į temą - renbut batukus kur perkat?

Atsakyti
Papildyta:

perku per ESWD ir tada i LT. paprasta
Papildyta:

o nesiunčia pvz i FR, IT, DE, PL, UK?

Ne visi gauna atostogas vasaros metu, tai pirmą kartą va ir mes atostogausime pamokų metu, nes jau reikia atostogų normalių, ne tik per išeigines vaikus prie jūros nuvežti, kai dar ir oras netinkamas išpuolė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 09 05, 10:04)
Bet sako cia rimtas reikalas tie testai...ziuri ju rezultatus, jei pvz stosi i kokia gimnazija, kur stojamieji yra unsure.gif o ju perlaikyt negali?

NIEKAIP negalima perlaikyti. Jei stos į kitą mokyklą - tada geriau nepraleisti.

o man vienai nenormalu, kad atostogaujama tada, kai vaikas privalo mokytis?

Vaj vaj toks piktos supermamos biggrin.gif
1. Visas pamokas padarom dar geriau, nei tai būtų mokykloje.
2. Kaip kažkas sakė - ne visi gali vasarą. Aš mielai važiuočiau vasarą.. deja verysad.gif
Atsakyti

Pirksiu iš  https://www.bulkpowders.co.ukriešutų sviestą, gal kas nori prisijungt? Kad būtų 40 % nuolaida. Klaipėda, bet galiu persiusti. aaureja@gmail.com 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 09 05, 09:29)
Buvusiu ketvirtoku mamos, ne i tema biggrin.gif  Kaip suzinot kada bent mazdaug buna tie standartizuoti testai ketvirtokamas?? Noriu kelione pirkt geguzei... unsure.gif  ar jie visiem bendrai buna ar mokykla pati tas datas nustato? Buvau isgooglinus, kad pvz pernai buvo balandzio gale- geguzes pacioj pradzioj, kazi kaip zinot kada bus 2020...

Mokykla pati data nustato .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 05 rugsėjo 2019 - 15:14