Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Zodziu, help. Praradau vilti kudam ilgam bernui nupirkt sniego kelnes...parsisiunciau siemet Columbia bugaboo, amazone perskaiciau atsiliepima, kad tiko kudam vaikui, nu nu biggrin.gif i L dydi galima du mano kudus vaikus sukist, o M puikiai per ploti, beje uz L siauresnes per liemeni ir klubus gerais 6-7 cm!!! Bet M grumpokos jam...
Zodziu, gal kazka atradote kudenai? 155 ugio dabar...pernai buvo kazkokias neitin girdetos firmos Titej ritej nukovus, puikiai buvo, bet isaugo ir apacia apiplyso nuo slidinejimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 31 rugpjūčio 2019 - 14:24
-Braskeele, gal Uniqlo kažką tinkamo rastum? Mums pernai atidavė Uniqlo slidinėjimo kelnes ir mano didelei nuostabai mano ilgakojei manekenei jos tiko tobulai.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 08 31, 15:22)
Zodziu, help. Praradau vilti kudam ilgam bernui nupirkt sniego kelnes...parsisiunciau siemet Columbia bugaboo, amazone perskaiciau atsiliepima, kad tiko kudam vaikui, nu nu biggrin.gif  i L dydi galima du mano kudus vaikus sukist, o M puikiai per ploti, beje uz L siauresnes per liemeni ir klubus gerais 6-7 cm!!! Bet M grumpokos jam...
Zodziu, gal kazka atradote kudenai? 155 ugio dabar...pernai buvo kazkokias neitin girdetos firmos Titej ritej nukovus, puikiai buvo, bet isaugo ir apacia apiplyso nuo slidinejimo

Mano keliais cm didesnis bet L columbia jam puikiai pernai ir tikiuos šiemet. Mano dvasna, tai kokio tada tavo dvasnuno? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 31, 19:07)
Mano keliais cm didesnis bet L columbia jam puikiai pernai ir tikiuos šiemet. Mano dvasna, tai kokio tada tavo dvasnuno?  biggrin.gif

Nu jis kokie 37 kg dabar. Uzdejom tas kelnes zvengem abu su vyru, as i jas ilysciau laisvai biggrin.gif o kas idomiausia, kad M trumpesnis na kokiais 5 cm ne daugiau, o i ploti skirtumas ispudingas jas kartu sudejus blink.gif toks jausmas, kad vaikas ugeteles 5-6 cm ir ant siknos kokiu 10 cm uzsimeta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 08 31, 23:50)
Nu jis kokie 37 kg dabar. Uzdejom tas kelnes zvengem abu su vyru, as i jas ilysciau laisvai biggrin.gif  o kas idomiausia, kad M trumpesnis na kokiais 5 cm ne daugiau, o i ploti skirtumas ispudingas jas kartu sudejus blink.gif toks jausmas, kad vaikas ugeteles 5-6 cm ir ant siknos kokiu 10 cm uzsimeta blink.gif

Mano vaiks 39. Tos kelnės platokod, bet jis iš jų nekrenta kažkaip. Su visom mokyklos kelnėm sutelpa ar treningais į kašį ir liuks
Ale sorry mano ne buga mano adventure

https://www.amazon.d...e...=UTF8&psc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 rugsėjo 2019 - 10:01
QUOTE(JMD @ 2019 09 01, 11:56)
Mano vaiks 39. Tos kelnės platokod, bet jis iš jų nekrenta kažkaip. Su visom mokyklos kelnėm sutelpa ar treningais į kašį ir liuks
Ale sorry mano ne buga mano adventure

https://www.amazon.d...e...=UTF8&psc=1

Ai ne maniskis tokiu “iki papu” nemegsta...jam geriausia tokios paprastos kelnes su sleikom nuimamom. I mokykla jis neeina su jom, tik slidinet, ant kalniuko, tai tada termo tympos po apacia, tai apimties liemeniui neprideda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 01 rugsėjo 2019 - 11:49
QUOTE(-Braskeele @ 2019 09 01, 12:49)
Ai ne maniskis tokiu “iki papu” nemegsta...jam geriausia tokios paprastos kelnes su sleikom nuimamom. I mokykla jis neeina su jom, tik slidinet, ant kalniuko, tai tada termo tympos po apacia, tai apimties liemeniui neprideda biggrin.gif

Aš užtat su šleikom ir pirkau, nes kitaip be šansų, nesilaiko. Ir man ramu, kad nugara ne nuoga.
Atsakyti
Atsisiuntem per mazas Nike maudymosi glaudes,dydis W30. Tiks paaugliui. Gal kam reikia smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnulia: 01 rugsėjo 2019 - 19:59
Gal kuri zinot kur galima greit nusipirkt guminiu batu raisteliu?
Atsakyti

Gal kas pirksit crocs eu? 

Atsakyti
Sveikos, ar yra mamų kurių vaikai nešioja į mokyklą next polo marškinukus? Kaip kokybė ir kaip dydžiai, ar atitinka? Domina ilgom rankovėm. George pirkau pagal ūgį, bet rankovės vistik per ilgos...aišku skalbt dar nebandžiau, gal pasitraukia. ar dar gal kokių kitų firmų rekomenduotumėt?
Atsakyti
Gal kas turi ir gali pasidalinti knygu klubas nuolaidų kodu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai reikia smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sekunde1: 03 rugsėjo 2019 - 05:40