Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zz_aiza @ 2019 08 28, 22:35)
Kokias, kur ir po kiek plafkytes perkate berniukams, lankantiems baseina, kad chloras nesuestu po menesio?

chloras jas visas suėda

man pagal kainą ir kokybę labiausiai patiko 4f, kai panoramoj būna nuolaidos, kokie 6 eur ilgos gaunasi.
Dar pirkdavau iš sportsdirecto, bet ten jei speedo, tai brangesnės, o jei kokios pigesnės firmos, tai vaikai sako, kad nepatogios
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 08 30, 00:27)
chloras jas visas suėda

man pagal kainą ir kokybę labiausiai patiko 4f, kai panoramoj būna nuolaidos, kokie 6 eur ilgos gaunasi.
Dar pirkdavau iš sportsdirecto, bet ten jei speedo, tai brangesnės, o jei kokios pigesnės firmos, tai vaikai sako, kad nepatogios

Tai va as tas Speedo is uk amazono gal uz 7-8 svarus siunciaus
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 08 30, 08:24)
Tai va as tas Speedo is uk amazono gal uz 7-8 svarus siunciaus

Ačiū uz rekomendacijas, radau vakar Sportlande speedo uz 12 su centais 👌
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 30 rugpjūčio 2019 - 09:15
Laba diena.

Gal žinote ar perkant iš šio puslapio: https://direct.asda....default,sc.html

skaičiuojami papildomai kažkokie mokesčiai ar tik siuntimo išlaidos?

Labai dėkoju už informaciją. 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(dragiuke @ 2019 08 30, 12:35)
Laba diena.

Gal žinote ar perkant iš šio puslapio: https://direct.asda....default,sc.html

skaičiuojami papildomai kažkokie mokesčiai ar tik siuntimo išlaidos?

Labai dėkoju už informaciją.  4u.gif  4u.gif

Jeigu pirksit per UK adresa tada tik siuntimo islaidos o jeigu tiesiai i LT siusit tada dar prisodes PVM

Atsakyti
Laba diena,

gal kuri turite aktyviai sportuojanti vaika ir eate pirkusi kalci su magniu? reikia, kad papildas butu skanus, nes vaistineje tokio pas mus nerandu, o paprastu tableciu calcis+magnis is vaistines sunkiai isiulau...

Labai buciau dekinga uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2019 08 29, 23:27)
chloras jas visas suėda

O Decathlono nebandėt? Įdomu kaip su jomis..
Atsakyti

Turiu keletą kuprinių.Turėjau raktinę. Oda tikrai puikios kokybės,nu bet metaliniai užtrauktukai visiškas šh... Sakė jei suges nemokamai persius. Po 2 men. sugedo uztrauktukas.Nuveziau,pakankamai greit -per pora dienu persiuvo. Nu ir ka jus galvojat,po poros savaiciu vel pradejo skestis. Dabar tos kuprines beveik nebenesioju.Vesiu vel keisti uztrauktuka. Su plastikiniu uztrauktuku kuprine puikiai tarnauja. Nors raktinė greitai iširo per siūles ir užtrauktuko galvutė iškrito....

Man su Visingos kuprine panaši istorija, tik pradėjo užtrauktukas gesti po kokių 3 - 4 mėn. nešiojimo (pirkta pavasarį). O oda tikrai, kad tvirta, pamušalas per siūles neiširo, kaip kitų būna.

Atsakyti
Gal Šiauliuose prie Gap kas norit jungtis? Nesurenku iki nemokamo siuntimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trolėmolė: 30 rugpjūčio 2019 - 16:43
QUOTE(Laimė @ 2019 08 30, 13:52)
Laba diena,

gal kuri turite aktyviai sportuojanti vaika ir eate pirkusi kalci su magniu? reikia, kad papildas butu skanus, nes vaistineje tokio pas mus nerandu, o paprastu tableciu calcis+magnis is vaistines sunkiai isiulau...

Labai buciau dekinga uz rekomendacijas 4u.gif

Aš iš iherbo siųsdavau, labai geras pirmasis, bet jis geriamas, esu pirkus ir antrąjį, nes be problemų tokius kramtydavo:
kalcis su magniu
Pasižiūrinėkit daug iherbe yra skanių, dar kažkokius vaikiškus esu pirkus, neberandu.
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2019 08 30, 14:24)
O Decathlono nebandėt? Įdomu kaip su jomis..

nebandžiau, dabar esu užpirkus visiems 4f, tai visi labai patenkinti
Atsakyti

Apie kuprines.. Kas pirkot J. Crew juodas odines dideles kuprines, ar patenkintos kokybe, dydžiu, patogumu?   :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 31 rugpjūčio 2019 - 08:59