rekomenduokit antklode suaugusiam. kaip tos su mikropluostu?
Gal kas nori pirkt zalando? as niekad nepirkus
QUOTE(priklausomybe @ 2017 02 08, 14:39)
O gal prisimenat, koks kodas buvo? Nes pas mane irgi jokių nerodo , šiaip gi jie ten visiems vienodi būdavo.
Pats pirmas 0036, bet paskui vis kitokius už draugus atsiuntė
Gal kas galite pasakyti kiek kainuoja siuntimas iš amazon.fr
Prancūziškai nebumbum, tai labai sunkiai gaudausi jų puslapyje
QUOTE(ramzyte @ 2017 02 08, 16:31)
Pats pirmas 0036, bet paskui vis kitokius už draugus atsiuntė
Tą pirmą ir aš geriausiai atsimenu
Patikrinau aš jį kaątik su senu accountu, tai nuima tik siuntimą, neduoda -15e, bet neaišku ar neatšauktų paskui užsakymo.
QUOTE(Dameri @ 2017 02 08, 16:33)
priklauso, kur kiek ir ką siunčiate
QUOTE(Dameri @ 2017 02 08, 18:33)
pirkau batus ir kombinezona, i lt 11 eur
Jei kas pirks zalando, parasykite i az. esu is Kauno, bet tiktų ir su persiuntimu. Arba galeciau as pirkt, bet reiktu man pagalbos
QUOTE(Akva17 @ 2017 02 08, 16:57)
Jei kas pirks zalando, parasykite i az. esu is Kauno, bet tiktų ir su persiuntimu. Arba galeciau as pirkt, bet reiktu man pagalbos
kokios jums reikia pagalbos ? ten gan paprasta , jei jus dar nepirkote gausite pirmo apsipirkimo koda 15 proc- surinkite 75 svarus. siuntimas nemokamas iki adreso nuomos.
QUOTE(Eglute @ 2017 02 08, 11:09)
šūktelkite, jei kas 36 dydžio už gerą kainą pamatytumėte, reikia kažko patogaus dukrai į kelionę, o gal be ecco tokio stiliaus kažką galėtumėte patogaus rekomenduoti?
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2017 02 08, 14:48)
kaip suprasti amazon prime naryste tokiu atveju:
jei paieskoje raso tarkim batai nuo 20 euru su prime naryste. patikrinu visus dydzius ir spalvas, nera tokios kainos. uzsisakiau prime naryste. vistiek nerodo tokia kaina.
gal dar kazka reikia pasirinkti? cia prie daug prekiu nerandu tokios kainos, kokia buna nurodyta maziausia
jei paieskoje raso tarkim batai nuo 20 euru su prime naryste. patikrinu visus dydzius ir spalvas, nera tokios kainos. uzsisakiau prime naryste. vistiek nerodo tokia kaina.
gal dar kazka reikia pasirinkti? cia prie daug prekiu nerandu tokios kainos, kokia buna nurodyta maziausia
.
geras seilas abercrombie, dar papildomai 30 off su koduku nuo sale, apsipirkau
va kokia fainuole uz 19 eur https://eu.abercromb...645_01?ofp=true
Papildyta:
tai siandien pazadetu ESWD siuntiniu is UK kaip suprantu nera? ar kam nors ivyko tokia laime?
va kokia fainuole uz 19 eur https://eu.abercromb...645_01?ofp=true
Papildyta:
tai siandien pazadetu ESWD siuntiniu is UK kaip suprantu nera? ar kam nors ivyko tokia laime?