Mes Skraidentoj konsultavomes tuo paciu klausimu, musu atveju tik laukti patare. Sake bus ir maziau, ir daugiau vienas ant kito uzlipe, situacija vis keisis augant. O tada breketai 😊
QUOTE(Adra @ 2019 08 23, 20:41)
<p>Mes Skraidentoj konsultavomes tuo paciu klausimu, musu atveju tik laukti patare. Sake bus ir maziau, ir daugiau vienas ant kito uzlipe, situacija vis keisis augant. O tada breketai 😊</p>
Taip, augant situacija keičiasi. Bet bent jau norėčiau nusimanyt ko tikėtis ir kokiems breketams taupyti
QUOTE(Kirisama @ 2019 08 23, 20:50)
Taip, augant situacija keičiasi. Bet bent jau norėčiau nusimanyt ko tikėtis ir kokiems breketams taupyti
Būtinai eikite pas gydytoja. Nes augant praplečia vietą. Kai pradėjo dygti maniškiui iltiniai ar sekantys - OMG vaizdas buvo Plokštelė viską sutvarkė!
Ir kiekvieno situacija individuali. Tikrai nelaukčiau nieko, kaip ir nelaukiau.
Normalios tos eilės
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 23, 20:23)
Man nepavyko gauti pas ja numeriuko Zalgiryje,tai nuejom privaciai.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 23, 20:23)
Kiek teko Žalgirio klinikoj lankytis, visada kainuodavo
QUOTE(Blizgė @ 2019 08 24, 10:49)
Kiek teko Žalgirio klinikoj lankytis, visada kainuodavo
Nežinau kokia ten tvarka iš tikrųjų, bet jų tinklalapyje rašo, kad su siuntimu nekainuoja, o ar nekainuoja tik konsultacija ar ir gydymas, nesuprantu...
Dabar kita tema paklausiu, kur perkat normalios kokybės mezgimo siūlus megzti rankomis? Ar iš kur nors siunčiatės?
QUOTE(Kirisama @ 2019 08 24, 10:01)
Nežinau kokia ten tvarka iš tikrųjų, bet jų tinklalapyje rašo, kad su siuntimu nekainuoja, o ar nekainuoja tik konsultacija ar ir gydymas, nesuprantu...
Dabar kita tema paklausiu, kur perkat normalios kokybės mezgimo siūlus megzti rankomis? Ar iš kur nors siunčiatės?
Sveiki, del Zalgirio klinikos ir dantuku tiesinimo....mes su sunumi jau gal kokius 3 metus ten lankomes, tiesiname dantukus, ir kaip suprantu dar reikes sakandi tvarkyti, kai isaugs nuolatiniai dantys- reikes nesioti funkcini aparata-jei gerai atsimenu jo pavadinima:) Gydomes pas gygytoja Berlin. Pasiememe siuntima is stomotologo poliklinikos ir visiskai niekas mums nekainuoja. Viena karta reikejo daryti panoramine nuotaruka, tai liktai kelis eurus simbiliskai sumokejome. Tik jei sulauzote plokstele, berods tada reiketu moketi jau uz kita. Nors man kazkas sake, kad liktai 3 jos nemokamai priklauso...
Sveiki, papasakokite prasau man zaliukei , kokias korteles naudojate internetiniams apsipirkimams, bookingo rezervacijoms ir t.t. Iki siol turejau visa virtuon, kuri man labai patiko, bet atejo pranesimas is banko, kad baigiasi korteles galiojimo laikas, kuris pratesiamas nebus, nes ju jau nebeisduoda. Ar yra dar kazkas panasaus i virtuona?
Turiu naują merginai švarkelį mokyklai iš Asda 17-18 metų, Vilnius, galiu siųsti:
https://direct.asda....cgid=D10M2G1C17
https://direct.asda....cgid=D10M2G1C17
Kokiu budu atsiskaitot perkant is allbeauty.com? Nei korta bei paypal nepavyko
Papildyta:
Revolut. Geras kursas, paprasta, patogu
Papildyta:
QUOTE(LaReina @ 2019 08 24, 14:12)
Sveiki, papasakokite prasau man zaliukei , kokias korteles naudojate internetiniams apsipirkimams, bookingo rezervacijoms ir t.t. Iki siol turejau visa virtuon, kuri man labai patiko, bet atejo pranesimas is banko, kad baigiasi korteles galiojimo laikas, kuris pratesiamas nebus, nes ju jau nebeisduoda. Ar yra dar kazkas panasaus i virtuona?
Revolut. Geras kursas, paprasta, patogu
Barboros nuolaidu kodai, gal kam pravers:
4 Eur (perkant uz 24Eur) - BarboraDraugaukime
3 Eur - KACLIEPOS03
4 Eur (perkant uz 24Eur) - BarboraDraugaukime
3 Eur - KACLIEPOS03