Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

merginos,

amazon. de vakar atlikau pirkima, jie atsiunte zinute i el.pasta, kad nepavyko nuskaityt pinigu su prasymu atnaujinti ir perziureti korteles duomenis.

Ta atlikau, issaugojau, bet pinigai vis tiek saskaitoj..

kokie patarimai? ar kam taip yra buve?

raso, kad galio atlikti sepa ivesdama savo banko saskaitos numeri. Bet galvoju, kad nenuskaitytu 2 kartus uz ta pati? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 12 rugpjūčio 2019 - 12:22
Merginos, sveikos,

Gal kuri Kaune užmatėt, kuriam Lidle yra / buvo [biggrin.gif] universalių dangčių (tokie su silikoniniu apvadu, 5,99 eur), iš praeitos savaitės leidinio? Niekur neradau.
Žinoma, gal jau ir nebus jų išvis šią savaitę prekyboj, bet bandau laimę užklausdama - gal matėt? - , nes kartais būna likusių / užsilikusių akcijinių daiktų Lidle ir "po".
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2019 08 12, 14:13)
Papasakokit po to kaip seksis ardyti mašiną, kad tilptų pro duris. Mes dar Aeg neėmėm, nes tik kad netilptų pro duris, bet ir užimti didžiąją dalį vonios

oki 4u.gif
Atsakyti
Timberland basutes C12.5 15sv
https://amzn.to/2TtVSJV
Atsakyti
kokia kortele ir kokiu adresu praeina pirkimas is mandmdirect.com? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 12, 11:21)
Kaip suprast iš džviovyklės? Pas mane tai specialus toks daikčiukas įsistato, jame susikaupia, tai reikia jį valyti.

Jo, yra konteineriukas, bet tų pūkų būna ir aplink dureles, jei pūkuotesni rūbai ar būna kad vaikai nesutvarko...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 12, 12:21)
Kaip suprast iš džviovyklės? Pas mane tai specialus toks daikčiukas įsistato, jame susikaupia, tai reikia jį valyti.

tai pas Jus su pūkų surinkimo funkcija, pas mane tokio daikto nera - kas kartą valau gumas nuo pukų
Atsakyti
gal kas perkat asda,nupirktumet ir man(krepsiukas 38sv)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 12 rugpjūčio 2019 - 19:17
QUOTE(kriisti @ 2019 08 12, 08:48)
super, dabar tik belieka susmedziot palankesne kaina aeg topines, nes kol kas 954 euriuku randu....

Ner siuo metu palankesniu kainu,plus minus pora eur.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 12 rugpjūčio 2019 - 20:45
QUOTE(Sense @ 2019 08 12, 20:45)
Ner siuo metu palankesniu kainu,plus minus pora eur.

Man kai reikia , visada cia perku:
https://buitex.lt/

savininkas kainas paderina, niekad nebuvo, kad kazkur pigiau rasciau
Atsakyti
Sveikos,

kažkaip pražiopsojau, kad neturiu vyresnėliui kardigano pakaitinio į mokyklą unsure.gif Gal kas matė, kur jų galima dar rasti 152 - 158 dydžio tamsiai mėlynos spalvos. Pavyksta rasti tik Mango . Gal žinot ar jie tinkami apvalesniems vaikams?
Atsakyti
Sveikos merginos,

prašau parekomenduokite skanias vaisines, be kofeino arbatas? ir kur perkate? Harney and sons išbandyta, norisi dar ko įvairesnio smile.gif
Atsakyti