Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kažkas artimu metu planuoja daryti užsakymą iš sportdirect? Prisijungčiau. Vilnius

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 08, 20:54)
Kokių reik? Tik ką buvau vaisinėj. *** pikta kai velnias esu smile.gif kainos 4 k pigiau  biggrin.gif grįžtant nupirkčiau jei reik.

Pamačiau per vėlai... už gerus norus dėkinga!
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 09, 01:40)
va va, kur rašiau apie Klaipėdą, pasitikslinau, ten piguma už tą sporto mokyklą.

Aha, už užsiėmimus piguma. 3 ar 5 eur/mėn. Jei neužtenka tik lankyti po pamokų kaip būrelio, o nori siekti daugiau, t.y. dalyvauti Lietuvos čempionatuose, Europoje varžybose ir treniruotis pas gerą trenerį, tada prie tų kelių euriukų dėkit po maždaug 150-200 eur/mėn ir turėsite realų vaizdą biggrin.gif Kalbu ne iš serijos "draugės draugė sakė", lanko pačios sūnus ne vienerius metus. Realybė yra, deja, tokia...
Atsakyti

mergaites,

jei perkat amazon.de, vis laukiu - gal kuri pajungtumet su keliais zaislais??  :4u: 

dar klausimas, gal zinosit, kai vaistus perkat, Gastrotuss tokie yra, labai geri, bet LT nepigus.. kaip, idomu, jie uzsieny vadinas? tokiu pat pavadinimu nerandu...

https://www.eurovais...-m-25-pak-20-ml

Atsakyti
as irgi prisijungciau su batais is amazon

QUOTE(Spanguole123 @ 2019 08 09, 14:00)
<p>mergaites,</p><p></p><p>jei perkat amazon.de, vis laukiu - gal kuri pajungtumet su keliais zaislais??  4u.gif </p><p></p><p>dar klausimas, gal zinosit, kai vaistus perkat, Gastrotuss tokie yra, labai geri, bet LT nepigus.. kaip, idomu, jie uzsieny vadinas? tokiu pat pavadinimu nerandu...</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.eurovaistine.lt/gastrotuss-sirupas-nuo-refliukso-nuo-12-m-25-pak-20-ml'>https://www.eurovaistine.lt/gastrotuss-sirupas-nuo-refliukso-nuo-12-m-25-pak-20-ml</a></p><p></p>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undines: 09 rugpjūčio 2019 - 12:10
Gal kas Vilniuj pirks Asda? Norėčiau prisijugti.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2019 08 09, 12:24)
Aha, už užsiėmimus piguma. 3 ar 5 eur/mėn. Jei neužtenka tik lankyti po pamokų kaip būrelio, o nori siekti daugiau, t.y. dalyvauti Lietuvos čempionatuose, Europoje varžybose ir treniruotis pas gerą trenerį, tada prie tų kelių euriukų dėkit po maždaug 150-200 eur/mėn ir turėsite realų vaizdą  biggrin.gif Kalbu ne iš serijos "draugės draugė sakė", lanko pačios sūnus ne vienerius metus. Realybė yra, deja, tokia...

Na aš irgi kalbu ne apie draugės draugę, o apie geriausią draugę, kur žinau kiekvieną žingsnį biggrin.gif
Pirma apranga kainavo. Antra jau ne - nors gavo tik maikutę, šortai liko tie patys.
Per kelis metus tik kelios išvykos, kažkur arti.
Tai čia - kol maži, tai ir išlaidos tikrai mažos.
O tie čempionatai kainuoja ir kitiems. Kaip neskaičiavus, tai tikrai pigiausiais variantas.
Atsakyti
Gal pirkot kas iš šio psl?
Viskas gerai su šia parde?

http://www.traveluni...;fecaction=null
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *civukas*: 09 rugpjūčio 2019 - 13:30
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 09, 13:56)
Na aš irgi kalbu ne apie draugės draugę, o apie geriausią draugę, kur žinau kiekvieną žingsnį biggrin.gif
Pirma apranga kainavo. Antra jau ne - nors gavo tik maikutę, šortai liko tie patys.
Per kelis metus tik kelios išvykos, kažkur arti.
Tai čia - kol maži, tai ir išlaidos tikrai mažos.
O tie čempionatai kainuoja ir kitiems. Kaip neskaičiavus, tai tikrai pigiausiais variantas.

Man jau dabar kainuoja baisiai viskas. Nors jo prognozuojama karjera tik po 6-7 metų... o jei jis po kokių 5 metų trenks viską? biggrin.gif liksiu baisiam minuse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 09, 14:39)
Man jau dabar kainuoja baisiai viskas. Nors jo prognozuojama karjera tik po 6-7 metų... o jei jis po kokių 5 metų trenks viską?  biggrin.gif liksiu baisiam minuse  biggrin.gif

biggrin.gif panaši situacija, mano dukra sportiniuose šokiuose, kol kas tik 10 metų jai, dar kainos įkandamos...bet va pereinam jau pas kitą trenerę, tai net nežinau ko tikėtis rudenį rolleyes.gif plius nedėkingas sportas, partnerio reik....mūsų jaučiu tik metus dar lankys, į krepšį labiau linksta...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 09, 07:10)

Ojėj  blink.gif kaip čia taip tiko  unsure.gif mes vakar važiuojant į viešbutį kai pamatėm kas mūsų laukia važiuojant namo, tai įtariu ieškosiu kitų kelių grįžt. Pri Čenstakavo toooooookie remontai, kamštis turbūt 50 km. Vienodai stovi.

Mes rytoj i katovicus isvarom. Jauciu per ta pati kelia planavom vaziuot unsure.gif negi reik ziuret kita marsruta unsure.gif
Atsakyti
Sveikoa merginos,
O kaip jus perkate is lenkisku ar vokisku vaisitiniu,vaistus su receptais? Mamai reik vaistu,kurie 25€ pigiau nei pas mus.. Paprotinkit kas netingit 🙄😊
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 08 09, 16:23)
Sveikoa merginos,
O kaip jus perkate is lenkisku ar vokisku vaisitiniu,vaistus su receptais? Mamai reik vaistu,kurie 25€ pigiau nei pas mus.. Paprotinkit kas netingit 🙄😊

Mano vyras jiems parašo
Atsakyti