Siusiu per UK. atsiemimas Kaune arba persiunciu lp express terminalu. Galiu prijungti
Pakartotinai uzsakinesiu si vakara ;)
Kaip yra su lenkijos vaistinėm? Gal žinote tokią, kuri siunčia receptinius vaistus ir siuntimas karvės nekainuotų? Reikia vaistų. Kaina palyginimui: LT vienas paketėlis 18.90 eur, PL tas pats 3.30 eur... o kai reikia ne vieno, suma susidaro...
Kokių reik? Tik ką buvau vaisinėj. *** pikta kai velnias esu kainos 4 k pigiau grįžtant nupirkčiau jei reik.
va va, kur rašiau apie Klaipėdą, pasitikslinau, ten piguma už tą sporto mokyklą.
Kažin, kaip Vilniuj, kur tos sporto mokyklos?
Jums pasisekė, kad turite chebrą, plem, pavydas ima
___
Kad ją kur tą Lenkiją. Ne gana to, kad nežinojom, jog alui akcijai limitas kiekiui, tai dar į subinę įvažiavo Nu kurmi kurmi.. O policininkai deklaraciją pildė į tokį mini blanknotėlį, viskas rankute dar geriausiai, kad reikėjo ir vieno keleivio duomenų. O topas - tai jo tėčio vardas - mano prosenelio Kai pasakėm miesto pavadinimą.. sako "š....? nu k u r v a... "
Papildyta:
Bylą kelkite per paypalą, užeikite ant pavedimo ir... matysite.
Ir reikia - kuo daugiau dramos Čia sakė UK taip patinka, - dramos
Ir tada vyks susirašinėjimas kažkiek.
Bet situacija tokia,kad siunta atejo,lyg ir nebuvo lapelio is pasto,gavau tik pakartotina,kai nukeliavau pasiimt,sako iskeliavo atgal. Cia gearbeast pirma kart pabandziau pirkti,labai ilgai ejo siunta ir pramargalinau. Rasiau gearbeastui,reakcijos jokios. Moketa per paypal,galvoju bandyt per ji susigrazint.
Tai jums reikia kelt byla ir susigrazinsit. Dar per pati pp galima susigrazint grazinimo islaidas kai siunti daikta atgal pardavejui, kai jis tik grazina prekes ir siuntimo jums mokesti. Tai cia kazkaip sudetingiau bet esu ta dariusi. O byla iskelsit, praeis nustatyti terminai ir atgausit pinigus. Tik vel nepraleiskit. Nes pirma leidzia taikiai issprest. Ir paprastai pardavejai per ta laika jau grazina pinigus.
Kad ją kur tą Lenkiją. Ne gana to, kad nežinojom, jog alui akcijai limitas kiekiui, tai dar į subinę įvažiavo Nu kurmi kurmi.. O policininkai deklaraciją pildė į tokį mini blanknotėlį, viskas rankute dar geriausiai, kad reikėjo ir vieno keleivio duomenų. O topas - tai jo tėčio vardas - mano prosenelio Kai pasakėm miesto pavadinimą.. sako "š....? nu k u r v a... "
Papildyta:
Bylą kelkite per paypalą, užeikite ant pavedimo ir... matysite.
[/quote]
Ojėj kaip čia taip tiko mes vakar važiuojant į viešbutį kai pamatėm kas mūsų laukia važiuojant namo, tai įtariu ieškosiu kitų kelių grįžt. Pri Čenstakavo toooooookie remontai, kamštis turbūt 50 km. Vienodai stovi.
Bet situacija tokia,kad siunta atejo,lyg ir nebuvo lapelio is pasto,gavau tik pakartotina,kai nukeliavau pasiimt,sako iskeliavo atgal. Cia gearbeast pirma kart pabandziau pirkti,labai ilgai ejo siunta ir pramargalinau. Rasiau gearbeastui,reakcijos jokios. Moketa per paypal,galvoju bandyt per ji susigrazint.
As vieną kartą kai pardavėjas neatsakė į laiškus, parašiau jam, kad negavau atsakymo, todėl teks rašyti paypal'ui, kad grąžintų pinigus... Tai pardavėjas jau kitą dieną atrašė su visom mandagybėm prašom atsiprašom
Aš visada rašydavau pirma pardavėjui laišką, dažniausiia jie grąžina viskas ok būna, bet jai ne tada jau paypalui. per dažni ginčai su Paypalu...ko pasekoje užblokavo Paypalą, nebeturiu ;(
Sveiki, bandysiu rinkti Cocona, Kaunas, atsiimti netoli Girstupio. pasirinkite šalį Lietuvą, kad kainas normalias rodytų. kristinajuodiene@gmail.com