Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2019 08 07, 18:25)
Bet ur milžinas pas tave biggrin.gif. Maniškis 14-metis 39-40 nešioja..
O dabar aš apie stovyklas pasigirsiu. Šiemet buvo šaulių sąjungos stovykloj. Valgyt buvo bele kiek, nors ir 3 karbonadus dėkis, pasieinkimas iš kelių patiekalų,. Pirmą kartą taip patiko stovykloje. Ir už visą tai, nepatikėsit... 15 eur už 6 dienas. Aišku, gyveno kareiviškose palapinėse, bet ir tuo labai

maniske ir Sauliu stovykloj uz 15eur buvo (klaipedoj), Kita diena jau prase parsivezti, tiksliau kroke krokodilo asarom ir sake nebus ten. valgyt sake sudu sudas
15eur stovykla, dar 80eur turbut emunicijai isleidau,o pabuvo vos diena
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 08 08, 10:40)
maniske ir Sauliu stovykloj uz 15eur buvo (klaipedoj), Kita diena jau prase parsivezti, tiksliau kroke krokodilo asarom ir sake nebus ten. valgyt sake sudu sudas
15eur stovykla, dar 80eur turbut emunicijai isleidau,o pabuvo vos diena

Matai kaip sirtingai... Jokiom amunicijom nieko nereikėjo. Maniškis šalia Radviliškio buvo stovykloj. Viskas patiko, ir budėjimas maktį ir rykiuotės ir maistas, o jis maistui tau tikrai išrankus.
Atsakyti
Pagavau HM premium quality megstinį, norėjau šiek tiek oversized, bet gavosi pernelyg ..
kokybė superinė, šiltas, neskystas. Dydis M, bet tinka turbut XXL
Gal kam reikia? nesinori grąžinti. Atiduočiau už tiek kiek ir mokėjau 46 eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Mergaites,

pirma karta darysiu grazinima H&M, paprotinkit, prasau.

Kostiumas vaiko "tik tik" dydis, o norisi, kad dar komunijai - geguzes men butu :)

sudedu viska tai kaip gavau, idedu i ta pati h&m pilka maisa, ant virsaus uzklijuoju grazinimo lipuka ir idedu i dpd pickup vieta? ten jokiu mokesciu? ir laukiu tada ko ir kiek?

aciu jum labai! 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 08 rugpjūčio 2019 - 10:52
QUOTE(Spanguole123 @ 2019 08 08, 10:44)
<p>Mergaites,</p>
<p> </p>
<p>pirma karta darysiu grazinima H&M, paprotinkit, prasau.</p>
<p>Kostiumas vaiko "tik tik" dydis, o norisi, kad dar komunijai - geguzes men butu smile.gif</p>
<p> </p>
<p>sudedu viska tai kaip gavau, idedu i ta pati h&m pilka maisa, ant virsaus uzklijuoju grazinimo lipuka ir idedu i dpd pickup vieta? ten jokiu mokesciu? ir laukiu tada ko ir kiek?</p>
<p> </p>
<p>aciu jum labai! </p>
<p> </p>

Taip, idedat i dpd pastomata ir viskas. Mokesti uz grazinima (3,99€) nuskaiciuoja is bendros grazinamos sumos. As grazinau 07.21, vakar gavau patvirtinima, kad jau hm gavo ir laukiu pinigu smile.gif
Atsakyti
Dar pasikartosiu smile.gif
Renku užsakymą iš vokiškos vaistinės iki nemokamo pristatymo:
https://my-apozone.de
IR
https://lt.benetton.com - trūksta nedaug
Klaipėda arba persiunčiu Lpexpress. Rašykite: spalvotax@gmail.com..
Atsakyti
Gal atsakys, kas susidūrė

Užsisakiau GAP su nemokamu siuntimu.
Dabar noriu grąžinti 1 daiktą, kuris kainuoja 13,50 Eur.

Jei būčiau užsisakius be to daikto, tuomet būtų mokamas siuntimas.
Kiek man grąžins GAP? 13,50 Eur ar nuskaičiuos dar už siuntimą 4 Eur?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2019 08 08, 14:18)

Esu grąžinus, neišskaičiavo, atidavė už prekes.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 08 08, 09:27)
Didmiesciuose bureliai brangesni. Sunus nuo 6 metu lanke pramoginius, tai menesiui mokedavau 30eur., kai is vaiku lygio pakilo iki jaunuciu po 20 (matyt islaikyt norejo vyresnius tai mazesne kaina buvo).  Treniruotes 5k. per savaite. Aisku, konkursuose bilietus pirkom patys, visokie startiniai mokesciai ir t.t.

Is kokio jus miesto ?
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2019 08 07, 17:54)
As jau po 2 metu sunaus fules burelio lankymo supratau, kad bais prabangus sportas blink.gif nors atrodo oi kas cia- i menesi 35€ uz treniruotes ir apranga, kuria is bedos gali 2 sezonus devet, nes ta “klubine” pagrinde i varzybas dedas, kasdienai kitu turi, na bet irgi uz dyka nieks nedave. Tada taip: istisai kazkokie cempionatai (savaitgali nuo 9 pvz!!!), kokius 3-4 kart per metus isvykos kazkur i artimesni uzsieni- Baltarusijoj, Lenkijoj, Latvijoj. Vaikui maziausiai 100-150 euriuku ta isvyka, visokie mokami cempionatai, batai sales, batai laukui, atrodo 20€,30€,20€,30€...bet susideda unsure.gif
Siemet sunus buvo trenerio organizuojamoj stovykloj, na ne shykas, bet ir ne tvartas, bet supratau, kad isrankus mano ponulis, ir maistui, ir aplinkai...bliauna i rageli, tulikai apsikti...na taip, 40 sikanciu ir nei vienos mamos valancios, et biggrin.gif  150€ mokejom uz 6 naktis, normaliai, bet manau nevaziuos kitamet,nors...nori i vandenlenciu stovykla, moka, megsta, aha nice, 300€ Palangoj, 450€ Zarasuose...6 naktys. Nutrenkit mane elektra biggrin.gif  biggrin.gif

Kur čia taip papigiai radot biggrin.gif mes kai lankėm fule Vln buvo 40 euru menesiui. Plius 40 euru apranga. Po to pabrango iki lyg 45 eurai . NIKE futbolo mokykla .
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2019 08 08, 15:36)
Is kokio jus miesto ?

Utena. Tiesa, tokia kaina buvo pries 4 metus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 08 rugpjūčio 2019 - 14:16
QUOTE(nieko_sau @ 2019 08 08, 11:37)
Pagavau HM premium quality megstinį, norėjau šiek tiek oversized, bet gavosi pernelyg ..
kokybė superinė, šiltas, neskystas. Dydis M, bet tinka turbut XXL
Gal kam reikia? nesinori grąžinti. Atiduočiau už tiek kiek ir mokėjau 46 eur
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsiprašau, aš varna, dydis atitinka sambesniam L ar XL o ne XXL 4u.gif
Sudėtis Wool 49%, Mohair 30%, Polyamide 21%
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2019 08 08, 12:18)

Aciu. Bandysiu grazint
Atsakyti