Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kristrar @ 2019 08 06, 20:04)
Rytoj planuoju uzsakineti is asda rubelius. https://direct.asda....default,sc.html
Siusiu per UK. atsiemimas Kaune arba persiunciu lp express terminalu. Galiu prijungti

Dar turiu užsilikusias juodos spalvos NAUJAS kelnes, klešnė 48 cm. Pirmokui gal ir per trumpos, bet darželinukui pasipuošti šventei liuks, atiduosiu už pora eurų kad nestovėtų spintoj.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2019 08 07, 13:40)
Man įdomu, kaip kituose miestuose futbolo reikalai. Mes Klaipėdoje. Stovyklas organizuoja tik dienines, tai už 5 d. būdavo apie 90-120 eurų. Kiekvienais metais komanda keliauja po Europą. Dalyvauja čempionatuose, turnyruose ir tt. Ir ta kelių dienų išvyka kainuoja apie 150-250 eurų, priklausomai nuo to, kur važiuoja. Per sezoną būna tokių išvykų po 5-8. Plius į kelionę maisto, plius dienpinigiai. Kas metai perkame visas aprangas, sportinius kostiumus, striukes ir tt., nes išauga. Įdomu kokia situacija kitur? Ar gaunate finansavimą iš kur nors? Sumos gaunasi įspūdingos... (futbolą lanko šeštus metus).

As jau po 2 metu sunaus fules burelio lankymo supratau, kad bais prabangus sportas blink.gif nors atrodo oi kas cia- i menesi 35€ uz treniruotes ir apranga, kuria is bedos gali 2 sezonus devet, nes ta “klubine” pagrinde i varzybas dedas, kasdienai kitu turi, na bet irgi uz dyka nieks nedave. Tada taip: istisai kazkokie cempionatai (savaitgali nuo 9 pvz!!!), kokius 3-4 kart per metus isvykos kazkur i artimesni uzsieni- Baltarusijoj, Lenkijoj, Latvijoj. Vaikui maziausiai 100-150 euriuku ta isvyka, visokie mokami cempionatai, batai sales, batai laukui, atrodo 20€,30€,20€,30€...bet susideda unsure.gif
Siemet sunus buvo trenerio organizuojamoj stovykloj, na ne shykas, bet ir ne tvartas, bet supratau, kad isrankus mano ponulis, ir maistui, ir aplinkai...bliauna i rageli, tulikai apsikti...na taip, 40 sikanciu ir nei vienos mamos valancios, et biggrin.gif 150€ mokejom uz 6 naktis, normaliai, bet manau nevaziuos kitamet,nors...nori i vandenlenciu stovykla, moka, megsta, aha nice, 300€ Palangoj, 450€ Zarasuose...6 naktys. Nutrenkit mane elektra biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 08 07, 15:54)
As jau po 2 metu sunaus fules burelio lankymo supratau, kad bais prabangus sportas blink.gif nors atrodo oi kas cia- i menesi 35€ uz treniruotes ir apranga, kuria is bedos gali 2 sezonus devet, nes ta “klubine” pagrinde i varzybas dedas, kasdienai kitu turi, na bet irgi uz dyka nieks nedave. Tada taip: istisai kazkokie cempionatai (savaitgali nuo 9 pvz!!!), kokius 3-4 kart per metus isvykos kazkur i artimesni uzsieni- Baltarusijoj, Lenkijoj, Latvijoj. Vaikui maziausiai 100-150 euriuku ta isvyka, visokie mokami cempionatai, batai sales, batai laukui, atrodo 20€,30€,20€,30€...bet susideda unsure.gif
Siemet sunus buvo trenerio organizuojamoj stovykloj, na ne shykas, bet ir ne tvartas, bet supratau, kad isrankus mano ponulis, ir maistui, ir aplinkai...bliauna i rageli, tulikai apsikti...na taip, 40 sikanciu ir nei vienos mamos valancios, et biggrin.gif  150€ mokejom uz 6 naktis, normaliai, bet manau nevaziuos kitamet,nors...nori i vandenlenciu stovykla, moka, megsta, aha nice, 300€ Palangoj, 450€ Zarasuose...6 naktys. Nutrenkit mane elektra biggrin.gif  biggrin.gif

Mano sunus karate lanko. Klubo stovykla 4 d 80€. 3 kartai maitinimas, treniruotes. O palangoje stovykla savaitei 180€. Kas men mokam po 15€ ir beveik kas savaite varzybos ~40€ uz kiekviena. Apranga, apsaugos 2 m tarnavo su viskuo apie 70€
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 06, 22:15)
Jis viską valgo. Tiesiog kiekio trūko  biggrin.gif didelis krūvis o maisto mažai. Sako guliašo 4 gabaliukai. Nuėjo dar, Dar 4 įdėjo. Nuėjo trečią, jį išvarė. Pasiėmiau vaiką, tai vienu ypu 2 balandžiai, kijevas, ledai ir sūrelis suėjo. Žodžiu 10 dienų dietos buvo  unsure.gif bet suprantu dieta rubuiliui, tas peršviečiamas vaikšto ir dar sugebėjo nuo kaulų nukratyt svorio.

Bet ur milžinas pas tave biggrin.gif. Maniškis 14-metis 39-40 nešioja..
O dabar aš apie stovyklas pasigirsiu. Šiemet buvo šaulių sąjungos stovykloj. Valgyt buvo bele kiek, nors ir 3 karbonadus dėkis, pasieinkimas iš kelių patiekalų,. Pirmą kartą taip patiko stovykloje. Ir už visą tai, nepatikėsit... 15 eur už 6 dienas. Aišku, gyveno kareiviškose palapinėse, bet ir tuo labai patenkintas buvo.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 07, 13:37)
Ne manęs klausiat, bet aš tai rekomenduočiau Gdanską, Sopotą, Malborko pilis. Tikrai labai įdomu. Man labai patiko.

Pritarsiu, puikus maršrutas, gal prieš 4 ar 5 metus buvom, dar vilko irštvą aplankyti reikia ir bažnyčią su grojančiais vargonais, sviata livka ar kažkaip panašiai vadinas. Gdanskas įspūdingas, mes dar pataikėm ant kažkokios šventės, tai į viešbutį tik paryčiais grįžom.
Atsakyti
O paskui visas Lt profesionalus sportas yra žemiau plintuso - neturtingų tėvų vaikai neturi už ką treniruotis ir tobulet...
Mano vaikai dar per maži tokiems reikalams, bet kai papasakojo kad pramoginių šokių varžybose šokėjų tevai perka bilietus, tai kazkoks kosmosas
Atsakyti
Pagaliau išėjo papildyti Revolut sąskaitą. Nuo vasario mėn bandžiau 10e vis atmesdavo, šiandien pabandžiau 20e ir valio turiu virtualią kortelę.
Ačiū vienai narei kurį pasakė, kad reikia pašto kodą vesti.
Noriu paklausti visos priima uk parduotuvės iš šios kortelės atsiskaitymą?
Atsakyti
Gal kas norite striukytes berniukui is Vertbaudet. Ne ta dydi atsiunte. Galiu parduoti 6 metai 116 cm. Manau tiks ir nuo anksciau. Viduje medvilninis pamusalas. Kaina 15 eur.

https://www.vertbaud...ket... boys&t=3

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 08 07, 16:54)
Siemet sunus buvo trenerio organizuojamoj stovykloj, na ne shykas, bet ir ne tvartas, bet supratau, kad isrankus mano ponulis, ir maistui, ir aplinkai...bliauna i rageli, tulikai apsikti...na taip, 40 sikanciu ir nei vienos mamos valancios, et biggrin.gif  150€ mokejom uz 6 naktis, normaliai, bet manau nevaziuos kitamet,nors...nori i vandenlenciu stovykla, moka, megsta, aha nice, 300€ Palangoj, 450€ Zarasuose...6 naktys. Nutrenkit mane elektra biggrin.gif  biggrin.gif

Kapiec. Bet kita vertus, kur tą vaiką kišt? Pavydžiu kas turi kainus ir gali vaikus vasarai išgyvendint tenai. Aš neturiu. Mūsų babūnka gyvena Vilniaus centre, tam pačiam bute biggrin.gif tam vaikui tie namai atsipykę, mes tris kartus smarkiau. Ta stovykla toks bišk pailsėjims. Bet..... tas nabagas arė kaip jautis 9 mėnesius. Tada baigės šūlė, trešos tęsės, tada stocykla. Kokia stovykla - aišku kašio. 8 ryto turėjo būt vietoj o gršžus namo tai jau tikrai ne 9 miegot. Tada baigės stovykla vilniuj, maniau bus cool prie jūros. Ten treneris tipo, a, geras vaikas, eik varyk su vyresniais. Tas liežuvį iškišęs varė. Kol priešpaskutinę dieną paskambinau sako mama, nebegaliu, nekenčiu sporto blink.gif pasiėmiau tą vaiką. Pamačiau išsigandau. Tai valgė belekiek, o paskui miegojo 20 val nepertraukiamai. Nu kažkoks košmaras biggrin.gif tai kada tam vaikui ilsėtis. Grįžo namo, kieme turim lentą, net ton pusėn nežiūri, kamuolio į rankas paėmęs nebuvo.... nžn kuo čia baigsis.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 08 07, 18:25)
Bet ur milžinas pas tave biggrin.gif. Maniškis 14-metis 39-40 nešioja..
O dabar aš apie stovyklas pasigirsiu. Šiemet buvo šaulių sąjungos stovykloj. Valgyt buvo bele kiek, nors ir 3 karbonadus dėkis, pasieinkimas iš kelių patiekalų,. Pirmą kartą taip patiko stovykloje. Ir už visą tai, nepatikėsit... 15 eur už 6 dienas. Aišku, gyveno kareiviškose palapinėse, bet ir tuo labai patenkintas

Apie sauliu sajungos skaiciau atsiliepimus, tai superine stovykla, bandziau iekoti koios info apie butent organizuojama stovykla, pamainas, kainas - nieko neradau. Isduokit paslapti, gal cia per pazintis i ja patenkama ar tiesiai kur reikia skambint?
Kaune faina nebrangi stovykla Plechaviciau kadetu licejaus. Sav. 50 eur.
O i sita jau vietu nebuvo kai norejau registruoti.
http://www.issukis9.lt/#sporto-sakos

Siuo metu mano kavalierius irgi krepsio stovykloj, 6 naktys 180 eur. ziauriai patenkintas ir laimingas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 07, 19:51)
Kapiec. Bet kita vertus, kur tą vaiką kišt? Pavydžiu kas turi kainus ir gali vaikus vasarai išgyvendint tenai. Aš neturiu. Mūsų babūnka gyvena Vilniaus centre, tam pačiam bute  biggrin.gif tam vaikui tie namai atsipykę, mes tris kartus smarkiau. Ta stovykla toks bišk pailsėjims. Bet..... tas nabagas arė kaip jautis 9 mėnesius. Tada baigės šūlė, trešos tęsės, tada stocykla. Kokia stovykla - aišku kašio. 8 ryto turėjo būt vietoj o gršžus namo tai jau tikrai ne 9 miegot. Tada baigės stovykla vilniuj, maniau bus cool prie jūros. Ten treneris tipo, a, geras vaikas, eik varyk su vyresniais. Tas liežuvį iškišęs varė. Kol priešpaskutinę dieną paskambinau sako mama, nebegaliu, nekenčiu sporto  blink.gif pasiėmiau tą vaiką. Pamačiau išsigandau. Tai valgė belekiek, o paskui miegojo 20 val nepertraukiamai. Nu kažkoks košmaras  biggrin.gif tai kada tam vaikui ilsėtis. Grįžo namo, kieme turim lentą, net ton pusėn nežiūri, kamuolio į rankas paėmęs nebuvo.... nžn kuo čia baigsis.

blink.gif sakes, sunu ir kelia pagal savo metus lost, tai siandien pirma treniruote, tai laimingas saki gruodi turnyras Prahoje, kai pamaciau kainas kur rasot....bijau isgirst kaina. Sako treneris parasys smile.gif))
Atsakyti
10 mečių karta jokių kaimų nenori, į lauką vos gali išvaryti, sulipę prie fornaito.

Trumpam buvo pas senelius, tai vis tiek važiavo su visa elektronine amunicija.
---

Klaipėdoj draugės sūnus lanko fūlę mokykloj. Gana aukštas lygis. Ir tik simbolinis mokestis.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2019 08 07, 20:32)
Apie sauliu sajungos skaiciau atsiliepimus, tai superine stovykla, bandziau iekoti koios info apie butent organizuojama stovykla, pamainas, kainas - nieko neradau. Isduokit paslapti, gal cia per pazintis i ja patenkama ar tiesiai kur reikia skambint?

Organizuojama tiems, kas yra šaulių sąjungoj, o maniškio draugo tėvas kariškis, tai pasiūlė, nežinau ar taip paprastai priimtų, bet sakė buvo daug ir paprastų, nešauliukų. Tiesa dar maikę ir kepuriuką su šaulių sąjungos logotipais parsivežė, tai dabar mylimiausia maikė, nors ir per didelė biggrin.gif. Žodžiu, sakė ir kitais metais norės, ko po kitų stovyklų nebūdavo. Sakau ir visam mėnesiui išleisčiau, jei priimtų taip.
Atsakyti