QUOTE(linxmute @ 2019 08 07, 13:40)
Man įdomu, kaip kituose miestuose futbolo reikalai. Mes Klaipėdoje. Stovyklas organizuoja tik dienines, tai už 5 d. būdavo apie 90-120 eurų. Kiekvienais metais komanda keliauja po Europą. Dalyvauja čempionatuose, turnyruose ir tt. Ir ta kelių dienų išvyka kainuoja apie 150-250 eurų, priklausomai nuo to, kur važiuoja. Per sezoną būna tokių išvykų po 5-8. Plius į kelionę maisto, plius dienpinigiai. Kas metai perkame visas aprangas, sportinius kostiumus, striukes ir tt., nes išauga. Įdomu kokia situacija kitur? Ar gaunate finansavimą iš kur nors? Sumos gaunasi įspūdingos... (futbolą lanko šeštus metus).
As jau po 2 metu sunaus fules burelio lankymo supratau, kad bais prabangus sportas
nors atrodo oi kas cia- i menesi 35 uz treniruotes ir apranga, kuria is bedos gali 2 sezonus devet, nes ta klubine pagrinde i varzybas dedas, kasdienai kitu turi, na bet irgi uz dyka nieks nedave. Tada taip: istisai kazkokie cempionatai (savaitgali nuo 9 pvz!!!), kokius 3-4 kart per metus isvykos kazkur i artimesni uzsieni- Baltarusijoj, Lenkijoj, Latvijoj. Vaikui maziausiai 100-150 euriuku ta isvyka, visokie mokami cempionatai, batai sales, batai laukui, atrodo 20,30,20,30...bet susideda
Siemet sunus buvo trenerio organizuojamoj stovykloj, na ne shykas, bet ir ne tvartas, bet supratau, kad isrankus mano ponulis, ir maistui, ir aplinkai...bliauna i rageli, tulikai apsikti...na taip, 40 sikanciu ir nei vienos mamos valancios, et
150 mokejom uz 6 naktis, normaliai, bet manau nevaziuos kitamet,nors...nori i vandenlenciu stovykla, moka, megsta, aha nice, 300 Palangoj, 450 Zarasuose...6 naktys. Nutrenkit mane elektra