Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Musmiryte @ 2019 08 07, 09:21)
Kokioj komandoj? Ir kokia KM lanko?

SKM, 2010 metu komandoj
Atsakyti
jei dar neturit kuprines ecco puiki kaina
https://de.ecco.com/...3PKfgPeyONDQZwk
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 08 07, 10:54)
jei dar neturit kuprines ecco puiki kaina
https://de.ecco.com/...3PKfgPeyONDQZwk

Bet naujų modelių ir nedaro, daug metų vis tos pačios
Atsakyti

Mano grizo is menu stovyklos. 5 dienos kaina 285  Kainos kyla kiekvienais metais. buvo 200, po to 250, dabar 285.

Bet jai ten labai patinka, sake is savo sutaupytu vaziuos kitais metais. Nes jei virs 300 bus sakiau nebepirksiu.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 08 06, 18:47)
Į augustową varyk. Visos pardos yra ir jis laikomas kurortu. Paplaukiokit kanalais, labai įdomu ir gražu. Ežeras labai gražus. Tiksliau ežerai. Mes ten dvyrkas nusivežam ir varom aplink tuos ežerus  biggrin.gif
Papildyta:

JMD, noriu baisingai šeimą į Lenkiją ištempti (tuo pačiu pabėgti nuo draugų ir gimkės šventimo), bet nu nemoku aš organzuotis pati kelionių.... gal kokį viešbutį gali parašyti, jei buvot apsistoję? Dvyrkas imtumėm ir mes, tai Augustove aplink ežerus jau tikrai lakstytumėm biggrin.gif , ką dar parekomenduotum aplankyti pamatyti?
Gal i AZ parašytum, kad temos neteršti? Būčiau labai dėkinga ax.gif , matau, kad ten ne kartą buvus ir viską žinai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 08 07, 12:21)
JMD, noriu baisingai šeimą į Lenkiją ištempti (tuo pačiu pabėgti nuo draugų ir gimkės šventimo), bet nu nemoku aš organzuotis pati kelionių.... gal kokį viešbutį gali parašyti, jei buvot apsistoję? Dvyrkas imtumėm ir mes, tai Augustove aplink ežerus jau tikrai lakstytumėm biggrin.gif , ką dar parekomenduotum aplankyti pamatyti?
Gal i AZ parašytum, kad temos neteršti? Būčiau labai dėkinga  ax.gif , matau, kad ten ne kartą buvus ir viską žinai  biggrin.gif

Ne manęs klausiat, bet aš tai rekomenduočiau Gdanską, Sopotą, Malborko pilis. Tikrai labai įdomu. Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 07, 00:40)
Maniškis su savo futbolo komanda Lenkijoj 320 / 10 n. Buvo kita Ispanijoj (tos nenusipelnė biggrin.gif )

Man įdomu, kaip kituose miestuose futbolo reikalai. Mes Klaipėdoje. Stovyklas organizuoja tik dienines, tai už 5 d. būdavo apie 90-120 eurų. Kiekvienais metais komanda keliauja po Europą. Dalyvauja čempionatuose, turnyruose ir tt. Ir ta kelių dienų išvyka kainuoja apie 150-250 eurų, priklausomai nuo to, kur važiuoja. Per sezoną būna tokių išvykų po 5-8. Plius į kelionę maisto, plius dienpinigiai. Kas metai perkame visas aprangas, sportinius kostiumus, striukes ir tt., nes išauga. Įdomu kokia situacija kitur? Ar gaunate finansavimą iš kur nors? Sumos gaunasi įspūdingos... (futbolą lanko šeštus metus).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 07, 12:37)
Ne manęs klausiat, bet aš tai rekomenduočiau Gdanską, Sopotą, Malborko pilis. Tikrai labai įdomu. Man labai patiko.

Tai trimiestis už 600 km, čia jei nenori toli tarabanintis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 07, 13:37)

Ačiū visa, visų pasisakiusių info reikalinga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 08 07, 12:49)
Ačiū visa, visų pasisakiusių info reikalinga  biggrin.gif  4u.gif

Augustowe hotel warshawa man labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos.
O buna Senuku el.pardes nuolaidu kodu? Gal.kas turit?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2019 08 07, 14:23)
Sveikos.
O buna Senuku el.pardes nuolaidu kodu? Gal.kas turit?

Nemanau, kad būna
Atsakyti