QUOTE(JMD @ 2019 08 01, 19:30)
O aš pernai važiavau namo iš atostogų tai pilną mašiną privarėm. Pradedant tuo kad vaikui rašomą mokyklinį stalą nupirkau už 6, viską mokyklai supirkau už kapeikas, tada kojinės po 50 ct ir jas dėvi imi šiol!!, trūsai, apatinės maikytės. Ir maistas. Mes neperkam tokių pienų varškių. Pirkau pamenu kalakuto filė po 3,5 tada antienos filė už 5/kg, lydytą sviestą po 4,20. Bet tai buvo pernai rugpjūtį. Pirkom varšuvoj. Šiemet esam suplanavę grįžtant namo užtrukt varšuvoj, į zoo užsukt ir tt ir aišku apsipirkt. Labai įdomu kaip kainos šiemet
Tada dar pamenu tkmaxx nusiaubėm. Vaikui batų po 10 nupirkau. Beje labai patiko carrrefour'as. Kitokie maisto produktai. Daug įdomių skanių dalykų. Mes tarkim neperkam nei krupų nei miltų. Man įdomiau visokie egzotiški reikalai arba tai, ko nėra pas mus.
QUOTE(JMD @ 2019 08 02, 21:51)
Taogi parašiau. Jos yra šalia Torunska magistrala. Ten visos pardos šalia viena kitos. Kitoj waršavps pusėj outletai.
kaip tik vakar buvom ten, is Berlino varem namo , uzvaziavom 2 val. apsidairyti... aha kur tau, ten tiek tu pardziu kad eina svilpt papietaut , TKMAXX ir ju maisto parde 3.5 val. surijo .. Ten reikia visai dienai varyt norint apeit
TKMAXX Varsuvoj man labiau patiko nei Berlino, jaukesnis toks , namu apyvokos prekiu daugiau sakyciau .Bet dauguma prekiu tai vienodos ir kainos tos pacios . Papirkau sau palta Massimo Duti 80 proc lana vilnos ir keleta aksesuaru i vonia , viskas , daugiau nieko neradau jokiu batu po 10 eur nemaciau gal neuztaikiau . Tikejausi striukiu jau siltesniu daugiau rast , bet dar neuzveze . Dazniausiai Vokietyjoj rugseji lankausi tai visad tkmaxx aplankau jau pilna buna siltu rubu pasirinkimo .
Paskui nuvarem i ju supermarketa , aprupinom vaika mokyklai be nuolaidu , prekes tikrai daug pigesnes . Is maisto produktu tai tik gurmaniskus jamiau kuriu pas mus nera, kitu produktu mano akimisneverta pirkt . Sviezios mesos kalakuto file 5.5 eur , bio pienas 1.20 eur , kainos kaip ir pas mus sakyciau nedaug pigiau ,kad tempti i Lt ..nebent ten per akcijas taikyt arba vaziuot i bazes. Zodziu va tap va.