Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2019 08 02, 09:17)
Kur yra prie varsuvos tie lobynai? Zadam is krokuvos vaziuot pro varsuva. Butu gerai apsiprekinti.
Papildyta:

Cia i lietuva nemokamas siuntimas ar i anglija?
Papildyta:

Kokiose pardese pirkot viska? Labai aktualu smile.gif

Taogi parašiau. Jos yra šalia Torunska magistrala. Ten visos pardos šalia viena kitos. Kitoj waršavps pusėj outletai.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2019 08 02, 12:48)
Mes Varšuvoj į Decatloną buvom užsukę, labai faina, viskas sudėta pagal sporto šakas. Kainos kaip ir internetu, tik kad gali gyvai pačiupinėt ir pasirinkimas didesnis. Kedukus dukrai pirkau labai fainus, grįžus patikrinau internetinėj, tokių nebuvo

Vilniuje irgi pagal šakas, labai patogu.
Ant greičio reikėjo sūnui antros futbolo aprangos. Nuvarėm į Sportdirectą ir pabrukę uodegas išėjom. O Decatlone nuo iki pripirkom žmoniškom kainom bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 rugpjūčio 2019 - 20:59

Tiesiog nepasisekė pasirinkti. Mažai pirkot nusivylėt iškarto. Bet ten didelis pasirinkimas batų kokybė skiriasi. Aš virš 7m iš ten perku ir esam patenkintos, kas netinka už tokią kainą parduodam be bėdų. Su manim daug merginų sakosi, daugiau patenkintų nei ne, tiesiog išmokti atsirinkti reikia.

Atsakyti

O be Revolut? Nes ewerything5 nepriima su ja atsiskaitymo, domina kokios kitos kortelės svari kursas geriausias?

Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2019 08 03, 06:28)
<p>Tiesiog nepasisekė pasirinkti. Mažai pirkot nusivylėt iškarto. Bet ten didelis pasirinkimas batų kokybė skiriasi. Aš virš 7m iš ten perku ir esam patenkintos, kas netinka už tokią kainą parduodam be bėdų. Su manim daug merginų sakosi, daugiau patenkintų nei ne, tiesiog išmokti atsirinkti reikia.</p>

Taip, atsirinkt reikia, tik kad jie aprašymų neduoda.
Kažkokia kita pardė buvo su tokiais pat daiktais ir ten aprašymai būdavo.
Tai pasiskaičius aprašymus, galima ir pabandyt pirkti.
Bet daiktai tai viskas China, tik aišku geros kokybės China, nepalyginsi su kokiu ali.
Kaip kažkuri mergina rašė- turguj pilna prekių iš šito puslapio.

Man nelabai jie patinka, įdeda ne tą prekę, ir grąžina į acauntą, paskui , jei nori pinigus atsiimt, vėl pirkti reikia blink.gif
Atsakyti

Rekomenduokite dantų pastą vaikams 6-12m., kad nuvalytų gerai :unsure:​ 

Gydytoja rekomendavo Elmex ir dar vieną iš Z raidės, bet nepamenu pavadinimo :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2019 08 03, 22:31)
<p>Rekomenduokite dantų pastą vaikams 6-12m., kad nuvalytų gerai unsure.gif​ </p><p>Gydytoja rekomendavo Elmex ir dar vieną iš Z raidės, bet nepamenu pavadinimo hmm.gif </p>

Aš tai neskiriu, kas bloga, o kas gera unsure.gif
Bet irgi perkam Elmex, kartais kokią lidlo pigią.. Nelabai jaučiu skirtumo nei 'ant' savęs, nei 'ant' vaikų unsure.gif
Čia irgi kaip plaukai - jei duota, tai duota.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 03, 22:44)
Aš tai neskiriu, kas bloga, o kas gera unsure.gif
Bet irgi perkam Elmex, kartais kokią lidlo pigią.. Nelabai jaučiu skirtumo nei 'ant' savęs, nei 'ant' vaikų unsure.gif
Čia irgi kaip plaukai - jei duota, tai duota.

drinks_cheers.gif jokia pasta neišvalys dantų , reikia su šepetėliu dirbti biggrin.gif
Atsakyti
Dar pagalvojau, kad nebent svarbu, kad būtų kuo mažiau tų blogų kenksmingų medžiagų. Jaučiu, čia vienintelis kriterijus, kas aktualu renkantis. Bet aš patingiu studijuot etiketes biggrin.gif Nuogirdom vadovaujuosi biggrin.gif
Atsakyti

merginos,

gal yra norinciu pirkti cia: https://www.c-and-a.com/eu/en/shop

reik sunui priedo prie gimtadienio dovanos..: https://www.c-and-a....shirt-2070782/1

Atsakyti

Dar pagalvojau, kad nebent svarbu, kad būtų kuo mažiau tų blogų kenksmingų medžiagų. Jaučiu, čia vienintelis kriterijus, kas aktualu renkantis. Bet aš patingiu studijuot etiketes biggrin.gifNuogirdom vadovaujuosi biggrin.gif

Mums paskutinį kart r.o.c.s. rekomendavo

Atsakyti
Sveiki, žinau kad yra pirkusių iš čia puodų. Gal kas patartų kurie geresni?
https://www.1a-neuwa...ktion.html?c=18
https://www.1a-neuwa...ktion.html?c=18
Atsakyti