Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Batai įvairūs kokybė pagal kainą, pirkau dukrai rudeninius nesunešiojo liko antrai dukrai šiandien užsakiau didesnius tokius pat jie nerealus :)

Nemažai turim iš čia kedukų nes dukra labai mėgsta keisti perkame tik su nuolaida tai gaunasi labai pigiai iki 5e

o šie 8,66e

https://www.shoes-wo...-100-black37-en

Atsakyti

Kortelėje įjungtas saugus atsiskaitymas. Norint užsisakyti internetinę virtualią kortelę prašo pervesti 10e ir bandau ir iškart meta klaida ir niekas nepasidaro, gal ne tą kortelę  renkuosi? Bet man reikia tik internetu pirkimui, noriu virtualios.

Atsakyti

Šiandien jau surinkau ir padariau užsakymą. Darysiu vėliau dabar po kokio mėnesio. Turim va tokius nešioja smagiai.

https://www.shoes-wo...Q-9-blackgold_4

ir daug tokio stiliaus turi mergina mano :) Aš žieminius turiu, rudeninius labai patenkinta.

Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2019 08 01, 12:57)
Mes buvom Lenkijoje savaitę,

Mes važiuojame kitu tikslu, pas vaiką į stovyklą. Bet vis tiek kažkaip norėjosi užsukt į pardes, ne pieno, o kažko, ko nėra pas mus ax.gif

O pardėm aš jau irgi nusivyliau, tik online. Net iš Barsos grįžau tuščiom unsure.gif Nebent važiuoti per didžiuosius seilus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 rugpjūčio 2019 - 12:17
QUOTE(Tahoe @ 2019 08 01, 12:57)
Mes buvom Lenkijoje savaitę, tai išnaršėm Biedronkas, Tesco, Lidl, Kaifland ir kitas mažesnes maisto pardas, nes reikėjo maisto pragyventi. Išvada - kainos LT ir PL suvienodėjusios, nors pas juos maistui tik 8 proc pvmas... Suvalkuose grįžtant į pieno centrą užsukome, nes mūsų šema sūrių ir pieno produktų megėja. Užsipirkome pieno UHT, gavosi po 0.48-0.49 Eur (1.98zl) Galvoju, pigu. Žiūrim LT Lidle 1 eur už 2 vnt akcija smile.gif Ar verta buvo tystis?  biggrin.gif  Sūriai irgi nepigūs, bat tik sviesto kažkiek pigiau parsivežėm 3.49 zl 200g. Nusivylėme mes Lenkijos kainomis, tiek pardutuvėse, tiek maitinimo įstaigose, tiek ir už įvairias paslaugas. Rūbų užėjau Tesco, ten yra F&F, tai kelios akcijinės prekės, ir tai dydžių nėra - geriau shopintis online  biggrin.gif

Tikrai taip, nesuprantu ko ten zmones braunasi.. ir rekauja, kad pigu...
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2019 08 01, 13:57)
Mes buvom Lenkijoje savaitę, tai išnaršėm Biedronkas, Tesco, Lidl, Kaifland ir kitas mažesnes maisto pardas, nes reikėjo maisto pragyventi. Išvada - kainos LT ir PL suvienodėjusios, nors pas juos maistui tik 8 proc pvmas... Suvalkuose grįžtant į pieno centrą užsukome, nes mūsų šema sūrių ir pieno produktų megėja. Užsipirkome pieno UHT, gavosi po 0.48-0.49 Eur (1.98zl) Galvoju, pigu. Žiūrim LT Lidle 1 eur už 2 vnt akcija smile.gif Ar verta buvo tystis?  biggrin.gif  Sūriai irgi nepigūs, bat tik sviesto kažkiek pigiau parsivežėm 3.49 zl 200g. Nusivylėme mes Lenkijos kainomis, tiek pardutuvėse, tiek maitinimo įstaigose, tiek ir už įvairias paslaugas. Rūbų užėjau Tesco, ten yra F&F, tai kelios akcijinės prekės, ir tai dydžių nėra - geriau shopintis online  biggrin.gif

Man rodos Suvalkuose yra padidėję kainos, nes daug lietuvių atvažiuoja. Kiti iki Augustavo važiuoja pigiau apsipirkti. Mano nuomone Lenkijoje bus pigiau, jei pirksi prekes tik pagal kainą, neskaitant etikečių. Bet ir LT tokiu pačiu principu galima pigiau apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2019 08 01, 11:57)

Sveiki, o F&F rūbų eina parsisiųsti? Neberandu aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 08 01, 13:16)
Mes važiuojame kitu tikslu, pas vaiką į stovyklą. Bet vis tiek kažkaip norėjosi užsukt į pardes, ne pieno, o kažko, ko nėra pas mus ax.gif

O pardėm aš jau irgi nusivyliau, tik online. Net iš Barsos grįžau tuščiom unsure.gif Nebent važiuoti per didžiuosius seilus ax.gif

Tai taip, tada galima užsukti kažkur, bet mes ieškojome ką čia lauktuvių parvežti, tai nieko gero lenkiško neradome smile.gif Na tai paėmėme grynai lenkiškų, bet jau tų geresnių didelių šokoladų po 10zl, alaus lenkiško.. nors ir pas mus gal jų galima nusipirkti smile.gif Duona mums visai patiko, truputį kitokia nei pas mus.
Mums irgi nedaug nuo Suvalkų buvo, tai užsukom, šiaip ar taip jau ten smile.gif

Va spiritas pas juos yra 95%, būna kam reikia užpiltinėms visokioms gydymui ar vynui daryti, tai prašė mūsų nupirkti. Kainytė nemaža - 0.5 litro - 40 zlotų rolleyes.gif Ir ne visose pardose jo yra.
Papildyta:
QUOTE(Auruma @ 2019 08 01, 14:12)
Man rodos Suvalkuose yra padidėję kainos, nes daug lietuvių atvažiuoja. Kiti iki Augustavo važiuoja pigiau apsipirkti. Mano nuomone Lenkijoje bus pigiau, jei pirksi prekes tik pagal kainą, neskaitant etikečių. Bet ir LT tokiu pačiu principu galima pigiau apsipirkti.

Gdanske ir aplinkui buvome Lidle Biedronkoj - tokios pačios kainos... Kaip tik galvojome Suvalkuose bus pigiau, nes daugiau lietuvių... Fig unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 01 rugpjūčio 2019 - 15:53
Bet pvz ispanų ir mūsų Lidlas - tikrai labai skiriasi.
Kiek ten sūrių, dešrų, jūros bjaurybių - akys raibsta.
Vynas už dyką, net ne lygis tokį imti, atrodo biggrin.gif
Picų įvairovė irgi įspūdinga.
Pas mus tik būtiniausios prekės, o ten.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2019 08 01, 14:10)
<p>Šiandien jau surinkau ir padariau užsakymą. Darysiu vėliau dabar po kokio mėnesio. Turim va tokius nešioja smagiai.
</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.shoes-world.de/Damen-Freizeitschuhe-blackgold-PQ-9-blackgold_4'>https://www.shoes-world.de/Damen-Freizeitschuhe-blackgold-PQ-9-blackgold_4</a>
</p><p>ir daug tokio stiliaus turi mergina mano smile.gif Aš žieminius turiu, rudeninius labai patenkinta.
</p><p></p>

As ka parsisiunciau is sios pardes, nenesiojau ir vaikams nedejau. Akmeniniai ciratiniai batai smile.gif
Atsakyti
Gal kas nori prie crocs.eu prisijungti? Yra akcija -40% du perkant, as nesurenku iki free shipo. Rasykit el pastu kryyste@gmail.com
Atsakyti

As ka parsisiunciau is sios pardes, nenesiojau ir vaikams nedejau. Akmeniniai ciratiniai batai smile.gif

Man atrodo stebuklu nebuna, kokie batai gali but uz 6 ar 8 eurus  :blink:  :D

Atsakyti