DPD atvežė į namus, neskambino prieš vežant.
DPD atvežė į namus, neskambino prieš vežant.
Ačiū, tada laukiam
O kodėl nenorite pirkti iš čia?
Jei nekokybiškaorekė - lyg bet kuriojetinka. Kažkada dėl grąžinimo jiems skambinau.
Fragodard kvepalus nelabai kur nusipirksi apart Prancuzijos yra ir ju internetine parda, bet siuncia ne visur, o ir shipas labai brangus. Kai man reikejo visokiis variantus isgooglinau, bet galu gale pazistamas parveze is Prancuzijos. Jusu nurodytam puslapy kainos kaip ir ok, bent jau mano kvepalu kaina ta pati kaip Prancuzijoj. Bet ar patikima parda sunku pakomentuot...
Prieš kelis mėnesius buvau Vilniuje ir lankiausi PC Europa Vilniuje tai net pritūpiau, kai pamačiau Fragonard kvepalus. Pabijojau pirkti, tai užklausiau Fragonardo to paties klausimo, nes visada pirkau iš jų internetinio puslapio. Pasirodo, kad jie yra pirmi oficialūs partneriai LT. Tai po to nusipirkau Diamant kvepalus, buvau patenktina pristatymu, pakavimu ir dar mėginukų gavau:) po to dar pirkau dovaną savo vyrui. Viskas su jais puikiai, bet aišku jeigu bijote, tai rekomenduoju tada pirkti tiesiogiai iš Fragonard internetinės parduotuvės.
Čia ta pati parda europoj ir yra. Paskaičius maniau kad tie kvepalai 400 kainuoja
Čia ta pati parda europoj ir yra. Paskaičius maniau kad tie kvepalai 400€ kainuoja
Kainos, kaip ir Fragonard internetinėje parduotuvėje. Mano kvepalai https://thehomestory...vepalai-pp.html 60 ml 60 EUR kainavo ir už siuntimą nereikiai mokėti
Prisijungčiau Kaune ir aš