Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(oplia5 @ 2019 07 26, 11:11)
Mamos,
Kur perkat paaugusioms merginoms batus žiemai? Maniškei reiktų 35 dydžio, musumazyliai deveti kosminem kainom, nu nesinori dar 7metei moketi 40 eur.....

Berniui pagavau uk  columbia, o merginai nieko nerandu 4u.gif

Aš pagrinde amazone gaudau. Kokios firmos reiktų?
Atsakyti
Kai buvau Turkijoje vaikams darbužius pripirkau LC Waikiki parduotuvėje. Gal kas pirkote internetinėje?
Randu šią https://www.lcw.com/
Kažin kaip su pristatymu?
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 07 26, 11:15)
Kai buvau Turkijoje  vaikams darbužius pripirkau  LC Waikiki parduotuvėje. Gal kas pirkote internetinėje?

Per tarpininkus.
Atsakyti

Gal Vilniuj vertbaudet kas perka su - 20%? Dar lyg taiko. Ar norėtų jungtis?

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2019 07 26, 11:50)

Mums tiktų neperšlampami ir nesunkūs, tinkami į mokyklą. Firma nesvarbi.
Papildyta:
QUOTE(Musmiryte @ 2019 07 26, 11:50)

Mums tiktų neperšlampami ir nesunkūs, tinkami į mokyklą. Firma nesvarbi. Jei ką užmatysit, pasidalinkite 😊
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 07 26, 11:15)
Kai buvau Turkijoje  vaikams darbužius pripirkau  LC Waikiki parduotuvėje. Gal kas pirkote internetinėje?

Nu bet žinokit man ten toooks šlamštas pasirodė. Aš niekada toj pardėj nebuvau buvus, tik iš jūsų užfiksavus, tai šiemet Serbijoj pamačiau, tai nulėkiau pirmu taikymu - jau galvojau apsišopinsiu biggrin.gif, nu kokybė tragiška pasirodė, aišku paėmiau kelis daiktus, bet man kažkas panašaus kaip Pepco, tik dar biški blogiau. gal Turkijoj kitoks asortimentas būna, nežinau, bet nesusižavėjau aš ta parde visiškai. Šalia C&A buvo, tai ten super.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 26, 10:21)
Per tarpininkus.

Kuriuos? Kažkaip neteko matyti, kad kas rinktų iš šios parduotuvės....
Papildyta:
QUOTE(priklausomybe @ 2019 07 26, 11:49)
Nu bet žinokit man ten toooks šlamštas pasirodė. Aš niekada toj pardėj nebuvau buvus, tik iš jūsų užfiksavus, tai šiemet Serbijoj pamačiau, tai nulėkiau pirmu taikymu - jau galvojau apsišopinsiu biggrin.gif, nu kokybė tragiška pasirodė, aišku paėmiau kelis daiktus, bet man kažkas panašaus kaip Pepco, tik dar biški blogiau. gal Turkijoj kitoks asortimentas būna, nežinau, bet nesusižavėjau aš ta parde visiškai. Šalia C&A buvo, tai ten super.

Trikotažas, maikutės, marškinėliai , sportinės kelnės, džinsai, bliuzonai... vnž viskas tiko ir patiko smile.gif kai vaikai auga, jiems tam sezonui puikiai sueina ir dar už tokią kainą.
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 07 26, 13:23)
Papildyta:
Trikotažas, maikutės, marškinėliai , sportinės kelnės, džinsai, bliuzonai... vnž viskas tiko ir patiko smile.gif kai vaikai auga, jiems tam sezonui puikiai sueina ir dar už tokią kainą.

Maikės, pižamos super rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2019 07 26, 13:23)
Papildyta:

Pritariu. Kartą teko apsipirkti ten Turkijoj, tai vyram maikės, sūnui sportinis kostiumas tikrai be priekaištų. Ir tikrai ne vienam sezonui, nes nei nusiburbuliavo, nei spalva ar paveiksliukai nusiskalbė.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 07 26, 10:06)
Į Šiauliu facebook internetinį turgų nedėjai skelbimo? Ten gal greit paimtų

Nelabai aš su tuo facebooku draugauju ax.gif
Atsakyti

Klausimėlis.

MyToys.de - ar dar duodamas 10€ nuolaidos kodas pirmam pirkimui? Gal kas turi nenaudojamą? Labai reikia :)

Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal vilniuje kas amazon.de perka? Noreciau prisijungti.
Atsakyti