Merginos, į kokią įstaigą rašyt, nes Blacks negrąžina pinigų už cancelintą prekę, už 1 grąžino iškart po atšaukimo, o už kitą jau antrą sav. siuntinėju gal 5 laiškus, tik automatinis ats ateina. Negi įkyrėt kasdien?
QUOTE(Asstule @ 2019 07 25, 15:02)
Maximoje Konstruktoriams, pliušiniams žaislams ir smėlio žaislams -50%
Aha, dar tik detalė, kad išskyrus Lego [ir Playmobil [
---
Vaje vaje, reikia dovanos 5 metų mergaitei.
Gal kas turite perkelių (Vilniuje)?
Gal kas turite perkelių (Vilniuje)?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 25, 18:02)
Yra nemažai nuolaidų Toy City ir XS žaisluose. Man 4 gimtadieniams, kurie visi vieną savaitę sukrito reikėjo dovanų, tai aplekiau. XS žaisluose kai kuriems LOL akcija, pirkau kapsulę gal su 30% nuolaida.
QUOTE(kriisti @ 2019 07 24, 14:44)
QUOTE(Asstule @ 2019 07 24, 18:20)
Vilniuje parinkciau, galeciau persiusti.
Renku cocooncenter.co.uk Vilnius, senamiestis arba Jeruzale, siuskit i kryyste@gmail.com
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 25, 19:44)
Basutes ne ju gamybos. Importuoja
Gal kas turite Pigu.lt nuolaidų kodą?
QUOTE(ellinga @ 2019 07 25, 20:47)
Basutes ne ju gamybos. Importuoja
Vis tiek nesąmonė, kad ne LT dydžiai.
Gal kas į Ventspilį norėtumėt, 1 kambario butas skirtas 4 asmenims, nuo rugpjūčio 1 d, 4 nakvynės. Nebegaliu važiuot. Kaip tik tuo metu vyks miesto šventė. Kaina nakčiai 40 eur, viso 160 eur, esu sumokėjus užstatą 40 eur.
QUOTE(Maja Di @ 2019 07 25, 21:15)
Gal kas į Ventspilį norėtumėt, 1 kambario butas skirtas 4 asmenims, nuo rugpjūčio 1 d, 4 nakvynės. Nebegaliu važiuot. Kaip tik tuo metu vyks miesto šventė. Kaina nakčiai 40 eur, viso 160 eur, esu sumokėjus užstatą 40 eur.
Į Šiauliu facebook internetinį turgų nedėjai skelbimo? Ten gal greit paimtų
Mamos,
Kur perkat paaugusioms merginoms batus žiemai? Maniškei reiktų 35 dydžio, musumazyliai deveti kosminem kainom, nu nesinori dar 7metei moketi 40 eur.....
Berniui pagavau uk columbia, o merginai nieko nerandu
Kur perkat paaugusioms merginoms batus žiemai? Maniškei reiktų 35 dydžio, musumazyliai deveti kosminem kainom, nu nesinori dar 7metei moketi 40 eur.....
Berniui pagavau uk columbia, o merginai nieko nerandu