Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Musmiryte @ 2019 07 17, 11:46)
Pirkau 8togo jau dėvėtą, bet labai geros būklės. Maniškiui labai patiko nešiot švarką, nes jį greit numest gali, kai nori nusivilkt mokykloj. Nežinau kaip kokybė kitų firmų, o gal ir tos pačios 8togo skiriasi, bet atnešiojo, skalbiau kas savaitę (terlius jis pas mane) ir man labai patiko. Po skalbimų nė karto nelyginau, nes nereikėjo - ant pakabos per naktį išdžiūdavo. Šiemet vėl ieškau švarko, bet nebūtinai 8togo, tai ir man labai įdomūs atsiliepimai apie kitų firmų švarkus  smile.gif

Maniskis is H&M nesioja, tie kur turi vilnos kazkiek procentu - labai geri, graziai gula,skalbiasi,nenublunka.
Atsakyti
QUOTE(malinkaja18 @ 2019 07 17, 13:20)
Maniskis is H&M nesioja, tie kur turi vilnos kazkiek procentu - labai geri, graziai gula,skalbiasi,nenublunka.

as is zara nupirkau kai sale buvo ir biski vilneles yra, bet labai dailiai ant vaiko gula ir toks nekausto judesiu, nestoras 4u.gif tikiuosi atlaikys metus smile.gif
Papildyta:
https://direct.asda....?cgid=D10M1G1C8
mamos patarkit sunus bus penktokas ir jau svarkai, kasdien po savrku uzmaciau va sia maikes, nu man atrodo turetu but gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 liepos 2019 - 11:35

Gavau Uniqlo siuntini ir netiko keli rubai gal kuri norit, nes grazint nelabai apsimoka.

Zieminis ilgas paltukas juodas  XXS kaina 29.90

[attachment=262849:09_409119.jpg]

Marskineliai L dydis po 5.90

[attachment=262852:images.jpg]

[attachment=262853:download1.jpg]

Vilnius

Atsakyti

Ir turiu atlikusiu Eye Q vaikisku vitaminu braskiniu, gal kas noretumet keisti i suaugusiuju. 

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2019 07 17, 11:46)
Pirkau 8togo jau dėvėtą, bet labai geros būklės. Maniškiui labai patiko nešiot švarką, nes jį greit numest gali, kai nori nusivilkt mokykloj. Nežinau kaip kokybė kitų firmų, o gal ir tos pačios 8togo skiriasi, bet atnešiojo, skalbiau kas savaitę (terlius jis pas mane) ir man labai patiko. Po skalbimų nė karto nelyginau, nes nereikėjo - ant pakabos per naktį išdžiūdavo. Šiemet vėl ieškau švarko, bet nebūtinai 8togo, tai ir man labai įdomūs atsiliepimai apie kitų firmų švarkus  smile.gif

Na keista... Mano mergaitė, nešioja kiekvieną dieną ir gana tvarkingai... Na bet man medžiagos kokybė skiriasi...

QUOTE(kriisti @ 2019 07 17, 12:33)
mamos patarkit sunus bus penktokas ir jau svarkai

Mano panelė nuo 1kl. su švarku keliauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2019 07 17, 14:43)
Na keista... Mano mergaitė, nešioja kiekvieną dieną ir gana tvarkingai... Na bet man medžiagos kokybė skiriasi...
Mano panelė nuo 1kl. su švarku keliauja  ax.gif

Gal užtaikiau, kai buvo pasiūta iš kokybiškos medžiagos biggrin.gif Šiaip naujo iš 8togo nesiruošiu pirkt, nes ranka nekyla tiek daug mokėt, o jei dar ir nepataikai ant kokybiško, tai...
Atsakyti
QUOTE(lomute @ 2019 07 17, 11:55)
Gal didriksons kombinzonu uzmatet gera kaina? Dabar amazon.co.uk matau yra po 76 svarus bet as cia jau gera kaina skaitosi?

Simplyhike pažiūrėkit. Aš vieną gal už 70 svarų pirkau, kitą kažkur iki 60 eurų.

QUOTE(Musmiryte @ 2019 07 17, 12:08)
Ar ne geriau paieškoti kas parduoda dėvėtą geros būklės nei mokėti toookius pinigus vienam sezonui?

Kodėl vienam? Mano mergaitės puikiai du sezonus atnešioja. O kai devėtus po 50-60 eurų stumdo, tai aš geriau 80 už naują sumokėsiu.
Atsakyti

Mielos moteriškės, čia kuprinė mokyklai ar sportui https://www.next.lt/...523#338539?o=01, nori vaikinukas kažko tokio į mokyklą, bet aš nežinau ar čia tinka mokyklai. Gal turite patirties su tokiom kuprinėm?

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 17, 15:17)
Simplyhike pažiūrėkit. Aš vieną gal už 70 svarų pirkau, kitą kažkur iki 60 eurų.
Kodėl vienam? Mano mergaitės puikiai du sezonus atnešioja. O kai devėtus po 50-60 eurų stumdo, tai aš geriau 80 už naują sumokėsiu.

Tada taip, geriau naujas, nei dėvėtas už 50-60eur... bet tai nieko sau taip brangiai dėvėtas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 07 17, 15:17)

cia turbut bus amzinas klausimas del kainu, bet tikrai faktas, kad ne visos moka ir pagauna gera kaina, o jei moka daug tai ta kaina deveto kitokia 4u.gif

as meginau ir saviskei dukrai ziuret bet kai buvo gera kaina dydis deja tik 130 ugiui tebuvo, vat ir gera kaina biggrin.gif Nes vsio isaugo lansend kalnu dvieju daliu kombi, tai kol kas ziemai ant kalnu plika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 liepos 2019 - 13:37
QUOTE(JMD @ 2019 07 17, 10:29)
identiska. bet mano berniukas ta svarka per 2 metus buvo uzsidejes 2 kartus smile.gif

O dydžiai pagal lentelę atitinka asdos?
Atsakyti
Gal kad iš Klaipėdos planuoja iš cocooncenter.fr arba https://www.aposina.de daryti užsakymą? smile.gif
Atsakyti