Ar bandėt lyginti asdos kelnes ir švarkus su 8togo. Ar labai ten skiriasi. Konkrečiai navy spalva domina 😊
QUOTE(kristrar @ 2019 07 15, 21:36)
Uzsakinesiu george rubelius per UK. Galiu prijungti. Kaunas arba persiunciu. https://direct.asda....default,sc.html
Uzsakinesiu vakare arba rytoj. Krepselius galire siusti kristina.kristrar@gmail.com
Uzsakinesiu vakare arba rytoj. Krepselius galire siusti kristina.kristrar@gmail.com
Sveiki, ar jau pirkote asda? is kokio rajono Jus
QUOTE(Ciquita @ 2019 07 17, 09:29)
Ar bandėt lyginti asdos kelnes ir švarkus su 8togo. Ar labai ten skiriasi. Konkrečiai navy spalva domina 😊
identiska. bet mano berniukas ta svarka per 2 metus buvo uzsidejes 2 kartus
QUOTE(JMD @ 2019 07 17, 10:29)
identiska. bet mano berniukas ta svarka per 2 metus buvo uzsidejes 2 kartus
Kas blogai su tais švarkais? Ar šiaip nemėgsta nešioti? Ar jie kokybiški? Reikia mergaitei
QUOTE(liepa1 @ 2019 07 17, 10:43)
Kas blogai su tais švarkais? Ar šiaip nemėgsta nešioti? Ar jie kokybiški? Reikia mergaitei
1. dziaugiuosi, kad to svarko nepirkau is 8togo, nes kaina klaiki. mano vaikui nepatogu, ypac jei dar striuke ant virsaus. totali nesamone. todel devejo tik megztukus, o siaip jam niekad nesalta, uztekdavo marskineliu.
2. is 8togo pirkau tik kelnes. klaiki medziaga, glamzosi, po menesio blizgejo uzkepalis kaip veidrodis, po dar vieno menesio ir keliai. isplovus lygint katastrofa. bjaurios iki negaliu. Brangios iki negaliu. Asdos po 9 Eur palygint su tom nesamonem tobulos
3. Megztini pirkau is zaros, antraji is Uniqlo. bent pas mus niekas nieko nesake ir jokios pastabos nebuvo. uzsiuvau ta emblema ant vieno, ant kito ne nesiuvau. neuzkliuvo niekam.
dabar paemiau is asdos liemene ir megztukus. situ ziema kai bus tikrai vesu manau prireiks.
QUOTE(liepa1 @ 2019 07 17, 10:43)
Mano panelė 2m. nešiojo Tometos švarką, o pernai pirkome 8togo. Tai man Tometos po 2metų kasdienio nešiojimo atrodo geriau nei 8togo po metų. Sakyčiau 8togo kaina visiškai neatitinka kokybės
QUOTE(Asstule @ 2019 07 17, 11:53)
Mano panelė 2m. nešiojo Tometos švarką, o pernai pirkome 8togo. Tai man Tometos po 2metų kasdienio nešiojimo atrodo geriau nei 8togo po metų. Sakyčiau 8togo kaina visiškai neatitinka kokybės
Pirkau 8togo jau dėvėtą, bet labai geros būklės. Maniškiui labai patiko nešiot švarką, nes jį greit numest gali, kai nori nusivilkt mokykloj. Nežinau kaip kokybė kitų firmų, o gal ir tos pačios 8togo skiriasi, bet atnešiojo, skalbiau kas savaitę (terlius jis pas mane) ir man labai patiko. Po skalbimų nė karto nelyginau, nes nereikėjo - ant pakabos per naktį išdžiūdavo. Šiemet vėl ieškau švarko, bet nebūtinai 8togo, tai ir man labai įdomūs atsiliepimai apie kitų firmų švarkus
Gal didriksons kombinzonu uzmatet gera kaina? Dabar amazon.co.uk matau yra po 76 svarus bet as cia jau gera kaina skaitosi?
QUOTE(lomute @ 2019 07 17, 12:55)
Gal didriksons kombinzonu uzmatet gera kaina? Dabar amazon.co.uk matau yra po 76 svarus bet as cia jau gera kaina skaitosi?
Ar ne geriau paieškoti kas parduoda dėvėtą geros būklės nei mokėti toookius pinigus vienam sezonui?
Sveikos.
Iš kur geriausiai/pigiausiai užsakyti vitaminus EQUAZEN EYE Q
Ačiū
Iš kur geriausiai/pigiausiai užsakyti vitaminus EQUAZEN EYE Q
Ačiū