Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aseni77 @ 2019 07 15, 10:56)
Laba diena, mergaitės gal galite plačiau paaiškinti kaip YOOX gražinti, per didelius batus parsisiunčiau. Ta lipduką kur įdėtas yra reikia su batų dėže į UPs centrą nunešti? Ačiū

Užlipinate grąžinimo lipduką, paskambinate i UPS ir jie atvaziuoja paimti siuntos.
Atsakyti
Pirkciau boots.co.uk dabar yra akcija vitaminams 3 uz 2 kaina ir dar papildomai butu nuolaida jei perki uz 60 svaru -10 svaru, jei uz 100 tai -20 svaru. Gal yra norinciu jungtis? Siuntimas iki uk adreso, o paskui per eshopwedrop i LT.l pagal ju ikainius. Rasykit el pastu kryyste@gmail.com
Atsakyti
Pirksiu kavos iš https://coffeerista.com/en/
Prijungčiau. Galiu persiųsti
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 07 15, 11:23)
Pirkciau boots.co.uk  dabar yra akcija vitaminams 3 uz 2 kaina ir dar papildomai butu nuolaida jei perki uz 60 svaru -10 svaru, jei uz 100 tai -20 svaru. Gal yra norinciu jungtis? Siuntimas iki uk adreso, o paskui per eshopwedrop i LT.l pagal ju ikainius. Rasykit el pastu kryyste@gmail.com

su kokia kortele =jums praeina? man jau simts metu nepavyksta nusipirkti
Atsakyti

Parašiau Jums žinutę. Jungiuosi :)

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 07 15, 13:28)

Man swedbanko auksine praeina
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 07 15, 15:28)

I tuki tikrai nepraeis
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2019 07 15, 15:54)
I tuki tikrai nepraeis

Su revolut
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2019 07 15, 11:21)
Sveikos, kaip is mandmandirect paciai apsipirkti? nepraleidzia lietuviskos korteles, gal turite minciu kaip tai apeiti?

Nepraejo...pirkau per tarpininke
Atsakyti
Uzsakinesiu george rubelius per UK. Galiu prijungti. Kaunas arba persiunciu. https://direct.asda....default,sc.html
Uzsakinesiu vakare arba rytoj. Krepselius galire siusti kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
Boots pavyko uzsakyti- su revolut i eshop adresa
Atsakyti
Gal kas žinote kokių kodų knygom?
Atsakyti