Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas susidūrę Regatta mergaitiškom striukėmis ir gali patarti dėl 32" bei 34" dydžių. Neapsisprendžiu dukrai 154cm ūgio, kurį dydį imti. Pagal Regatos dydžių lentelę https://en.regatta.com/size-chart/, tai 32" dydis yra 152-158cm ūgiui, bet europietišką atitinka 164 dydį. Striukės reikia žiemai, tai dar paaugs.
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2019 07 10, 08:51)
As Jums vakar rasiau zinute, negavote?

QUOTE(D'esire @ 2019 07 11, 11:10)
Ar dar renkate? 4u.gif

Cofferista jau užsakyta antradienį, kavos jau pakeliui į LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2019 07 11, 19:15)
Gal kas susidūrę Regatta mergaitiškom striukėmis ir gali patarti dėl 32" bei 34" dydžių. Neapsisprendžiu dukrai 154cm ūgio, kurį dydį imti. Pagal Regatos dydžių lentelę https://en.regatta.com/size-chart/, tai 32" dydis yra 152-158cm ūgiui, bet europietišką atitinka 164 dydį. Striukės reikia žiemai, tai dar paaugs.

is kur regatta perkat? smile.gif
Atsakyti
Nu ką merginos, labukas,
- gavau ir aš Smiggle.

Tai labai noriu pasidžiaugt smile.gif Esmi viskuo patenkinta, - galėjau daugiau imt biggrin.gif
Penalo "kietąją" danga neėmiau, tai šitas tikrai lengvas, ir fainas, talpus.
Ausinės irgi bais fainos - gražios, visos detalės kruopščios, nu patiko
Šitas irgi fainas, laikrodukas / žadintuvas , na ir kt. daikteliai, žodžiu, man tai 10 iš 10.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 07 12, 09:00)
is kur regatta perkat? smile.gif

Pirkau iš uk amazono. Dukrai tokią striukę https://www.amazon.c...5740111_TE_item. Raudona 34" dydžio £10.98. Dukra sakė dabar tokios madingos biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 09, 12:01)
Į tą siuntinių temą  biggrin.gif wacko.gif

Kurios siuntėtės iš Smiggle - jums gerai trackin'o siuntą?
Kiek tikrinu, jau kelios dienos, siuntų sekimo nuorodoje vis rašo "We don’t recognise that reference number" (Jiems lyg raidžių dar trūksta, nu bet anyway). Žodžiu, nežinau, ar rašyt Smiggle, ar dar palaukt ir tiek. (ta prasme jei ten suklydo kokį nr tai dzin, bile man ateitų tas siuntinys smile.gif)

QUOTE(pasimetus1140 @ 2019 07 09, 13:25)
man irgi nerodė. parašiau jiems laišką, tai atsiuntė nuorodą į DPD anglijos psl. ir ten imečiau tą siuntos nr ir rodė visą siuntimo kelią. Pabandykit pasižiūrėt ir Jūs DPD uk psl.

QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 12, 10:27)
Nu ką merginos, labukas,
- gavau ir aš Smiggle.

Tai labai noriu pasidžiaugt smile.gif Esmi viskuo patenkinta, - galėjau daugiau imt  biggrin.gif
Penalo "kietąją" danga neėmiau, tai šitas tikrai lengvas, ir fainas, talpus.
Ausinės irgi bais fainos - gražios, visos detalės kruopščios, nu patiko
Šitas irgi fainas, laikrodukas / žadintuvas , na ir kt. daikteliai, žodžiu, man tai 10 iš 10.

O kupriniu nebandet siustis mokykliniu? Mano mergina bus 4oke, tai ji man parode sita psl. Nori ji kuprines,bet as nesuprantu ar jos kokybiskos ir t.t smile.gif
O laikrodis koks fainas ☺ ir penalas talpus atrodo. Tik idomu jis neuzima puse kuprines,tas penalas?

Del Regatos, tai Kaune Savam , yra isparduotuve Regatos. Labai geru kainu buna, dzempa sau pirkausi uz 10€, striuke rudenine buvau nusizejusi ,tai apie 25€ buvo ji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 12 liepos 2019 - 10:19
QUOTE(ericute @ 2019 07 12, 11:17)
O kupriniu nebandet siustis mokykliniu? Mano mergina bus 4oke, tai ji man parode sita psl. Nori ji kuprines,bet as nesuprantu ar jos kokybiskos ir t.t smile.gif
O laikrodis koks fainas ☺ ir penalas talpus atrodo. Tik idomu jis neuzima puse kuprines,tas penalas?

Del Regatos, tai Kaune Savam , yra isparduotuve Regatos. Labai geru kainu buna, dzempa sau pirkausi uz 10€, striuke rudenine buvau nusizejusi ,tai apie 25€ buvo ji

Kuprinės nebandžiau pati.
Penalas, - pusės tai ne, į ketvirtadalį gal jau ir gali pretenduot biggrin.gif - O ir kad yra ką dėt į juos. Ir tai, 2 minimum turi, nes ten turtų gausybė tuose penaluose biggrin.gif .
---
O Regatos ten skaitosi išparduotuvė? Man tai lyg normali atrodo parduotuvė? hmm.gif

Beje, ir Megoj yra Regatta, tam gale kur Tiger.
---
Dar: tas penalas pvz. išmatavimai jo tokie yra: W 22cm x H 11cm x D 7.5cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 12 liepos 2019 - 12:22
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 12, 13:21)
Kuprinės nebandžiau pati.
Penalas, - pusės tai ne, į ketvirtadalį gal jau ir gali pretenduot  biggrin.gif - O ir kad yra ką dėt į juos. Ir tai, 2 minimum turi, nes ten turtų gausybė tuose penaluose  biggrin.gif .
---
O Regatos ten skaitosi išparduotuvė? Man tai lyg normali atrodo parduotuvė? hmm.gif

Beje, ir Megoj yra Regatta, tam gale kur Tiger.
---
Dar: tas penalas pvz. išmatavimai jo tokie yra: W 22cm x H 11cm x D 7.5cm.

Chm, gal ir ne isparduotuve. Na bet esme ,kad yra ji ir kainos tikrai mazesnes man pasirode nei Megos Regatoj.
Gal kuri turite Smiglle kuprines ir pakomentuotumet patoguma-kokybe?
Atsakyti
https://www.simplyhi...l-bright-orange

Didriksons Bjornen kombezas 50 svaru, vienas dydis likes

Yra ir kitu spalvu kitokiu dydziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 12 liepos 2019 - 12:56
QUOTE(gaikaSJ @ 2019 07 10, 07:47)
gal kas nori parinkti Aroma Zone užsakymą 4u.gif visai sudomino pasiūla ir kainos, tik va anglų kalbos pasigendu:)

Matei, jau renka. Laukia prisijungiančių smile.gif
Atsakyti
Vakare pirksiu YOOX, neblogos kainos siuo metu, tik siuntimo mokestis 10€. Gal kas noretu jungtis ir pasidalinti ji? Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2019 07 12, 12:41)
https://www.simplyhi...l-bright-orange

Didriksons Bjornen kombezas 50 svaru, vienas dydis likes

Yra ir kitu spalvu kitokiu dydziu

Sveiki, gal dar koks nuolaidos kodas yra? smile.gif
Atsakyti