Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 10, 08:57)
Sveiki,

Ten būna pats google pasiūlo option'ą "translate" (vis klausia manęs: "translate this page?" smile.gif).
O parinkti ir pati gal net galite? Ten viskas paprasta labai. Free ship nuo 60 eur. Jei esate iš Kauno gal net aš sugalvočiau ką atsiųst  hmm.gif

Kazkur turetu buti visas prekiu katalogas anglu kalba.
Atsakyti
Neberandu Regatta el parduotuves:( gal kas galit linka imest?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 07 10, 11:12)
Būna, nėra būtina už 200 pirkti, apribojimas yra ne daugiau 10 prekių.

Galetu jau duoti free, senokai nebuvo biggrin.gif Marinuoju krepsy batu pora, uz kuria gaila 10€ siuntimui moketi.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 07 10, 18:20)
Neberandu Regatta el parduotuves:( gal kas galit linka imest?

Nebėra pardos
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 07 10, 19:08)
Galetu jau duoti free, senokai nebuvo  biggrin.gif  Marinuoju krepsy batu pora, uz kuria gaila 10€ siuntimui moketi.

Buvo visai neseniai tongue.gif
Atsakyti

Iš Stiklo, 10 Lie 2019 - 09:59, parašė: Mergaitės, kur perkate termo rūbus vyriškus? Apatines kelnes ir palaidines ilgom. Svarbu kad nekąstų, vyras vilnos neperneša. Merino nekanda kažin? unsure.gif
Pirkdavom Audime dabar atradom Devold, puikūs, gaminami Lt. Vyras labai patenkintas, superiniai rubai. https://www.lietuvis...rdavimas-iki-60
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 07 10, 09:59)
Mergaitės, kur perkate termo rūbus vyriškus? Apatines kelnes ir palaidines ilgom. Svarbu kad nekąstų, vyras vilnos neperneša. Merino nekanda kažin?  unsure.gif

Man ir mano vaikams merino vilna nekanda.
Esu pirkusi Jaunylio parduotuveje. www.jaunylis.lt
Atsakyti
Pasikartosiu, gal Vilniuje kazkas renkate is Etam.fr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2019 07 10, 11:29)
Merginos, gal netyčia atradot kokį būdą kaip sumažinti Omniva siuntimo kainą?

Brangi ta Omniva, as siunciu visada per LP express, per tarpmergaiciu siuntas
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2019 07 08, 04:42)
Gal būtų norinčių prisijungti prie kavos pirkimo iš https://coffeerista.com/en/? Siuntimo mokestis į LT 11,50 Eur, jau esame dviese.
Tik Vilnius. Nepersiunčiu

Ar dar renkate? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas renkate Cocoon Vilniuje? Prisijungčiau.
Atsakyti
Turiu 20% nuolaidą Knygų klube. Gal kam nors iš šiauliečių reikia ko nors? Trūksta iki nemokamo siuntimo
Atsakyti