Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2019 07 08, 07:42)
Gal būtų norinčių prisijungti prie kavos pirkimo iš https://coffeerista.com/en/? Siuntimo mokestis į LT 11,50 Eur, jau esame dviese.
Tik Vilnius. Nepersiunčiu

As Jums vakar rasiau zinute, negavote?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2019 07 10, 08:47)
gal kas nori parinkti Aroma Zone užsakymą 4u.gif visai sudomino pasiūla ir kainos, tik va anglų kalbos pasigendu:)

Sveiki,

Ten būna pats google pasiūlo option'ą "translate" (vis klausia manęs: "translate this page?" smile.gif).
O parinkti ir pati gal net galite? Ten viskas paprasta labai. Free ship nuo 60 eur. Jei esate iš Kauno gal net aš sugalvočiau ką atsiųst hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 10, 08:57)
Sveiki,

Ten būna pats google pasiūlo option'ą "translate" (vis klausia manęs: "translate this page?" smile.gif).
O parinkti ir pati gal net galite? Ten viskas paprasta labai. Free ship nuo 60 eur. Jei esate iš Kauno gal net aš sugalvočiau ką atsiųst  hmm.gif

pamastysiu apie tai:) kai pati rinksiu, sau per daug prisirinksiu:)
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2019 07 10, 09:08)
pamastysiu apie tai:) kai pati rinksiu, sau per daug prisirinksiu:)

biggrin.gif
Man irgi taip būna, labai easy. Prisikraunu krepšą paskui vis galvoju, ką atmest smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(jolipa @ 2019 07 10, 08:51)

O iš Cofferista, ką perkate, kam geriausias /-i / geresni "deal''ai? smile.gif
- Ten kur vinjetėje tas akcijas rodo, tai ir yra geriaui pasiūlymai, matyt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 liepos 2019 - 08:29
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 10, 10:27)
biggrin.gif
Man irgi taip būna, labai easy. Prisikraunu krepšą paskui vis galvoju, ką atmest  smile.gif .
Papildyta:

O iš Cofferista, ką perkate, kam geriausias /-i / geresni "deal''ai? smile.gif
- Ten kur vinjetėje tas akcijas rodo, tai ir yra geriaui pasiūlymai, matyt? smile.gif

Nu zinokit vakar paziurejau savo megstamas kavas, tai kai kurias radau net 6eur pigiau. Lietuvoje ta kava 12.95, o cia 7,91€
Ir kapsules pora euru pigiau. Ir siaip yra kavos pupeliu po 500gr., man partinka, kai nereikia 1kg pirkti, nes i pabaiga buna kad pabosta. Tik shipas didokas, neaisku ant kiek dalintusi.
Atsakyti
Ar būna YOOX nemokamas siuntimas, nebeatsimenu biggrin.gif ? Ar visad reikia rinkti iki 200eur?
Atsakyti
Mergaitės, kur perkate termo rūbus vyriškus? Apatines kelnes ir palaidines ilgom. Svarbu kad nekąstų, vyras vilnos neperneša. Merino nekanda kažin? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 07 10, 08:58)
Ar būna YOOX nemokamas siuntimas, nebeatsimenu  biggrin.gif ? Ar visad reikia rinkti iki 200eur?

puslapio virsuje visada raso koks siuntimas, jis keiciasi
Atsakyti
Merginos, gal netyčia atradot kokį būdą kaip sumažinti Omniva siuntimo kainą?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2019 07 10, 10:58)
Ar būna YOOX nemokamas siuntimas, nebeatsimenu  biggrin.gif ? Ar visad reikia rinkti iki 200eur?

Būna, nėra būtina už 200 pirkti, apribojimas yra ne daugiau 10 prekių.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2019 07 10, 09:59)
Mergaitės, kur perkate termo rūbus vyriškus? Apatines kelnes ir palaidines ilgom. Svarbu kad nekąstų, vyras vilnos neperneša. Merino nekanda kažin?  unsure.gif

Bent jau man būna, kad ir merino kanda, esu ypač jautri. Buvo anais metais į lidlą atvežę termo rūbų, aišku ne vilna kokia, bet kaina juokas. Aš pirkau saviškiui, tai patenkintas liko ir skalbėsi neblogai. Gal ir šįmet atveš.
Atsakyti
Renku sportsdirect.com
Kaunas,kitur galiu persiusti 4u.gif
Atsakyti