Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 09, 12:01)
Į tą siuntinių temą  biggrin.gif wacko.gif

Kurios siuntėtės iš Smiggle - jums gerai trackin'o siuntą?
Kiek tikrinu, jau kelios dienos, siuntų sekimo nuorodoje vis rašo "We don’t recognise that reference number" (Jiems lyg raidžių dar trūksta, nu bet anyway). Žodžiu, nežinau, ar rašyt Smiggle, ar dar palaukt ir tiek. (ta prasme jei ten suklydo kokį nr tai dzin, bile man ateitų tas siuntinys smile.gif)

man irgi nerodė. parašiau jiems laišką, tai atsiuntė nuorodą į DPD anglijos psl. ir ten imečiau tą siuntos nr ir rodė visą siuntimo kelią. Pabandykit pasižiūrėt ir Jūs DPD uk psl.
Atsakyti
Kur perkat vaikam merino vilnos termo rubus rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš kur siunčiatės eterinius aliejus, domina rozmarinų...iš cocono imdavau, gal sakau alternatyvų yra...nes jau pas rusišką pas mus nusipirkau, tai supiltas kamparo aliejus.....nu žiauriai jie čia...
maniau gal vaidenasi, daviau vyrui pauostyti rozmarina is Cocono ir ta rusišką.....nu tikrai sako kamparas grynas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2019 07 09, 13:53)
Iš kur siunčiatės eterinius aliejus, domina rozmarinų...iš cocono imdavau, gal sakau alternatyvų yra...nes jau pas rusišką pas mus nusipirkau, tai supiltas kamparo aliejus.....nu žiauriai jie čia...
maniau gal vaidenasi, daviau vyrui pauostyti rozmarina is Cocono ir ta rusišką.....nu tikrai sako kamparas grynas blink.gif

Aš paskutinį kartą iš aptekagemini pirkau, iš lenkų, tai kainos labai geros, o eteriniai tikrai kokybiški. Dar, beje, mačiau pas kiniečius pilna, bet nesu pirkusi.
Beje, ir Lietuvos vaistinėse online yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tahoe: 09 liepos 2019 - 13:02
QUOTE(pasimetus1140 @ 2019 07 09, 13:25)
man irgi nerodė. parašiau jiems laišką, tai atsiuntė nuorodą į DPD anglijos psl. ir ten imečiau tą siuntos nr ir rodė visą siuntimo kelią. Pabandykit pasižiūrėt ir Jūs DPD uk psl.

Ačiū 4u.gif
- Rodo ! bigsmile.gif bis.gif

iš Aromazone [FR]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 09, 14:19)
Ačiū  4u.gif
- Rodo ! bigsmile.gif  bis.gif 
iš Aromazone [FR]

Ačiū...įsidemėsiu, jei kada pirksite, pasiūlykite prisijungti
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 09, 13:19)
Ačiū  4u.gif
- Rodo ! bigsmile.gif  bis.gif 
iš Aromazone [FR]

QUOTE(gaikaSJ @ 2019 07 09, 13:33)
Ačiū...įsidemėsiu, jei kada pirksite, pasiūlykite prisijungti

ir aš prisijungčiau ax.gif jei tinka su persiuntimu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 09 liepos 2019 - 13:40

Ir as is Aroma Zone perku. Apacioje yra kita tema, ten daznai koperuojames pirkimui
Atsakyti
Kas jungėsi - COCO užsakiau
Atsakyti
Sveikos,
galbūt Vilniuje iš sportsdirect kas nors renka?

Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2019 07 09, 14:07)
Ir as is Aroma Zone perku. Apacioje yra kita tema, ten daznai koperuojames pirkimui

kaip ta tema vadinasi?

radau smile.gif Priemonės natūralios kosmetikos gaminimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 10 liepos 2019 - 07:20
gal kas nori parinkti Aroma Zone užsakymą 4u.gif visai sudomino pasiūla ir kainos, tik va anglų kalbos pasigendu:)
Atsakyti