Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

sveikos, aš truputį ne į temą. gal galite paaiškinti, kas yra hostelis? norim krokuvoj nakvynės ir vos neužsisakiau hostelio. vyras paaiškino, kad tai vienam kambaryje gali gyventi ir svetimi žmonė unsure.gif gal kas krokuvoje atostogavot? gal kokių patarimų turite? gal žinot be bookingo dar kokių nors panašių puslapių? ačiū
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2019 07 09, 09:09)
sveikos, aš truputį ne į temą. gal galite paaiškinti, kas yra hostelis? norim krokuvoj nakvynės ir vos neužsisakiau hostelio. vyras paaiškino, kad tai vienam kambaryje gali gyventi ir svetimi žmonė unsure.gif gal kas krokuvoje atostogavot? gal kokių patarimų turite? gal žinot be bookingo dar kokių nors panašių puslapių? ačiū

Sveiki, taip, teisingai, esu nakvojusi Škotijoje ir Lenkijoje hostelyje, ten viename kambaryje daug lovų, mano atveju buvo dviaukštės, naktį ramybės nerasta, kažkas atvažiuoja, kažkas pakuojasi ir išvažiuoja. Nebet viename kambaryje tik savi. Krokuvoje neteko, tik Varšuvoje ir Zakopanėje. Šiaip tvarkinga ir švaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 09 liepos 2019 - 07:47
QUOTE(padraika22 @ 2019 07 09, 08:09)

https://www.airbnb.com/
https://www.agoda.com/lt-lt/
Atsakyti
Labas rytas, šiandien vakare pirkčiau, jei dar būtų Vilniuje norinčių Cocooncenter.

Gal koks nuolaidos kodas yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 09, 10:11)
Labas rytas, šiandien vakare pirkčiau, jei dar būtų Vilniuje norinčių Cocooncenter.

Gal koks nuolaidos kodas yra? biggrin.gif

prisijunčiau, kur siųsti užsakymą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2019 07 09, 07:45)
Sveiki, taip, teisingai, esu nakvojusi Škotijoje ir Lenkijoje hostelyje, ten viename kambaryje daug lovų, mano atveju buvo dviaukštės, naktį ramybės nerasta, kažkas atvažiuoja, kažkas pakuojasi ir išvažiuoja. Nebet viename kambaryje tik savi. Krokuvoje neteko, tik Varšuvoje ir Zakopanėje. Šiaip tvarkinga ir švaru.

Nebūtinai, hostelių būna ir turinčių dviviečių numerių, tik vat patogumai jau nebus numeryje. Wc, dušas koridoriaus gale...
Atsakyti
timberland aulinukai C12.5 tik 23sv
https://amzn.to/2S3ONza
Atsakyti
atejau paburbet biggrin.gif
pašto darbas - katastrofa, išsiunčiau siuntinį, ryt bus savaitė, o siunta dar Vilniuj.
Atsakyti

atejau paburbet biggrin.gif
pašto darbas - katastrofa, išsiunčiau siuntinį, ryt bus savaitė, o siunta dar Vilniuj.

Pas mus tas pats :( Nors siunčiau ir skubia siunta, gavo jaučiu po 3d.. Vengiu pašto kiek įmanoma..

Atsakyti

Pas mus tas pats :( Nors siunčiau ir skubia siunta, gavo jaučiu po 3d.. Vengiu pašto kiek įmanoma..

Gal vasarą atostogos... neseniai siunčiau siuntinį, registruota, ne pirmenybinį, nes pastebėjau kad tas lipdukas nieko nereiškia. Išsiunčiau ryte apie 10h iš Kauno, kitą dieną jau buvo iki pietų pristatytas Kaišiadoryse.  Prie adreso rašau telefono numerį, pašte išsiunčia sms gavėjui, kad ateitų pasiimti :)

Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2019 07 09, 11:51)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="BiZė" data-cid="72465552" data-time="1562661240"> Pas mus tas pats verysad.gif Nors siunčiau ir skubia siunta, gavo jaučiu po 3d.. Vengiu pašto kiek įmanoma..</blockquote>
<p> </p>
<p>Gal vasarą atostogos... neseniai siunčiau siuntinį, registruota, ne pirmenybinį, nes pastebėjau kad tas lipdukas nieko nereiškia. Išsiunčiau ryte apie 10h iš Kauno, kitą dieną jau buvo iki pietų pristatytas Kaišiadoryse.  Prie adreso rašau telefono numerį, pašte išsiunčia sms gavėjui, kad ateitų pasiimti smile.gif</p>

man pašte aiškino, kad kai siunti pirmenybinį, tai jis tada išsiunčiamas visada kitos darbo dienos ryte iš ten kur pridaviau, o jei pvz pridaviau apie pietus, tai kartais tas siuntas surenka ir vakare, tai nepirmenybinius surenka, pirmenybiniai laukia kito ryto...
bet nu kaskart nuejus i pasta stebiuosi pašto nelankstumu
Atsakyti
Į tą siuntinių temą biggrin.gif wacko.gif

Kurios siuntėtės iš Smiggle - jums gerai trackin'o siuntą?
Kiek tikrinu, jau kelios dienos, siuntų sekimo nuorodoje vis rašo "We don’t recognise that reference number" (Jiems lyg raidžių dar trūksta, nu bet anyway). Žodžiu, nežinau, ar rašyt Smiggle, ar dar palaukt ir tiek. (ta prasme jei ten suklydo kokį nr tai dzin, bile man ateitų tas siuntinys smile.gif)
Atsakyti