Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2019 07 04, 21:24)
aš senamadiška smile.gif senoj versijoj nėra... ar daug naudojančių dar seną versiją?

as smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ar bandet uzsakinet is Lenkijos http://www.sephora.pl ?

Panagrinejau, kad atsisiuntimas is ten 50 PLN - 11,78 EUR (pataisiau, ne ta suma irasiau)
Ar atsirastu norinciu prisijungti arba as prisijungciau?
Galeciau uzsisakyti per tarpininke is .com, bet nera ten to ko noriu smile.gif
Papildyta:
aš senamadiška smile.gif senoj versijoj nėra... ar daug naudojančių dar seną versiją?

as su sena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 05 liepos 2019 - 10:03
QUOTE(ra2ga @ 2019 07 05, 11:02)
Laba  4u.gif
Ar bandet uzsakinet is Lenkijos http://www.sephora.pl ?

Panagrinejau, kad atsisiuntimas is ten 50 PLN - 11,78 EUR (pataisiau, ne ta suma irasiau)
Ar atsirastu norinciu prisijungti arba as prisijungciau?
Galeciau uzsisakyti per tarpininke is .com, bet nera ten to ko noriu smile.gif
Papildyta:

as su sena  biggrin.gif

+1
---
Mielesnė ta' senukė'.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 05, 10:33)
+1
---
Mielesnė ta' senukė'.

Ir aš dar senojoje 🤔
Atsakyti
Prieš savaitę pirkau vinted prekę, nuo to laiko, kai pervesti pinigai, pardavėja nesijungia, prekės negavau. Įdomu... kiek dar čia palaukti ir rašyti adminams! Buvo žadėjusi išsiųsti praeitą penktadienį verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 05 liepos 2019 - 11:52
QUOTE(Loram @ 2019 07 04, 22:24)

drinks_cheers.gif sena biggrin.gif

QUOTE(Deme @ 2019 07 05, 07:20)
Turejau as kuma, kuri labai vertino auksa ir jo gaminius. Kiekvieno gimtadienio proga gaudavau auksini gamini. Oi kokia nelaiminga budavau kasmet iki 18 gimtadienio. Bet... Uzaugau, susiradau vyra ir is sukaupto auso pasidarem vestuvinius ziedus biggrin.gif Tai kaip ir nebepykstu  4u.gif Vaikai is kriksto tevu gave po auksini pakabuti, simboliskai. Pinigai isgaruoja, nuverteja, o cia liks mazmozis atsiminimui smile.gif Nepatiks tai suauge atiduos i lombarda smile.gif Auksas visada tures kazkokia verte smile.gif Didesne ar mazesne

Aš ir už auksinius auskariukus, grandinėles ir t.t 4u.gif Dziaugiuosi tik dabar ( puse amžiaus nugyvenus) dviem gražiais auksiniais žiedais. Be dovanotų mažmožių, kuriuos išlaikė mama, jų neturėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 05 liepos 2019 - 12:21

Labas, gal kas uzsakinejot vynus, kokie nuolaidos kodukai dabar yra ?

Atsakyti
Gal kas nori jungtis Vilniuje VERTBAUDET.
Rašykite zaliosrutos@gmail.com
Atsakyti

Ir aš draugauju su sena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2019 07 05, 16:13)
Ir aš draugauju su sena  biggrin.gif

Ir aš senoje sėdžiu
Atsakyti

Sveikos, renku cocooncenter.co.uk iki nemokamo pristatymo :)

Gargždai/Klaipėda, galiu siųsti paštomatais :)

Atsakyti
Visos beveik senoj rašom, matosi iš žinučių kas nauja naudojasi. Bandžiau, man nepatiko, grįžau į seną biggrin.gif .
Atsakyti