QUOTE(arkadija @ 2019 07 04, 21:31)
Zinokit, nepasakyciau. Maciau jusu ankstesni komentara apie sia striuke ir vos nepasiemiau M pries pora menesiu. Paskutine minute i L pakeiciau. Ir ka gi - kaip tik, vaikas irgi mazdaug 155-156 cm, lieknas
Gal nuo partijos priklauso?
Beje, vaikas sake nenesios, nes pamusalas rozinis
(nepagalvojai kazkaip uzsakinedama), jau gavau kita, o sita parduodu, gal kam reik?
https://www.amazon.d...F...=UTF8&psc=1
ketvirta striuke, melyna su roziniu pamusalu, L dydis. 32 Eur gavosi su siuntimu.
Tai kad grynai mergaitiska ta striuke
spalva turiu omeny...uztrauktukas man bent jau is foto irgi rozinis. O ir ta violetine man tokia siaip sau bernui
sita spalva visada pigiausia buna situ striukiu, nes modelis kaip ir berniukiskas, o spalva mergaitiska...
QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 22:24)
Nafigam tie išieškojimai. Viską tvojau lauk. Be gailesčio. Vaikui tuo labiau 100 metų iki tų šūdniekių. Tam vartotojiškam pasauly taip nebereik to šlamšto, užknisę viskas negyvai. Garbės žodis.
Pritariu 200 procentu. As apskritai namie megstu minimalizma...nekenciu kai pridovanoja kokiu *** zvakidziu, remeliu, sudeliu, vazu ne mano skonio, dar kokio biesko, dulkiu rinkyklu zodziu😅 tie visokie medaljonu, pakabuku, rozanciu dovanojimai man irgi...na tik kad simbolis, kuris amzinai gules dezej...pas mane va 10 metu guli...kazkoks auksinis kryzelis, dar ten kazkas, nu 100 metu