Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2019 07 04, 21:24)
aš senamadiška smile.gif senoj versijoj nėra... ar daug naudojančių dar seną versiją?

Naudoju smile.gif
QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 21:24)
Nafigam tie išieškojimai. Viską tvojau lauk. Be gailesčio. Vaikui tuo labiau 100 metų iki tų šūdniekių. Tam vartotojiškam pasauly taip nebereik to šlamšto, užknisę viskas negyvai. Garbės žodis.

Pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 07 04, 21:24)
aš senamadiška smile.gif senoj versijoj nėra... ar daug naudojančių dar seną versiją?

naudoju ir as sena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 07 04, 21:09)
Ne kolekcinė, o žaisti galima.
Galėsiu parašyti.
Čia labai daug niuansų.
Prirašiau litaniją ir ištryniau.
Juvelyrika - berniukų medalionai neišeina iš mados, jei padarysi ne bele kokį, o su mintim, pas gerą juvelyrą ir pan.
Mergaitei auskariukai irgi naudojami vos ne iš karto gali būti..
Trumpai - jei išieškota, originalu ir pan. - dovanos irgi gali džiuginti. Ypač, kai tai svarbiausios šventės. Nekalbu apie gimtadienius. Va čia jau dovanų nebūtina smile.gif Bet man krikštynos kiek kita šventė..

Galiu rekomenuoti kolje šiauliuose daro, nuostabius pakabukus auksinius angelelius. Puiki dovana . https://m.facebook.c.....0NDc5NjY1MDM=
Atsakyti
Gal butu norinciu prisijungti prie ASOS.COM iki nemokamo siuntimo?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2019 07 04, 20:27)
bet ar paprasti svečiai turi "išieškotas" dovanas dovanot?

Ne, čia tiesiog buvo paminėtos jau kitos dovanos.

QUOTE(arkadija @ 2019 07 04, 20:31)
Beje, vaikas sake nenesios, nes pamusalas rozinis  biggrin.gif 

aš ir vos nepasivoviau, tik perskaičius spalvų pavadinimus supratau biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 21:24)
Nafigam tie išieškojimai. Viską tvojau lauk. Be gailesčio. Vaikui tuo labiau 100 metų iki tų šūdniekių. Tam vartotojiškam pasauly taip nebereik to šlamšto, užknisę viskas negyvai. Garbės žodis.

Kažkokie kraštutinumai.
Atsakyti
QUOTE(arkadija @ 2019 07 04, 21:31)
Zinokit, nepasakyciau. Maciau jusu ankstesni komentara apie sia striuke ir vos nepasiemiau M pries pora menesiu. Paskutine minute i L pakeiciau. Ir ka gi - kaip tik, vaikas irgi mazdaug 155-156 cm, lieknas  smile.gif Gal nuo partijos priklauso? g.gif

Beje, vaikas sake nenesios, nes pamusalas rozinis  biggrin.gif  (nepagalvojai kazkaip uzsakinedama), jau gavau kita, o sita parduodu, gal kam reik?
https://www.amazon.d...F...=UTF8&psc=1
ketvirta striuke, melyna su roziniu pamusalu, L dydis. 32 Eur gavosi su siuntimu.

Tai kad grynai mergaitiska ta striuke biggrin.gif spalva turiu omeny...uztrauktukas man bent jau is foto irgi rozinis. O ir ta violetine man tokia siaip sau bernui rolleyes.gif sita spalva visada pigiausia buna situ striukiu, nes modelis kaip ir berniukiskas, o spalva mergaitiska...

QUOTE(JMD @ 2019 07 04, 22:24)

Pritariu 200 procentu. As apskritai namie megstu minimalizma...nekenciu kai pridovanoja kokiu *** zvakidziu, remeliu, sudeliu, vazu ne mano skonio, dar kokio biesko, dulkiu rinkyklu zodziu😅 tie visokie medaljonu, pakabuku, rozanciu dovanojimai man irgi...na tik kad simbolis, kuris amzinai gules dezej...pas mane va 10 metu guli...kazkoks auksinis kryzelis, dar ten kazkas, nu 100 metu
Atsakyti
Turejau as kuma, kuri labai vertino auksa ir jo gaminius. Kiekvieno gimtadienio proga gaudavau auksini gamini. Oi kokia nelaiminga budavau kasmet iki 18 gimtadienio. Bet... Uzaugau, susiradau vyra ir is sukaupto auso pasidarem vestuvinius ziedus biggrin.gif Tai kaip ir nebepykstu 4u.gif Vaikai is kriksto tevu gave po auksini pakabuti, simboliskai. Pinigai isgaruoja, nuverteja, o cia liks mazmozis atsiminimui smile.gif Nepatiks tai suauge atiduos i lombarda smile.gif Auksas visada tures kazkokia verte smile.gif Didesne ar mazesne
Atsakyti

Gal kas norėtų jungtis prie verbaudet.com kad siuntimas i LT nemokamas būtų? Klaipėda. aaureja@gmail.com

Atsakyti
gal kas vilniuje prijungtu mane prie vertbaudet?
Atsakyti
Labas visoms, aš su tokiu klausimu ne į temą...
Gal žinote kurios USA tarpininkės dalintoja dalina prekes Šilainiuose Kaune?
Ačiū atsakiusioms happy.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoruka.s @ 2019 07 05, 09:02)
Labas visoms, aš su tokiu klausimu ne į temą...
Gal žinote kurios USA tarpininkės dalintoja dalina prekes Šilainiuose Kaune?
Ačiū atsakiusioms happy.gif

Laba,

KATE25, bent jau mane taip ką tik informavo jos temoje:)
Tik ji tuoj atostogaus, šnd paskutinė diena, kai perka prieš atostogas.

Merginos, kiek maždaug laiko jums siuntė Smiggle? Į paštą ar per kokį DPD siunčia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 05 liepos 2019 - 08:25
QUOTE(rastafarinas @ 2019 07 05, 09:24)
Laba,

KATE25, bent jau mane taip ką tik informavo jos temoje:)
Tik ji tuoj atostogaus, šnd paskutinė diena, kai perka prieš atostogas.

Merginos, kiek maždaug laiko jums siuntė Smiggle? Į paštą ar per kokį DPD siunčia?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti